Коя е най-голямата проява на мъжественост

Да не се страхува да плаче е сред важните характеристики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като пърди да ухае на теменужки

глупавите искат да са умни грозните искат да са красиви черните искат да са бели жените искат да са мъже

Защо да очакваме, че жените няма да си вземат удобен мъж. А вече кой с коя и коя с кой мачка чаршафите - това е друга тема. Няма да е у с удобните, а с приятните.

Какво разбираш под "удобна" жена?

Най-голямата проява на мъжественосто е да сте `утка.

Самите те, жените, не желаят да спят с такива мъже и ги презират. Дори да е подсъзнателно. Това са удобни съквартиранти, не парньори от мъжки пол... Колкото мъж иска да спи с Брунхилда или Гертруда, висока 200 см. и тежаща 100 кг., толкова и жена иска да спи с мъж висок 160 см. и тежащ 50 кила.

stankow

И какво ни интересуват мъжете в Англия ? Да носи бебето в слинг, ашколсун. Слинг на български е "цедилка". Да ма прощавате, ама не бабите ни, не съвременните жени, ами и циганките не си носят бебетата в цедилка от има 50 г.

Не е вярно Бебетата така се вземат на лекции например Навсякъде И са спокойни

Стойността на един мъж се разбира по това, как влияе на жените, които е срещнал. Благородството също е добро и забравено качество.

Да разполага винаги с необходимите пари....за които смята че струва жената с него. Женската любов и оргазъм преминават през портфейла на мъжа. Всичко друго е лирика.

лошо момче за любовник и мухльо за съпруг.

най голямата проява е да тръгнеш по улицата с изваден ... нож

то в UK е ужас от атаките с ножове...и с киселина...

да си подадеш оставката от бкп

Утре тоя или тая ако наръка някой да не кажете, че не сте сезирани. Сезирам ви. Профилактирайте го тоя психопат. Ако е ваш провокатор - живи и здрав. Ако не е - приберете го и го преслушайте.

...

Всички знаем че има 2 типа "привлекателност" за жените: Едно, е лошото момче, което е хулиганин, поема рискове, хубавец е, и привидно се държи все едно не му пука дали го харасват или не и никога няма да измие една чиния или да си остане в къщи да гледа деца! Вторият тип - този който прозира през това проучване е мъжа за семейство...да е мил, да е добър, да боготвори жена си, да й купува цветя, да изкарва повече пари и да върши ПОНЕ половината домакинстка работа и ПОНЕ половината родителска работа. Мръсната истина е че за мъжа е много по добрее да бъде от първата категория където получава повече от това което един мъж иска и прави по малко от това което един мъж не иска. Парадоксланото е че такъв тип мъже събуждат много повече женските страсти което прави връзката много по интересна и вълнуваща за жената. Която дама каквото и да иска да разправя, няма как един офисен работник с добра заплата, благ характер, отговорен съпруг и родител и мияч на чиний, да е по интересен от един пичага който умее да държи жената в стрес, непрекъсното да създава ситуаций за драми и вълнуващи моменти, смее се презрително към всякакъв вид кухненска работа и се държи поне малко като неандерталец. Само по узрелите жени си падат по първата категория и то защото искат малко спокойствие след като такъв от втората категория ги е уморил вече....но дори тогава го правят по практични подбуди а не по емоционални и до края на живота си ще продължават тайно да си падат по мъже от втората категория. Тая работа с Метро Мена е това което на жената и ТРЯБВА но не и това което тя ИСКА!

Намали малко любовните филми и романи! Лошото момче не е мъж за семейство. Всяка жена, която е направила тази грешка или е самотна майка или проклина живота си. След една определена възраст и особено, когато искаш деца, УМНАТА жена търси умен, добър и всеотдаен мъж, който да ти е опора. Разбира се, че трябва да е добре реализиран, за да осигури финансово спокойствие за жената и децата. Ако смяташ, че е много гот да имаш дете от пичага, дето ще ти кръшка постоянно и ще коси нервите, много грешиш. Да имаш дете е голяма отговорност, не е като да си играеш на кукли. А за отговорните неща в живота ти трябват отговорни хора. Емоциите са докато си млад, наивен и глупав, както и твърде емоционален. Така че пичагите са вървежни при младите девойки, които и представа си нямат какво представлява истинския живот. А и много рядко сред въпросните пичаги има интелигентни и умни, с добро образование. По-скоро са тарикати и съответно си подхождат и с по-простовати момичета. Всяка жаба да си знае гьола.

Не е така, моят съпруг от 8 години вече е бил лошо момче, но когато го срещнах вече беше врял и кипял и знаеше какво иска от живота. Сега е страхотен баща, грижовен, помага на равно и освен това е страхотен любовник.

Нещо накрая си объркал първия и втория тип :)