17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да се хване да свърши нещо полезно тогава, да се разсее.

.

Пак имате проблем с коментарите, Дира! През мобилно утройство не се виждат. Джамът за коментар ги закрива! И си оправете заглавието. Някой пак е спал или е бързАл...

Не че ми пука, но ако се бяхте поинтересували, щяхте да знаете, че кралица Елизабет ІІ е родена на 21 април, но рожденията й ден официално се празнува през юни. Както и доста от британските крале/кралици от 1748 година насам - празнуват официално рожден ден през юни, на пролетния парад на знамената и войските от Household Division.

lu4ka

Посреща, а не празнува.

Оу, като всеки мой рожден ден! Тъжно! Много тъжно!

И нас, кво ни интересува? Той на 99, тя на 95! Нормално е да си отидат от този свят. Бахти, кога сме станали част от Британската общност, че ни ги навирате постоянно тези?

Кралското семейство са паразите...Цял живот смучат работните хора

Не ги мисли работните хора. Кралският бизнес е добър за туризма. Колкото получават, доста повече от това влиза в хазната. Достатъчно е да видиш пищящите азиатци с фотоапаратите пред Бъкингам...

А дали не го е заслужила? Всеки сам си носи кръста и този е нейния.

Човека е починал на 99 години, а тя е на 95. При тази възраст този въпрос отпада. Ти какво си мислиш, че живеят 1000 години???

И аз съм самотен, но никой не ме е......

Нормално, кралицата остана сама. Съдбата прибра първо съпруга и, навярно се сеща, че няма вечен човек. Да е жива и здрава, 95 не са малко, да си гледа старините. Прилича и при тази ситуация да се отегли, ще е достойно и напълно нормално. Изчерпана, няма какво повече, UK са направили достатъчно мръсотии на света, време е да си седнат на задните части и да разберат, че времето им отмина.

Да се отТегли. Ама мен изобщо не ме интересува.

Дали ще посрещне рождения си ден само Оня знае...

Сега и кралицата да последва мъжа си. Сам ли ще го остави? И много поздрави да му прати от британския народ, че се е затъжил

А най-добре ти да отидеш вместо нея. Светът нищо няма да загуби

бекс, почакай малко и на мен ще ми дойде времето, но кралицата се надявам да е преди мен.

Наследниците на една империя избила доста народ в Африка, Америка и Азия. За разлика от другите европейски сили, англичаните където са стъпали са оставили организация на управления и търговия. Но всичко се променя.

В колониите си са оставили омраза към белите хора. Това е отношението на местното население, уви. И няма какво сега да им се раздваме толкова. Английска работа. За какво занимават целият свят?

Дебил.