Коя е най-голямата проява на мъжественост

Да не се страхува да плаче е сред важните характеристики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем че има 2 типа "привлекателност" за жените: Едно, е лошото момче, което е хулиганин, поема рискове, хубавец е, и привидно се държи все едно не му пука дали го харасват или не и никога няма да измие една чиния или да си остане в къщи да гледа деца! Вторият тип - този който прозира през това проучване е мъжа за семейство...да е мил, да е добър, да боготвори жена си, да й купува цветя, да изкарва повече пари и да върши ПОНЕ половината домакинстка работа и ПОНЕ половината родителска работа. Мръсната истина е че за мъжа е много по добрее да бъде от първата категория където получава повече от това което един мъж иска и прави по малко от това което един мъж не иска. Парадоксланото е че такъв тип мъже събуждат много повече женските страсти което прави връзката много по интересна и вълнуваща за жената. Която дама каквото и да иска да разправя, няма как един офисен работник с добра заплата, благ характер, отговорен съпруг и родител и мияч на чиний, да е по интересен от един пичага който умее да държи жената в стрес, непрекъсното да създава ситуаций за драми и вълнуващи моменти, смее се презрително към всякакъв вид кухненска работа и се държи поне малко като неандерталец. Само по узрелите жени си падат по първата категория и то защото искат малко спокойствие след като такъв от втората категория ги е уморил вече....но дори тогава го правят по практични подбуди а не по емоционални и до края на живота си ще продължават тайно да си падат по мъже от втората категория. Тая работа с Метро Мена е това което на жената и ТРЯБВА но не и това което тя ИСКА!

Намали малко любовните филми и романи! Лошото момче не е мъж за семейство. Всяка жена, която е направила тази грешка или е самотна майка или проклина живота си. След една определена възраст и особено, когато искаш деца, УМНАТА жена търси умен, добър и всеотдаен мъж, който да ти е опора. Разбира се, че трябва да е добре реализиран, за да осигури финансово спокойствие за жената и децата. Ако смяташ, че е много гот да имаш дете от пичага, дето ще ти кръшка постоянно и ще коси нервите, много грешиш. Да имаш дете е голяма отговорност, не е като да си играеш на кукли. А за отговорните неща в живота ти трябват отговорни хора. Емоциите са докато си млад, наивен и глупав, както и твърде емоционален. Така че пичагите са вървежни при младите девойки, които и представа си нямат какво представлява истинския живот. А и много рядко сред въпросните пичаги има интелигентни и умни, с добро образование. По-скоро са тарикати и съответно си подхождат и с по-простовати момичета. Всяка жаба да си знае гьола.

да си подадеш оставката от бкп

най голямата проява е да тръгнеш по улицата с изваден ... нож

лошо момче за любовник и мухльо за съпруг.

Нещо накрая си объркал първия и втория тип :)

Да разполага винаги с необходимите пари....за които смята че струва жената с него. Женската любов и оргазъм преминават през портфейла на мъжа. Всичко друго е лирика.

Стойността на един мъж се разбира по това, как влияе на жените, които е срещнал. Благородството също е добро и забравено качество.

stankow

И какво ни интересуват мъжете в Англия ? Да носи бебето в слинг, ашколсун. Слинг на български е "цедилка". Да ма прощавате, ама не бабите ни, не съвременните жени, ами и циганките не си носят бебетата в цедилка от има 50 г.

Не е вярно Бебетата така се вземат на лекции например Навсякъде И са спокойни

Самите те, жените, не желаят да спят с такива мъже и ги презират. Дори да е подсъзнателно. Това са удобни съквартиранти, не парньори от мъжки пол... Колкото мъж иска да спи с Брунхилда или Гертруда, висока 200 см. и тежаща 100 кг., толкова и жена иска да спи с мъж висок 160 см. и тежащ 50 кила.

Утре тоя или тая ако наръка някой да не кажете, че не сте сезирани. Сезирам ви. Профилактирайте го тоя психопат. Ако е ваш провокатор - живи и здрав. Ако не е - приберете го и го преслушайте.

Най-голямата проява на мъжественосто е да сте `утка.

...

Защо да очакваме, че жените няма да си вземат удобен мъж. А вече кой с коя и коя с кой мачка чаршафите - това е друга тема. Няма да е у с удобните, а с приятните.

глупавите искат да са умни грозните искат да са красиви черните искат да са бели жените искат да са мъже

то в UK е ужас от атаките с ножове...и с киселина...

като пърди да ухае на теменужки

Какво разбираш под "удобна" жена?

Не е така, моят съпруг от 8 години вече е бил лошо момче, но когато го срещнах вече беше врял и кипял и знаеше какво иска от живота. Сега е страхотен баща, грижовен, помага на равно и освен това е страхотен любовник.