Как да съживим косата си след лятото

Обикновено в края на лятото косата става слаба, чуплива и без блясък.

Обратно в новината

Коментари - Как да съживим косата си след лятото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вашта коса умряла ли е че да я съживявате всяко лято?

Косата трябва да се припикава от разгонен мъж сутрин, обед и вечер.

Твоята кой я препикава?

Иванова

сигурно Знайко е плешив:)

Ползвам маската Макадамия и ми прави косата разкошна. Също така Един път в месеца я увивам с натурално кокосово масло и стоя един час. По принцип не съм фенка на домашните маски, но тази действа

Кокосово масло! Най-доброто нещо, което можете да си сложите на косата. Гледайте да е студено пресовано и без добавки, чисто 100% кокос. Тъй като е в твърдо състояние, затопляте на водна баня количество спрямо дължината на косата. Преди баня си слагам в корените (успокоява скалпа, помага ако ви се бели скалпа или имате пърхот) и по краищата. Имам дълга коса и дълго време търсех начин дължината да не е суха, а да изглежда като след фризьор. Покривате с шапка/фолио прозрачно и след 2 часа шампоан и маска/балсам, каквото си ползвате.

Ще пробвам!

Няма по- хубави продукти от природните! За мен най- много действат яйцата като маска с малко арганово масло. Чувала съм и че киселото мляко действа.

...А за да сте сигурни, че яйцата и киселото мляко работят, прибавете към тях малко боб, ориз, а в краен случай - картофи. Някои хора още не са излезли от 19 век, когато на пазара не са продавали продукти с концентрирани екстракти от масла и билки, и продължават да мажат главите си с манджи.

Честно :Д искрено и многоо многоо се смях!! хахахха :)

Едни с манджи, други със синтезирани химии, кой както го влече. Важен е крайният резултат в крайна сметка.

Мажа се с тривитаминол преди ваяко миене на косата. Стоя 2-3 часа. Измивам два пъи със шампоан, след това маска, стоя 30 мин(докато мия банята), измивам. Не изсушавам със сешоар или преса. На леко влажна коса слаgам и кристали на крайщата. Имам здрава дълга коса макар да я боядисвам (на кичури).

Браво ! Тривитаминола е еликсир за косата но балсама след това защо??? Косата се омазнява прекалено бързо , или при Вас ефекта не е такъв?

Тривитаминола действа подхранващо, дава живина на косата, особено след процедурите ми с кичурите. Но за блясък и разресване си трябва друго-маска или балсам. А с кристалите не давам път на цъфтежите. Омазнява нормално. Мия си косата на 3 дни.