Коментари - Йорданка Христова слага край на самостоятелните концерти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората искат хляб и...зрелища!!!А , тя е Българска артистка...защо пишещите не са станали певци и те да са ни радвали.Каквато ни е страната,такава ни е и културата...В повечето от писаниците/т.е. коментарите/са пълни със злоба и злост.Пееше жената,радваше ни,а който не го е усетил ...си е негов проблем.Да сте станали велики и всемогъщи,но...на... не е станало...защото сте хрисими и свети хора, пример за подражание???

Кастро умря тъй че няма как да лъже за него сега лъже за Освалдо Риос?

А Иванова кога?

Българската злоба и завист няма край! Благодаря ти Данче за всичките песни през всичките изминали години, които си изпяла! Животът е такъв какъвто си го направим! Поздравявам те затова, че умееш да живееш. Бъди щастлива до края на живота си!

Ти да не си снаха и Люси Дяковска?

А за Биг Брадър Дей Благодарим ли и за лесбийката която роди

Червената бабичка си отива, а късмет де, ама поживя, м.....та и!

"Ще продължавам да пея .... до последния си дъх ..." певицата си остава певица и винаги ще пее, но вече за собствено удоволствие и пред приятели. Все пак БРАВО, че слиза от сцената преди да е станала за посмешище. Докато някои певци все още си мислят, че са велики и се бутат тук и там.

Може пък да е наближил последния ѝ дъх.......

Ей сега си го премествам отляво на панталона! Последно я гледах 1971г и , когато още не беше почналз да духа тортите ! Тога беше на хавански пури !

aE, па време си беше отдавна .

Браво !Най после...

Браво Данче! Само ЦСКА!!

Като малко преди това, на 6-ти ноември е концертът на ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС?!?!

Тази Жена никога не е имала глас затова стана шеф на секцията естрадно изкуство към Съюза на музикалните дейци оттогава не пее само отваря уста.

Да ама има голям гардероб които и помага много в живота,попитайте брат Фидел.

Утре като отидеш там го питай ти

Авраме, Аврамее, много си прост...., тъжен народ сме ние, няма как да ни бъде

Още не мога да изтрия спомена, как на предишен неин голям концерт по случай някаква годишнина и връчиха торта със свещи и тя викаше : Ще духам! Ще духам! Гледайте всички, ще духам!

Ако не беше снаха на дясната ръка на Тодор Живков, дали въобще щеше да бъде известна? В онези трудни за българите години, тя обиколи света. Цял живот в разкош благодарение на БКП.

На кого ни оставяш, Йорданке? Това живот ли е без твоите самостоятелни концерти? А бе направо земята ще започне да се върти на обратно...

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ДАНЧЕ!