Коментари - Край на "Clean girl" ерата! Време е за малко повече грим и по-дръзко облекло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква клийн гърл ера , бе ? Тука като ги гледам по тивито,, по събитията и по-улиците, то ние не сме излизали от стрийп бар, порно ерата от 30 години поне...в лицата и тунингите са некъв микс е между цапаниците на 80-те и филмите за възрастни в началото на 2000г. Ейй дира , сщо пишете на латиница и на чужд език масово по статии и заглавия, а на нас тука фоумджиите за един препинателен знак набит на английска клаваиатура ни буутвате коментара овър да борда....

тъпиъе реалита които покаэеат как малоумници ставаъ иэвестни, какво хибаво да очакваме?

Ще трябва да се ходи по срещи с препарат за почистване и гюдерия. В някои случаи и с телена четка. Не мерси, за ваша сметка си остава, правете си женски вечеринки и се жалете какви били мъжете.

В България модата да се направиш на травестит от червените фенери в Амстердам никога не е минавала.

Ако ми дава наклон на .... ще ида на доктор:) Колко сте малоумни а? Време ви е за чипиране.

пластмасови неща от алибаба за по долар кой иска едно и също без собствена идентичност? това че си различни е най добрата част от живота но както е казано от един доста умен човек: Сложи две човешки същества в една стая и рано или късно единия ще започне да копира от другия. Такива еднодневки които нямат мнение и визия за живота да си ползват интермет и да копират , нали трябва все някой малоумници да цъкат по тия "социални" мрежи за да стигнат един ден до социални помощи. Терминал(но)2

Жени, Научете се да си перете бельото от задна страна и се мийте отзад и под мишниците със сапун. Епилацията на тези места е задължителна. Чак след това идва реда на татусчета, джуки и вежди. Научете се!!!

Тъпички са

Точно това пък как е в сила и за мъжете...

Вместо да се боядисват да си вземат по 1 душ.

Докато не я видиш умита, никакви екстри! Не сме тръгнали на изложба за картини в/у лица. Да не коментирам, че повечето са копи-пейст. Единственото, което можеш да правиш с тях е да играеш на “Открий 10те разлики”! Пълна скука, безинтересни са.

Не се хаби, те се самонавиват помежду си коя как да се наклепала, после се питат защо мъжете не ги харесват и не се задържат около тях. И измислят още по-голяма простотия.

Мъжете са със ниско самочувствие и се плашат от истински жени!!!

е вървежно мърлите да се китосат още повече, и да приличат на проститутки, защото такъв бил тренда в шит ток.Жалка работа.

нашите птицечовки дори не са и разбрали че имало такава ера

Другарите дирници уж били ударили дъното. Но всъщност продължават да копаят!