За кои играчки говорят децата тази Коледа

Всяка година децата имат различни желания за подаръци, които изброяват в писмото си до Дядо Коледа.

Обратно в новината

Коментари - За кои играчки говорят децата тази Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В един супермаркет видях как момченце на 7-8 години посегна и взе с огромен трепет и интерес някаква детска приключенска книжка от един стелаж с 30% намаления. Тъкмо докато я разгръщаше пред мен се загледах колко увлекателни ги правят сега с илюстрацийки и интересни шрифтове. И си помислих - как хубаво предразполагат децата да изпитат интерес. И колко е важно този интерес да се формира в тази възраст и да се задържи... В този момент бащата направи раздразнена забележка на детето и то притеснето и с нежелание остави книгата. Бащата продължи да мърмори строго - Аз казах ли ти да не пипаш неща, които нямаш намерение да купиш! То стоеше като попарено... Книжката след намалението сруваше 3 лв.

На моя син само Лего му е в главата:)

Luna0102

Какви играчки?! Някой май не е виждал деца през последните 20 години. Децата докато не могат да четат и пишат- играят виртуални игри (комп., плейстейшъни и т.н.), а тези които не са съвсем неграмотни -играят виртуални игри и чатят, това е. Друго няма. Ако си мислите че ще зарадавате децата си като им купите играчки, заблуждавате се и си хвърляте парите на вятъра.

Тази статия явно не касае нашите български деца, това е 100%. Не, че съм съгласна, но нашите деца искат айфони, таблети, андроиди , ако може последни модели, смарт часовници, не на последно място модни маркови дрешки и дрънкулки, лего и дронове , дронове , дронове с камери ейч ди и с всичките му салтанати. Това е моето изследване, много му здраве на вашето.

Ей Айфоня 7 Плъс къде го. Всички гъзета това подаряваме на наште дяца, да замзят кат нас. Красотъ.

Шах за трима, това е играта!

Няма значение за какво говорят децата, при нас подаръците ще са същите като миналата година, предишната, по предишната, по по предишната и по по по предишната и по по по и по по по. Лего. Забелязъл съм че всичко останало рано или късно или отива в кофата или на тавана.

Luna0102

А легото къде отива? Занимавка за 3 минути, при това за 3-4 годишно.

И кое Лего по-точно е занимавка за 3 минути? Най-простото Дупло за две годишните където има 5 блокчета? Макар че на деца с фантазия и тези 5 блокчета им стигат да си играят и да си измислят какво ли не. Като искаш занимавка за 20-30 часа купи си нещо за по-големите, има и такива.

Всичките са идиотщини, включително българската игра

Измисли ти игра, за да си я купим за Коледа .

Не мерси, предпочитам децата да карат детство а не ТАБЛЕТСТВО

Правилно, идиотщини са, ама нали целта е промиване на мозъчетата на дечицата още от малки и последващо тотално затъпяване!