Страх от бедност не дава мира на Олга Куриленко

Бившето момиче на Джеймс Бонд - Олга Куриленко, се запасява с храна, но не защото се страхува от евентуален свършек на света.

Обратно в новината

Коментари - Страх от бедност не дава мира на Олга Куриленко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе по принцип украинките са красиви но точно тази не е или може снимката да е кофти

Нема страшно Олга! У нашия вход търсим чистачка да мие прозорците и стълбите. Никой не те подценява!

Ако се изруси, никога няма да е бедна ;)

Право казваш, русо гладно нЕма. Май и аз трябва да се изруся, защото и мен ме гони страх от бедност :)

Бачкай повече, вместо да се страхуваш! Щом по времето на соца е гладувала и се бои, какво ли ще правят днешните български и руски просяци, които са в пъти повече без шанс за спасение! Ноооооооо....страх лозе пази! Дали?

Ох , и аз много се притеснявам дали ще мога да събера пари за новото ламборджини Вайрон, другата година.

Красива е, но е възможно продуцентите да знаят реалните и възможности. И да са много наясно как се "пробива" на голяма сцена. Затова и такива предложения получава.

Ох, милата.. тя толкова талантлива, че Мерил Стрийп бледнее, ама пустата публика не разбира дълбочината на таланта й.. нали сме я гледали, бе! Дори в настоящите си роли изглежда празна! А на това отгоре не е и особено хубава.. Ей в това ме бива най-много - да плювкам ;)))))))))))))))))))))

Ами като не те бива за нищо друго, поне ти остава тази утеха:)

Точно така, благодаря, че изтъкнахте очевидното! ;)))) Каже ми сега, добре ли се почувствахте, докато го пишехте? Е, с какво се различавате от мен, осмен, че аз съм откровен, а вие лицемерен? ;))))))))))))))))

Абсолютно съгласен с Мунчо. Да не говорим, че лъже като дърт циганин - гладувала тя....

Повярвай ми, нямаш и идея за каква мизерия става въпрос в Украйна. Така, че напълно й вярвам. И до сега храната си остава ценен дар за украинците. Чували ли сте за прословутия Гладомор, затрил милиони? Украинците като цяло имат склонност да се запасяват с всичко. Много тъжна и изстрадала нация. Ама на, пусто, хейт.... Разбирам момичето, щом има желание и амбиция да продължи напред и нагоре, ще го постигне. Успех!