Лили Иванова: Обичала съм само веднъж

Лили Иванова призна пред своите фенове в социалната мрежа „Фейсбук”, че е имала само една истинска любов в живота.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова: Обичала съм само веднъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога няма да получа отговора на вьпроса има ли бьлгарина останала някаква чест,човещина или доблест за да признае качествата на таланите и преимуществата на онези които ги имат..не!Ние се самоизяждаме!

Ти си богинята на българската песен! Дълбок поклон!!!

ЛИЛИ Е НЕНАДМИНАТА. ВИНАГИ БЪДИ С ТОЗИ СИЛЕН ДУХ И НИКОГА НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА! Hевероятен глас,обожавам я и като певец,и като артист и като жена.изключителна!!! Hе съм в BG и твоята музика за мен е изключително ценна.

victor359

Тя е велика! Тя е величава! Тя е голяма! Тя е огромна! Тя е най-голямото джудже! Тя е най-младата възрастна! Тя е най-модерната от демодираните!

как си позволяваш да пишеш гнусни лужи за лили? голема комплексарка е ,уяс\' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а при мен в чужденците са смаяни от вулшебня глас на лили!аз се гордеа че сам булгарка!да имаме още такива като лили... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а при мен в чужденците са смаяни от вулшебня глас на лили!аз се гордеа че сам булгарка!да имаме още такива като лили... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво значение има кой точно е бил обект на любовта на Лили. Тя говори по принцип за влюбването. Каква клюкарска нация сме! Нищо не оставяме неопетнено. Дори големите таланти.

тази жена не се усети кога да спре и логичното се случи, всички й се подиграват и представянето й на сцена е трагикомедия - чете си текста, защото вече не помни! А българите понеже наоколо има само чалгария, си мислят, че тя била Върха на сладоледа! Много жалко

ЗА СЕТЕН ПЪТ СИ КАЗВАМ ЧЕ ОТ БЪЛГАРИНА НО ДОЛНО-ЗЛОБНО ЗАВИС И ВСИЧКО НЕГАТИВНО Е СЪБРАНО В ТЯЛОТО МУ.ЛИЛИ ИВАНОВА Е КЛАСИКА В БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА.ТЯ И ЕМИЛ ДИМИТРОВ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО СА ПЕЛИ В ЗАЛА"ОЛИМП" ПАРИЖ.БРАВО И УСПЕХ ЛИЛИ.

лили изглежда удидивително за вузраста си! просто уникално!жива л здрава лили!едно от нещата-гордост за булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

victor359

Да живеят пластичните хирурзи!!!

Най, найголямата, истинска и неугасваща звезда! България има невероятен късмет с такава личност и талант! Правя и невъзможното да успея да се прибера за концерта и! Това е представление, което трябва да се види! Онемяват чужденците покрай мен като я чуят (независимо от кои краища на света са и това, че не разбират езика ни). При нея не е от първостепенна важност да говориш български - възможностите и и гласа и говорят достатъчно!

а пък при мен чужденците също онемяват, но от стрес и почуда от напъни и врещене.

В теб е вината - явно не си догледала какво точно им пускаш...Един всепризнат талант да "врещи и да се напъва" е меко казано абсурд. Следващият път като се опиташ да впечатлиш някого, който не е наясно с националните ни символи и личности - отвори си очите и ушите , или направо се израси за едно живо представление на Примата и друго ще заприказват около теб, независимо в какво обкражение движиш.

...рамзез иии - не е малко. да се готви хеопс....прочее, тя си пада по младези или когато са били. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за мен Лили е уникален подарък за тъжна България точно както беше Ванга но злобните хора ще го оценят късно...!!! КАКВО ВИ Е НАПРАВИЛА ТАЗИ ЖЕНА?дала е само страхотни песни на нас

В този клип агресивно се налага на зрителя, че на младини певицата е била красива като младата актриса, участваща в клипа. Не заблуждавайте, архвите са живи !!!

това е душата на поета бе, лирическия аз и тн...

много си е хубав клипа нищо селско няма даваи лили още можеш!!!напук на дребните душици-злобари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много я харесвам лили....наистина има 1 истинска любов....и безброи влюбвания....

Една любоФ имала - себе си! И още се обича.

че какво лошо има, като обича себе си!?! ти не се ли обичаш ?!? ако човек сам не се обича и уважава, и другите няма да го обичат и уважават! така е и в национален план - ние не се уважаваме и обичаме като нация, отричаме кадърните, унижаваме талантливите и обиждаме професионалистите! и после европа ни била крива, че не ни иска!!! нямаме никакво национално самочувствие, достоинство и себеуважение!!! и ако възрастта, самодисдисциплината и профеционализмът са недостатъци, то значи че съвсем сме изродили ценностната си ситема! но както казват: смеи се на богат и на стар, че да те стигне!!!

точно, сега след като вече знаем, че обича себе си, е време да я заобичат и в щатите, и в англия, и в германия, и в италия, и в испания и т.н. какво пречи?

Хаха и аз исках тва да напиша, но ме изпреварихте!

ЛИЛИ Е БОЖЕСТВЕН ФЕНОМЕН,ТЯ Е КЛАСИКА В ЖАНРА,ОБИЧАНА ОТ МНОГО ХОРА,КОИТО РАЗБИРАТ ОТ МУЗИКА, ТЯ Е ГОРДОСТ ТА НА БЪЛГАРИЯ, НЕКА СЕ ПРЕКЛОНИМ ПРЕД НЕЙНИЯ ТАЛАНТ И СИ ПРИЗНАЕМ,ЧЕ Е НЕНАДМИНАТА

Лили е велика, с такъв мощен дух човек може да постигне успехи - тя е пример за това!

нали точно с орк на иван пеев проби в музията и пурвитд и записи са с неговата група в румуня и то на шлагерите на рита павоне отлична имитаця при това! но пук евала на лили след това с много амбиця и труд си намери своя стил!!!жива и здрава лили радваш още хората!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЕЛИКА И НЕПОТОРИМА Е ЛИЛИ !

ЛИЛИ, ти си връх недостижим. Желая ти много здраве и да ни радваш в бъдеще с песните си.

Блестяща! Както винаги!

да и аз мисля че е ивам пеев...не знам куде е но лили наистина е пример за труд силна воля голяма персона!поклон! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обичала съм само веднъж през живота си! Кой? Ами, себе си! Затова няма и друг! И тази любов към мен още продължава! Веднъж в живота и завинаги! Не може да има друга!

да, точно така. взе ми думата от устата..

Брех....Много разбирате и познавате живота на известните!...Вместо да приказвате за его, що не си кажете: "Пази Боже човек да е сам на този свят, макар и с много и верни фенове, доказали се през годините за повече от половин век! И добре, че има и такива, които жертват личен живот, семейство, деца, само за да градят кариера, която радва толкова хора много хора в България и извън нея!"

Лили Иванова е може би най-голямото явление в българската популярна музика!

Клип, издържан в стила "селска идилия"...Дават я как отива в горичка, после на полянка, до рекичка..В стил клиповете от началото на 90-те..НАТЮР:))

Поне не копира световно известните като чалга дивите!

ВИНАГИ БЪДИ С ТОЗИ СИЛЕН ДУХ И НИКОГА НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА!

Прекланям се пред таланта ти,професионализма,дисциплината към себе си.Уникална си.

Лили Иванова е символ в българската естрада.Тя е била и ще остане единствената,която пее само на български.Можем да се гордеем с нея и да се радваме,че все още може да пее.До като разни недорасли фръцли,хем не могат да пеят,хем си позволяват да дават оценки на нейното творчество...

Абе защо говорите глупости! Само на български пеела. не еверно. Кълчеше угоднически език и на руски и по Германия колко години гастролира да се подмазва на немчурите да и дадат некоя ДМ да припечели на времето. Има и песни в Ю тубата... Никога не съм си падала по нея. Особено неприятна беше като се пребоядиса на бърза ръка след 10 ноември. Както беше фаворитката на тоталитарчиците изведнъж навири двата пръста: "Аз ще гласувам за СДС" с лигавоя гласец...А иначе, че е упорита, последователна и от тези хора дето щом си поставят цел, ще сгазят всичко пред себе си то се вижда. На тези години да не щеш да слезеш от сцената и да се правиш на млада девойка... Голяма сила на духа е, не мое да се отрече...

това е невероятна жена за мен с изумителната воля да се задържи там горе,на високото.невероятен глас,обожавам я и като певец,и като артист и като жена.изключителна!!!лили,може би не четеш страниците на дир.бг,но ако го правиш,трябва да ти призная че съм твои фен от годините,в които започнах да проумявам какво вълшебство е музиката.не зная как мога да се свържа с теб,ще опитам Facebook.в момента не съм в BG и твоята музика за мен е изключително ценна.

ами свържи се с местните организатори на концерти в държавата, в която си и да и организират концерт, за да може да видят чужденците за какъв талан и какво изкуство става въпрос.

Тази любов се казва Иван Пеев.

Не е Иван Пеев. Единствената любов, вечната - към себе си.

Ако беше самовлюбена нямаше да говори в минало време! А жената казва, че е обичала само веднъж и се радва, че и се е случило, а не съжалява, че е минало! Помислете малко, прочетете още веднъж преди да драскате небивалици и да очерняте талантите на Родината!