Доведената дъщеря на Аня с плочки на корема след раждането

Шест месеца след раждането на сина й Иво Карина Караньотова е в страхотна спортна форма.

Обратно в новината

Коментари - Доведената дъщеря на Аня с плочки на корема след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Дир.бг си мисли, че всички, които работят в някоя телевизията/каналите са вече много/ са популярни и ни интересува къде са, с кой са, какво правят .... в работно време и извън него??? Не създавайте количество новини, а качествени!

тази пък коя е ..............голяма работа че имала плочки ............ във всеки магазин има теракот даже и да не е КАРАНЬОТОВ и доведен от аня пенчева ...........аман от глупави новини

Ако може сега нещо и за плочките в банята. И пояснение коя точно е КАРАНЬОТОВА . Какво име само!

За някой хора работа означава да правят коремни преси. Искам и аз такава работа здраво да работим по цели дни хехехехех

Научи поне множественото число и може да ти се отвори парашута, все пак се търсят по-грамотни хора.

Аз съм неграмотен , но поне пиша това което ми е на сърце, а ти май си засегната(засегнат ) от статията и коментарите .Прави си плочките и се гали по корема ;)

Направо испански гранитогрес!

Раждаш бебе, за да си покажеш плочките си?Нещо не разбрах концепцията.

Благодаря ти Господи! След 2 часа киснене пред РСто намрих нещо което ще сложи логичен завършек на денят ми ще си легна удовлетворен. Благодаря! Прекрасна новина!

Баси, това всичкото ли са плочки? И кръглата плочка на пъпа, и плочките, които висят отстрани???

Е няма такава грозотия.

Че тая и преди раждането и след раждането си еднакво грозна. Къв е смисъла от тези плочки, така и незнам. А пък за това че кърми бебето дълбоко се съмнявам. Защото се вижда че тая няма с какво да кърми.

коя е тая?

Е и....?

А за какво са и?

за гънки на мозъка.... кога ще пишете - не че в тези среди е важно да притежаваш и малко мозък

ана пенчева ли рекламирате или дъщерята на съпруга й.Смятате, че ана е много важна ,а.Не се казва "доведена"дъщеря,защото момичето си има майка,жива и здрава и интелигентна и с произход и всичко останало.Защо набутвате непрекъснато една нахална и егоистична друга"майка"

Като имаш големи връзки, плочките не пречат, даже може и да си без мозъчни гънки.

Не (се) замърсявайте водата и душата. Нека се пречистим всички от негатевизма.

Абе ора, кажете ми как мога да родя и аз че да напрая такива плочки? Ми аз сега си нямам ни една плочица на шкембето, само бирено коремче като за шестия месец...

Подпукай доведената майка на Караньотова, и може да успееш. Тя ще ти идпие мозъка, а иначи....не знам

По добре да имаш ТАКАВА визия, отколкото да тръскаш паласки и шкембета изпод дънки с ниска талия и къси блузи.Освен това, визията непосредствено след тренировка и в живия живот се различава.От личен опит мога да го кажа.Естетика е другия момент.Но все пак е важно и собственото възприятие.

В задачата се пита: от какъв зор трябва да споделя такива семейни моменти с широката публика? Карина, ти предостави снимките, нали! Сега чети спокойно коментарите и не казвай, че имало злобари! Ти само го поиска!

Браво на жента! Добре изглежда и явно е много дисциплинирана.

и ти се изложи този път Това ли ти е критерия за хубавост и жена. Е, нЕма да ти вЕрваме вече като тръбиш на ляво и дясно, че жена ти била красива, щом това нещо е хубаво за теб. Най-малкото - мярка няма.

Когато плочките са по-важни от гънките...Поне може да е хем мама,хем тате на синчето-визията го позволява.

Важно е едното и другото и третото.

А фугата розова ли е?!?

Какво хубаво момче!

Карина Караньотова е в страхотна мъжка спортна форма.

Ама това жена ли е?

"...не пазя диета, а ям пълноценно и разнообразно..." - протеинови шейкове, амино киселини, тук-там някои анаболи и т.н. Стига се баламосвали хората. И ние дигаме гири и знаем как се вае това или онова. Само с много работа не става нищо. Вервайте ми!

Точно с много работа и постоянство стават нещата ама много хора ги мързи и търсят лесни пътища. Хапчета, химия, зоб и т.н. само дето така си увреждат здравето. Това че жената спортува е похвално. Да е жива и здрава и да не обръща внимание на оплювките.

най-яката ... на канадска бие батко си

Това мъж ли е? Затова мъжете станаха обратни.

Ебати злобарите сте ейййййййййййй ! Това българина е ебати злобното животно ! Моля дирчовците да не ме трият.

да те е карал да си публикуваш срамотиите, А?

Къде видя в новината нещо Българско и Българи. До тук само тест за мозъчна бременност от чифутски дирник. Видите ли странно име, очаквайте възхвала или реклама на "никога избираните посредственици" , както каза някой , да приготвим гоите за нова промивка... Айде много ви здраве авторчета и авторки с разменено гостуване...

Кой пише по тези форуми, бе ? Пакистанци ли ?????? Толкова злоба и подигравки никъде не съм видял по света...........Нещастници

Колкото и да се напъва, не изглежда красива за окото. Ама то и мозък трябва, не само блъскане.

Бахти плочките! Че да взема и аз да родя белки натрупам такива плочки, а?

Жените искат да приличат на мъже, а мъжете се правят на жени - европеизираме се бързо :)

да, яд ли те е???

Абе , идиоти, Карина си има майка! Тая Пенчева все гледа да се набута при някого само и само да пишат за нея!Цял живот папа от чуждото!

"след раждането на сина й" на сина СИ...

Не е хубаво да се минава на режим поне 9 месеца след раждането. Специалистите казват, че бременността трае 18 месеца. Организмът има нужда поне от 9 месеца след раждането , за да премине от режим на инкубат в нормален режим!

Няма време... Има толкоз коктейли, хепънинги, ривюта, мероприятия, които трябва да се посетят и да изглеждаме като напращяла бургаска батка!

Хубаво си е да си дропла...

Най-хубаво е да се появиш в Син Сити две седмици след раждането, за да видят всички колко си готина и колко бързо си отслабнала, да не вземе някой фен да си помисли, че си дропла.

Защо не покажете снимки на стриина жени и белези от раждането и след него, а ми показвате плочки?!? Защото има и друга страна- деформаци, дори от напъването има случаи, в които се променят лицеви мускули и лицето!

Ох каква "голяма новина",браво ,аз пък имам с две плочки повече!

Това е новият тип жена в България. Повечето като тази пикла, още след раждането захвърлят децата на баби и разни детегледачки, за да могат да направят плочки на корема. За повече деца и не мислят. Ами затова ще бъдем претопени от арабите и негрите, понеже там жените не мислят за плочки на корема, а раждат по 4-5 деца.

Това е грозен мъж в грозен клин.Кой и каза,че е жена така.Божичко.

Браво ма мацката! Колкото и да се хейтва заслужава похвала за усилията, за които много от жените ги домързява.

Жена?Нищо,ама нищо женствено няма на снимката!

Дано полага същите усилия и за отглеждането и възпитанието на синчето, че номера с бавачките и бабите, пък тя тича на йога , масаж и фитнес не възпитава деца.

Сигурно и на

Надали ще разбереш.

ужасно грозно тяло, няма никаква женственост,като мъж е! но да е живо и здраво детето!

Тая ,баща и и брат и са ми супер дразнещи.

имаш реална преценка за себе си, но - уви. И дир, защо ни занимавате с новини из личния живот на звезди като баба Мара съседката, кака Кина от петия етаж?!!?

Боли ме арук.

знам, че и това съобщение няма да публикувате както и предишното, но пак ви повтарям, че тази "новина", точно в същия вид излезе преди няколко дни в блиц. Мисля, че не си заслужава да преписвате точно от тях и то точно такиви "новини"

що бе - и Дир са про руски пропаганден сайт, макар и не собственост на Прасеешки. И Дир им се заплаща добре от рАсия по цял ден да пускат провокативни статии колко е велик СССР и как ще оправи света, а как лоши са американците и т.н.

Айдееее, почна се ! В близките 2-3 месеца, поне през седмица ще четем за плочките, бебето,хармонията във връзката, заниманията на мама, баба и внуче...ужасТ !Как им е хубаво целия им живот да е на показ, не ги разбирам такива хора и това е!

как го е разходила в Австрия (примерно) , как го е завела на море в Гърция, а после как с бащата са се разделили приятелски, без драми, как синчето им расте щастливо и т.н.

Точен си отвсякъде, само дето не са хора , а чифути....

Кому е нужно, моме?