17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къци е от филм на ужасите

Толкова свеж, готин и младолик е Къци; много му отиваше бебето даже хаха

Страхотен Къци, скри топката на всички.Блестяща го изигра това бебе.Поздравления, но да попитам ДИР - какво имате срещу Къци, та ме триете? Или ей така си триете, по приннцип.

Браво, Къци! Истински шоумен.

И е класи над тези, които се опитваха да си избиват комплексите на негов гръб в Биг Брадър...

Не обичам чуждиците, но това ми е точно freak show

Ьдйдйьнцн

Ебати

хаос, набутаха обогатените с короната ваксини ЗА ГРИП И сега всичко се е натръшкало, а педито иска и всички ДКЦ-та и болници да се заразят с короната - прости и некадърни и си въобразяват , че с тези жалки парици ще оправят батака.

Колега, обърка новината и те разпознаха.

СТРАШНА ТЪПНЯ!!!

kWO E PAnelist be, bva diw eba majkaata>

В ПАНЕЛЕН БЛОК???

важното е кинти да падат!

Къци е супер актьор!! Браво!! Тъпотията в това предаване я прави Азис!!

така е, Холивуд го кани непрекъснато!

Синът му вече е там и е успешен!

Предаване обидно за интелекта, пък и за музикалния вкус също! Целта на такъв род предавания е олигофренясване на публиката.

Предаване обидно за интелекта, пък и за музикалния вкус също! Целта на такъв род предавания е олигофренясване на публиката.

Къци е велик! Направо разби детската психика на журито! Да видим сега Азис на колко милиона процента ще е сигурен в предположенията си! А този с джендъризма! Баце, актьорите много отдавна играят и женски роли в театъра, още от времето, когато не е било позволено за жени. Актьор да трябва да играе жена е нормално и това не го прави нито обратен, нито травестит. Както каза Тончо, и той е обличал рокля. Когато е за роля и за забавлението на публиката може! Не забравяйте баба Абсурдана на Кръстьо Лафазанов или баба Веце на Гърбов.

Абе, как я гледате тази тъпотия? Нито песните са песни ... изобщо новатв специализират в предавания, където се е пее странно

Къцката всеки път успява да ни изненада. Онзи ден всички го гледаха все едно им е изкочил от фурната.

джендърски тъпни

Тъпотии