Кейт потресена от смъртта на медицинската сестра

Херцогът и херцогинята на Кембридж са дълбоко опечалени от новините за смъртта на медицинската сестра на Катрин Ясинта Салданя, която стана жертва на телефонна измама от страна на австралийско радио, се казва в официално съобщение на кралския двор.

Обратно в новината

Коментари - Кейт потресена от смъртта на медицинската сестра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралското семейство са боклуци наи-долни!

Същите лесбоси, които само чакаха подобие на повод, за да почнат да повръщат по Кейт и Даяна... същите лесбоси се олигавиха до ушите да лижат две тъпанарки от БигБрадър - една почти неизвестна със мъжкарански наклонности и нейната кифла - срещу хетеросексуалната, желаеща деца Кейт. Вярно сте 'обратни'.

Какво ми ги величаеш тези Кейт и Даяна. Част от група търтеи, не допринесли с нищо за развитието на света. Единствената работа на тази шайка е да се занимава с клюки, интриги и хазарт. Историята е показала, че полза от монарси няма никаква. Благодарение на болните им амбиции за власт са били съсипани животите на мнозина. Светът се движи напред благодарение на обикновените хора, които създават нещо с ума и креативността си. Колкото по-скоро такива като теб осъзнаят какво написах, толкова по-бързо тази пасмина ще изчезне.

Нито видяхме голите снимки на Кейт, нито й видяхме потресените такива, нито ще я видим бременна. Дали защото има пълна прозрачност?

WC cam ли искаш? Изрод.

Браво на човека, казал това: n/a ( нерегистриран ) 08.12.2012 14:01 Винаги вярвайте на българските медии!!! Не вярвайте на английскита полиция която казва, че НЕ третира смъртта като подозрителна. Не вярвайте и на болницата, която казва, че тази сестра не е дала никаква информация за състоянието на Катрин, просто е пренасочила обаждането. Не вярвайте на тези идиоти!!! Вярвайте на българските медии! За пореден път доказват как те са най-точни и знаят най-добре...

АДМИРАЦИИ!

Тази медия трябва да изчезне. Тия двамата повече никога да не работят като журналисти. Българските "медии" са слуги на мутро милиционерщината в България. Те носят голяма вина за дереджето, в което се намираме.

Чудно ми е как всички сте толкова навътре в нещата и толкова заинтересувани за царя, и царицата.Чак съм изумен-сигурно на повечето от вас,от това им зависи живота,а и не само собствения, а аз ,като последния ,,лумпен " на планетата, работя за да си отгледам децата и да им дам образование и култура,а за царя и царицата даже и не бях чувал.Кво да се прави-лумпенска му работа.

Работиш за да отгледаш децата си, но и ти коментираш. Странно.

кеит да внимава в картинката, за да не баде "отнесена" като даяна, вместо само потресена. баба яга не се шегува.

баба елизабет не се шегува, когато се излагат мрасните гащи на кралското семеиство на показ. дали ще е дияна или ясинта няма значение.

Тъп си като гайда !

Ако тази медицинска сестра се е самоубила заради някаква си шега, значи просто е много тъпа, нико не се самоубива заради такова нещо!

Изглежда е имало голям натиск спрямо тази млада жена.Надали истината ще се разбере.

леле,голяма простотия в тоя форум. само тъпотии дрънкате

Някой да извика царя е гол. Ами нали есенцията, т.е. тъпаците на племето се изявяват по форумите.

Че смъртта на мед. сестрата е доста съмнителна това е ясно, но на мен друго ми направи впечатление. Рекламодателите са си изтеглили рекламите от радиото. Тука като сгафи някоя медия, кога се е случило да се бойкотира с изтегляне на рекламите или самите зрители/слушатели/читатели да я отсвирят. Харесва ми този взаимен контрол, който е по-ефективен и от най-тежките наказания на СЕМ.

ТИЯ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ!ТЕ ДИАНА УБИХА ЧЕ КАКВО ОСТАНА ЗА ЕДНА МЕД. СЕСТРА? ИМА нещо нечисто в цялата история.Горката Кейт не знае къде се е натикала .Ако няма наследник тежко и!

Аз предполагам,че е бременна наистина,защото си личи по лицето и,което се позакръгли и тя стана по-хубава.Има жени ,когато са бременни стават по-хубави.Но едно не мога да си обясня,какво толкова,нали рано и кьсно,щеше да се разбере,че е бременна?!Явно не си поплюват както Казвате!?

,,НАЙ ГОЛЯМАТА КРАЛСКА ИЗМАМА,,? КАКВО ТОЛКОВА Е КАЗАЛА МЕД. СЕСТРА? ЧЕ Я УБИХА? А МОЖЕ БИ КЕЙТ ИЗОБЩО НЕ Е БРЕМЕННА,А ВСИЧКО Е КУМУФЛАЖ,ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ИМА НАСЛЕДНИК, ИЛИ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ИН ВИТРО И ТОВА Е ТАИНАТА НА КРАЛСКИЯ ДВОР.

тъпчо, едно от по-големите копчета вляво е "Caps Lock". натисни го нечетен брой пъти. а "кралска измама" е именно, защото са измамили сестрата, че са от кралското семейство.

Винаги вярвайте на българските медии!!! Не вярвайте на английскита полиция която казва, че НЕ третира смъртта като подозрителна. Не вярвайте и на болницата, която казва, че тази сестра не е дала никаква информация за състоянието на Катрин, просто е пренасочила обаждането. Не вярвайте на тези идиоти!!! Вярвайте на българските медии! За пореден път доказват как те са най-точни и знаят най-добре...

Тези журналистчета от радиото трябва да бъдат затрити....

Както винаги светът е пълен с помияри и помияри на куб. Едните се имат за богоизбрани, а други се имат за недосегаеми журнални помии. А хората от народа, които се гърчат по цял ден за да угодят на богопомазаните и недосегамите помияри се гърчи до смърт. Май днешната демокрация си е чиста анархия със силен олигархичен контрол, демек помия от всякъде.

Ми то демокрация или нещо друго - все си е училище!!! Мир на праха на сестрата.

Ми то и всички реклами за превръзки са със синя течност... А простолюдието, да се брише с коприва...

Специално за такива мъже като Емо, трябва да пуснат реклама на дамски превръзки с кафява течност.

Утрепаха я като Даяна. Много важно ,че тая крава ще ражда,само тя ли е родилка?

Жената не е крава. И ще ражда наследника на най-влиятелната монархия в света. Не си ти, който (която) ще определя важността на това събитие. Ти си едно голямо нищо. Ти си никой. Това е положението. Щом британците смятат това за важно, ти си гле'й работата и недей да ръсиш тук злобни простотии.

И Господ да роди пак няма да е нещо повече от другите жени. Това, че е от най-влиятелната кралска фамилия не я прави нито най-умна, нито най-богата, най-красива или безсмъртна. А за теб понеже другите са нищо, а ти си нещо си с умствения капацитет на същите тези британци, които боготворят едни обикновени хора понеже нямат собствена индивидуалност и се радват да бъдат третирани като стадо.

Какви са тези глупости, които пишеш, а и на всичко отгоре определяш кой е нещо или нищо и кое е значимо или не. Бременноста на всяка жена е важна защото означава нов човек, нов живот. Ееее, съвсем нормално е кралската особа да има по-различен статут, но по същество пак говорим за бременност със съпътстващите я неудобства, емоции и трепети. Ставало и лошо, повръщала - нищо необичайно. Винаги съм се чудила на този небивал интерес, който се проявява към личния живот на известните, който ражда жълтата журналистика. Смърта на тази клета мед. сестра изглежда доста съмнителна и толкова скоро след злощастната случка. Много важно, че е издала волно или не информация за състоянието на височайшата пациентка. В крайна сметка става дума за бременност и тя започва да личи от един момент нататък. А що се отнася до британците те далеч не са единни по отношение на кралското семейство, бюджета му и важноста му като цяло.

Лицемерка. Прави се на потресена, а защо не я подкрепи когато се разбра, че е измама. Нали благородник е човек, който се отнася с уважение към останалите, независимо от грешките им. Селска мома без капчица чувство за съпричастност, като всички "крале и кралици".

Егоистичната кучка живее на гърба на тия хорица като милиардерка, а няма една добра дума за тях.

Горката Даяна! Изстрадалия български народ! те никога не са били долюбвани от Британската корона, но явно ма и други!

Do NUk, понякога единствения начин да кажеш нещо на хоата е като умреш. Щото като си жив винаги има кой да те спре, заплаши и тн. Може да са я убили. При всички случаи сега цялото човечество подозрително ще наблюдава какво става с нейното семейство, с децата и. А иначе можеха да ги унищожат бавно и тихо без да се чуе. Нищо чудно да се е самоубила, виждайки тази перспектива.

Да се самоубиеш и в резултат да оставиш сираци двете си деца + да превърнеш в убийци двамата "злосторници" + да помрачиш състоянието на принцесата и да я стреснеш, че да абортира ???? Така става, когато човек се втренчи в собствения си дискомфорт и престане да мисли за всички други. Жалко е да се назове с истинсото му име - но тази жена е чудовище.

жената била чудовище, защото са я побъркали или направо са я убили, а дръгливите крале били чудни, харчат милиони за да живеят на гърба на обикновения човек, а ако нещо не им изнася, направо убиват

Хайде, хайде, всички сме правили и далеч по-грозни гафове, пък не сме се самоубили, нали. А медицинската сестра не е голяма особа с важно значение, дето ще се изпотрепят да я убият. Кажи ми ти сега - за какво да я убият, какво печелят?

Харчат милиони, като произвеждат милиарди. И дават идея на простаците как да живеят, защото лумпенът се губи във времето и пространстовто от недостиг на интелект. И неясна представа за какво са родени. Да не забравяме, че радитото е угаждало на низките интереси не на аристократична аудитория, а на лумпените. Такива мразячи на аристокрацията сте изметта на света. Вместо да се огледате за мися, да постигнете висота и да я изпълните, вие храчите. И убивате от долни страсти и изливи на долни емоции. Колкото хора са убити от лумпени, няма убити от всички войни, водени от аристократи по целия сявт за цялата му история! Комунизмът е изтребил 70 милиона! Това сте.

Изглежда е имало голям натиск спрямо тази млада жена.Надали истината ще се разбере.

Тия кралски фамилии в 21 век са някакъв абсолютен абсурд,а колкото до изповедта на тоя Филип,едва ли има по-ненужно нещо от принц-консорт,какъвто е той,служи само за разплод де факто,управлява жена му,е по-скоро театралничи,абе жалко за медсестрата,взела ги е на сериозно тия величества

Доста от журналистите са долна пасмина .Но и около кралския двор нещо смърди.

Около кралския двор смърди на лумпени, които се домогват. Това смърди. Като журналистите, угодили с долни домогвания именно заради лумпенската аудитория. Мен не ме интересуват ключките, но има милиард простаци, които ще слушат и ще се хилят безразсъдно на това.

Медсестрата до никого не се е домогвала, вършила си е работата жената, и е била много съвестна и отговорна, не е заслужила такава смърт.

Той да внимава аз като се преродя какво ще им се случи на тия средновековни дъртаци.

... Полицията официално нарече смъртта на медсестрата "подозрителна... На мен този цитат от горния текст ми звучи страшно, асоциацията с принцеса Даяна е светкавична.

Даже не си го и помисляй, толкова е глупаво - да я убият подир дъжд качулка, защо? Под подозрителна смърт се има предвид всичко друго, което не е естествена смърт, вкл. самоубийство.

Може и така да е, нямам представа. Но асоциациите са неволеви, а спонтанни, все пак.

потресена била... пални глупости. големи помияри са от кралския двор и никои не говори за тяхната вина в случея,а тя е наи голяма сигурно.

Може би е потресена,не заради мед. сестрата,а заради суеверие!?Че комай вещае лоша поличба,ама не е от сега.........?!С лейди Даяна постъпиха подло и сега нещо тегне над тях!

Още една жертва на журналистите. В България журналистите също затриха много партии и политици.

Абе дирници, защо не поместите снимката на "самоубилата" се сестра, а вместо това сте дали снимката на тази мърша. И престанете да ни занимавате с повръщачките на тая грозотия. Вече ни се гади.

що се не седиш на дупиту посрану :)

За грозотия не съм съгласен! Ами я ти публикувай снимката си

Как да не грозотия? Прилича на хърбава и грозна спица, но за теб е добре, че ти харесва. С такъв "вкус" лесно ще си намериш спътник/спътница в живота.

Всеки има право на личен живот.Много взеха да си навират носовете някои в това кралско семейство.През лятото ги показаха по бански,а брат му гол с някаква дама.......Обаче и друго прави впечатление.В това кралско семейство,щом някой сгази лука и бива ликвидиран.Да си спомним за Даяна,сега тази мед.сестра.

Кралските особи като искат личен живот, да се отказват от всички привилегии. Щот обществото плаща за всяка тяхна прищявка. Естествено, че обществото ще се интересува от всичко свързано с тях.

Да Владо,прав сте!

още повече , че парите им ги дават хората. Не са отишли да копаят нивата и да са крале.

Браво, Владо! Това е най-верния и смислен коментар, който прочетох!!!

Днес се навършват 32 години от смъртта на Джон Ленън. Той остана завинаги на 40. Всички, които го обичахме пазим частица от него в сърцата си. Надявам се Дир-а да отбележи събитието.

Превода на думата не е измама е шега.

скапани уродливи крале, кой изобщо има нужда от крале в 21 век

абе трай си бе паплач :) стадото винаги е имало и ще има нужда от овчар :)

ти може и да имаш

И медсестрите им достолепни, макар като родните - глупави, а журналистите да си посипят главите с пръст и да спят спокойно. За едната сензация - такъв ефект да предизвикаш, си е пъклено дело, реално погледнато. Долу монархията с нейния протокол, етикети и ритуали!

Глупаво е да се говори дали медицинските сестри са умни или глупави. Няма еднозначен отговор. Все едно да кажем дали съдиите са умни или глупави.

Въпрос на ценз все пак...

Съдиите са изроди като банкерите. Сестрите са просто глупави, но са по-важни за нас от предните.

Кое му е достолепното да оставиш децата си без майка, пък било то и заради КРАЛЯ НА ВСЕЛЕНАТА!??? Тази не е самоубийца, а убиецът на майката на двете си деца!

Тези "деца" са сигурно пораснали и самостоятелни в онези условия, което не е оправдание за фатално решение. Това е една житейска трагедия и е цинично да не замълчим пред нея.

Ей, как не ги е срам да самоубият жената заради някаква си новина, която рано или късно ще се разбере. Безсрамници. Отвратителна двойка са.

те едва ли знаят по скоро кралицата

Дали знаят или не, нито ти, нито аз знаем със сигурност. Пък за кралицата е сигурно.

Знаят или не, заради тяхната кой знае каква тайна се е случило. Голяма работа, че повърнала и че и минало.

Тези от скотланд ярд не си поплюват.

Четох из пресата, че чакат момченце. Не пише за близнаци. Някои предполагат, че медицинаския морал на мед. сестрата от индийски произход е бил твърде висок и не е могла да преживее грешката. Интересно,че навсякъде се слагат снимки на Кати, дори на репортерите, които са се представили по телефона, че са кралица Елизабет и мъжа и са научили състоянието на бременната. Не се слага обаче снимка или каквито и да било данни за мед. сестра, освен хубави думи за нея от персонала. Споменава се само името и. може би сега търсят някое черно петно, някой скрит проблем за да оправдаят самоубийството с него, както нагласиха нещата със сръбския представител на Нато, че бил болен от рак...Мед. сестрата се казва Jacintha Saldanha . И това е всичко, за нея.

А момченцето знае ли, че го чакат?

чакат змийче-използвач

ИМА НЕЩО МЪТНО ОКОЛО ТАЗИ КЕЙТ. МОЖЕ И ДА Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ИНВИТРО,ТА ТОВА ДА Е СЕКРЕТНАТА ИНФОРМАЦИЯ.ОБИКНОВЕНО ОТ ИНВИТРО СЕ РАЖДАТ БЛИЗНАЦИ

правилно, само да не са три

То верно не е много редно да се изисква и разпространява подробна информация за младата херцогиня, ама каква ли е тази информация та хвърчат глави по веригата? Да не се окаже, че Кейт ще прескочи децата и направо ще ражда внуци?

бог да я прости. Но това е лоша поличба за семейството.

дреме му на семеиството , почиваи в мир мед. сестричке

Именно затова казвам, че самоубилата се е чудовище. Нека на другите да им е зле, а.

Без некрофобски цинизъм, моля!