Короноваха белгийски шоколатиер за най-добър майстор в света

Наградата се организира от базираната в Италия организация "Световни звезди на сладкарството"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Живеем в странни времена, в които готвачите се наричат "шефове" и се смятат за титани на изкуствато! Изместена ценностна система, липса на духовност... Страшно е!

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

След перуанците, белгийците са най-добрите производители на шоколад. А в България - две семейни фирми от Пловдив.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Ял съм негови бонбони. Бих ги наредил някъде между "Черноморец" и "Тримонциум".

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не го короновайте, моля, нека ако ще се разболява, да е от нещо друго. Може да хване логорея, примерно, или да стане далтонист.

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.