Коментари - Край на "Clean girl" ерата! Време е за малко повече грим и по-дръзко облекло | Лайф.dir.bg

Коментари - Край на "Clean girl" ерата! Време е за малко повече грим и по-дръзко облекло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарите дирници уж били ударили дъното. Но всъщност продължават да копаят!

нашите птицечовки дори не са и разбрали че имало такава ера

е вървежно мърлите да се китосат още повече, и да приличат на проститутки, защото такъв бил тренда в шит ток.Жалка работа.

Докато не я видиш умита, никакви екстри! Не сме тръгнали на изложба за картини в/у лица. Да не коментирам, че повечето са копи-пейст. Единственото, което можеш да правиш с тях е да играеш на “Открий 10те разлики”! Пълна скука, безинтересни са.

Вместо да се боядисват да си вземат по 1 душ.

Не се хаби, те се самонавиват помежду си коя как да се наклепала, после се питат защо мъжете не ги харесват и не се задържат около тях. И измислят още по-голяма простотия.

Жени, Научете се да си перете бельото от задна страна и се мийте отзад и под мишниците със сапун. Епилацията на тези места е задължителна. Чак след това идва реда на татусчета, джуки и вежди. Научете се!!!

Мъжете са със ниско самочувствие и се плашат от истински жени!!!

Тъпички са

пластмасови неща от алибаба за по долар кой иска едно и също без собствена идентичност? това че си различни е най добрата част от живота но както е казано от един доста умен човек: Сложи две човешки същества в една стая и рано или късно единия ще започне да копира от другия. Такива еднодневки които нямат мнение и визия за живота да си ползват интермет и да копират , нали трябва все някой малоумници да цъкат по тия "социални" мрежи за да стигнат един ден до социални помощи. Терминал(но)2

Ако ми дава наклон на .... ще ида на доктор:) Колко сте малоумни а? Време ви е за чипиране.

В България модата да се направиш на травестит от червените фенери в Амстердам никога не е минавала.

Ще трябва да се ходи по срещи с препарат за почистване и гюдерия. В някои случаи и с телена четка. Не мерси, за ваша сметка си остава, правете си женски вечеринки и се жалете какви били мъжете.

тъпиъе реалита които покаэеат как малоумници ставаъ иэвестни, какво хибаво да очакваме?

Точно това пък как е в сила и за мъжете...

Ква клийн гърл ера , бе ? Тука като ги гледам по тивито,, по събитията и по-улиците, то ние не сме излизали от стрийп бар, порно ерата от 30 години поне...в лицата и тунингите са некъв микс е между цапаниците на 80-те и филмите за възрастни в началото на 2000г. Ейй дира , сщо пишете на латиница и на чужд език масово по статии и заглавия, а на нас тука фоумджиите за един препинателен знак набит на английска клаваиатура ни буутвате коментара овър да борда....