Избраха новата песен на Михаела Маринова за основен саундтрак на "Пътят на честта"

Изпълнителката представи парчето за първи път на сцената на музикалните отличия на БГ Радио, където спечели и наградата "БГ Албум"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък я харесвам..винаги е готина..светлинни години пред как бяха на Дими и Армутлиева...щерките

Естествено! Крещящото недоразумение е протеже на Халваджиян, а той продуцира сериала. Аман от това леке!

Киното и музиката в България са пълна трагедия.

Все ще се намри някой да се начумери.

Работи ли бутона "Изпрати" от Германия Тест 8

Тази кой я излъга че може да пее. Супер зле е парчето. Текста е що годе, но много грачене, малко музика.

Ще гледаме Орлин Павлов. Супер. То онова мазно, претенциозно и дървено присъствие на Плачков не се траеше. Плачков се римува с Рачков - и двамата не стават за гледане.

то, че актьорите са тотал щета ясно... ами то този малоумен сериал дава същото като първи сезон... по-голяма малоумщина не бях виждал досега.

Абсолютно подкрепям. Дърво до дърво, мила моя майно льо - най-добре стои в обувките си ... "дъщерята" на Ивайло Захариев. И нещо не можах да схвана неистовото желание на всички с панталони да се докопат до свещената розичка на Кера. Да ме извиняват феновете на Силвия, но за такава роля трябваше да изберат далеч по-секси актриса.

А, нали? За ролята на Кера трябваше да ангажират далеч по-секси актриса, обаче Силвето е с връзки. Май мъжа й е един от режисьорите. И дано поне сценаристите осъзнаят с каква актриса разполагат, че да не правят героинята обект на желания от мъжките персонажи, понеже изглежда смешно. Симеон Лютаков играеше добре, но го "свитнаха" и сега се надявам да има раздвижване някакво в екранното присъствие. Може пък и наистина Плачков да е бил гнилата круша, който разваля всичко.

Симеон го харесвам още от "Седем часа разлика", определено е сред добрите актьори! А е и градски :) :)