В края на 2016-а отново на мода са интерактивните игри, класическите мисловни игри (но в по-модерен вариант) и играчките с няколко функции.

Ето 5 нови играчки, които вълнуват децата този сезон:









Интеpактивен пъзел - Чеpвената шапчица

снимка

Игра от бъдещето, създадена от българи. Очаква се скоро да превземе цяла Европа. Веднъж подреден, пъзелът от 64 части се трансформира в игра! Мобилната апликация от комплекта работи с Аndrоid и iОS. Щом наcочиш камерата на мобилното си устройство към пъзела, пpиказката буквално оживява пpед очите ти. Върху дисплея изскача тpиизмерен образ с къщата на Червената шапчица. Ти следиш как момиченцето си говори с вълка и бабата, ала за да продължи приказката, трябва да изпълняваш задачи. Чpез пpемеcтване и накланяне вcтpани на мобилното уcтpойcтво, можеш да гледаш приказката от pазлични ъгли.
Купи от: duard.eu


Нещо за четене...

"Хари Потър и прокълнатото дете"

снимка

Няма по-хубави игри от тези на въображението. Затова подходящ подарък тази Коледа е и най-купуваната от Amazon книга 2016 - "Хари Потър и прокълнатото дете". Силата на Потър е все още могъща и читателите от всички възрасти не могат да се наситят на Хогуортс. Действието в книгата продължава историята на Хари Потър - главния герой от седемте романа на писателката Джоан К. Роулинг. Той вече е възрастен магьосник и е създал семейство.
Купи от: Егмонт

Шах ThreeChess

снимка

Шахът за трима ThreeChess е нова игра, произведена в България, подходяща за деца над 8 години. Играта развива както стратегическото ти мислене, така и въображението. Фигурките са дървени и целият комплект е съобразен и сертифициран по българските и екологични стандарти. Играта е за малчугани, които обичат предизвикателствата.
Купи от: threechess.com
За потребителите на dir.bg сега с 10 % отстъпка. Код: ChristmasDirBG2016

Hulk Smash Vehicle с дистанционно

снимка

Защо новата играчка на "Марвел" се харесва толкова много на децата между 4 и 9 години? Защото това, което Хълк умее най-добре, е да троши неща. Детето управлява колата на супергероя с дистанционно. Возилото прави всякакви маневри, а Хълк поваля всичко на пътя си със силните си юмруци. Можеш да поставяш ръцете му в различни позиции за разнообразни размазващи удари.
Купи от: toysrus.com

Furby Connect

снимка

Фърби се завръща в различни цветове. За голям късмет този път пухкавият досадник си има и маска за сън, която ще го приспи незабавно, ако поискаш. Сега Фърби може да те забавлява със 150 цветни анимации, които се появяват в очите му.
Купи от: Amazon