Любо Ганев остана без гадже, споделя истини за живота си

Тази събота специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Любо Ганев, който споделя невероятни истории от живота си и разкрива малко известни факти за себе си.

Обратно в новината

Коментари - Любо Ганев остана без гадже, споделя истини за живота си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми допада тоя, но какво сте се заяли с контрабандата на алкохол? Пренесъл тоя или оня бутилки колкото му събира багажа и големия престъпник. Разбирам да е организирал канал да прекарва цели камиони.

ЕАх, ако мозъкът отговаряше на тази разплута маса малеби. За такива мутри, дето продължават да цицат от наивниците, наречени народ, ни писна да четем и слушаме. Ама не са виновни тия, а малоумниците, дето слагат власт в ръцете на ритнитопковци и вся останлая сволоч.

добре казано:)) Такъв СЕЛТАК рядко се среща.

Това момче не беше ли едно пълничко русенче, дето го бяха взели да играе в Италия през средата или края на 90те? Беше много атрактивен с теглото си! Удряше топката много силно, а тя летеше много бавно! И правеше много грешки!

това са хора без срам толерирани от бсп и герб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЛЮБО,НЕ ГИ СЛУШАЙ ЗЛОБАРИТЕ КАКВО ПИШАТ АЗ СЪМ НА 62Г. И ПОМНЯ КАК ТЕ ГЛЕДАХМЕ КОГАТО ИЗГРАЕШЕ ВОЛЕЙБОЛ ПРОСЪЛЗЯВАХМЕ СЕ ОТ ГОЛЯЯЯЯМАТА ТИ ИГРА ТИ БЕШЕ НОМЕР ЕДНО - МОЛЯ ТЕ НАПРАВИ НЕЩО ДА СВАЛИШ МАЛКО ТИЯ КИЛОГРАМИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ МНОГО ДОБРЕ ....

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ГЪЛЪБИН БОЕВСКИ Е В ЗАТВОРА. НАШИТЕ СПОРТИСТИ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ЕТО ГО ЛЮБО СЕ ХВАЛИ С КОНТРАБАНДА НА АЛКОХОЛ. КЪДЕ СА ВЛАСТИТЕ МОЛЯ. И ТОЗИ ПЛАЧЕ ЗА ЗАТВОР.

E...ти тюфлека! ..та и мошеник и контрабандист бил - сам си го признава! Предлагам прокуратурата да се сезира и повдигне обвинение и предаването на съд на "копе.....то". Питам се имали жена която да харесва и да се обвърже с подобен индивид?

Пълен смешник! Тотален! Ако тогава като играч е пренасял бутилки с водка, не ми се иска да знам какво прави във федерацията сега!

Въобще не ме интересува личният живот на тоя тулуп! Лошото е, че заради него и други като него българският волейбол не е на нивото, на което може и трябва! Идиот нагъл!

последните гаджета на мажа са двете му раце. само сакатите маже остават без "гаджета". сланце, ваздух, онанизам -здрав и бодар организам. жените сега са скапи и миришат.

Да правиш контрабанда и да продаваш алкохол в страна със сух режим е криминално престъпление. А да се хвали с престъпленията си може само кръгъл идиот. Има ли давност за тези престъпления? Що за морал, що за малоумие?

"Що за морал, що за малоумие" Морал и малоумие на недорасъл. Погледнах във ВИКИ-то на 47 години е. На тази възраст човек има семейство, говори за деца, евентуално внуци. Обикновенно е достатъчно здрав, за да води полов живот. Достатъчно зрял е да не го прави публично достояние. Любчо се държи като тийнейджър (думата юноша звучи по-интелигентно, затова не я използвам), който се опитва да демонстрира независимост от майка си.

Що за глупости, тогава се занимавах със антени. Може да е бил първият волейболист, видял антена. Все едно аз да кажа, че имам първата волейболна топка.

Той пък намерил да се хвали с контрабанда на алкохол.Типично в мутренски стил.Баси бизнесмена.

Ега ти и смешника! За какви гаджета говори, съвсем скоро го разкриха в един вестник че се е регистрирал в един порно сайт и търси групови "приключения", като се хвали с размера на оная си работа

Айде сега , ние не гледаме порно.А и е хубаво човек да се похвали след като има за какво .

Голям волейболист, голям контрабандист! Човек с не много висок морал. Сега и във федерацията по волейбол мъти интриги. Любо, гледай си метана и остави поне спорта в миналото си!

съм отвратена от това колко е лесно в България от спортист да станеш кокошкар, а после с връзки оттук-оттам да се принизиш до алчен мизерник и да опропастиш дори националния отбор само заради пари и мръсни сделки.

Абе тия "тайни" са достояние на широката публика от доста време. Хеле пък за контрабандата на алкохол! По-интересно е до колко са истина твърденията на вече бившия треньор на нац.отбор от тази сутрин. Виж това вече ще е нещо ново и интересно относно сделките му.

Л.Г. бизмесмен ! ! ! Погледнете колко е дебел вратът му !

Свършиха мангизите и тая мъстия ти избяга така ли??

Да си вземе Д. Лазарка

ОХ , ГОРКИЯТ КАК ТАКА БЕЗ ГАДЖЕ КАТО СМЕНИ ДОСТА ЖЕНИ. А ЗАЩО НИКОГА НЕ СПОМЕНАВА БИВШАТА СИ СЪПРУГА И ДЕЦАТА ???? КОГАТО БЕШЕ ОБИКНОВЕН ВОЛЕЙБОЛИСТ В ИТАЛИЯ ИМАШЕ СЕМЕЙСТВО И МНОГО СЕ ХВАЛЕШЕ С НЕГО. КОГАТО СТАНА БИЗНЕСМЕН СЕ РАЗВЕДЕ И ДУМА ВЕЧЕ НЕ СПОМЕНАВАШЕ ЗА ТЯХ.....ТИПИЧНО ЗА НЕГО !!!

Любо, моите съболезнования, че сметката ти е изтъняла и Мира те е заебала!

Такъв СЕЛТАК рядко се среща.