Обонянието на жените издава дали гените на мъжа са подходящи

Някои жени казват, че за тях е важен външният вид на мъжа, други - личните му качества, но всички подсъзнателно са подвластни на миризмата на противоположния пол, твърди проф. Даниъл Дейвис.

Обратно в новината

Коментари - Обонянието на жените издава дали гените на мъжа са подходящи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре съм си помирисала мъжа преди 20г.Имаме прекрасна дъщеря и още като го доближа ми мирише на секс и сутрин, и на обяд, и вечер.Той е чистоплътен, отговорен, привлекателен и много работен.Най-много ме отблъскват смърдящите мъже.Има ги навсякъде.Има и такива жени.Работя в женски колектив.Комбинацията на пот,смрад и парафюм е отвратителна!

Пише се парФюм!!! Имах такава колежка- все другите и миришели пък тя- кристално чиста. Все дуднеше и обиждаше колежките и те се притесняваха та и по време на обедната почивка вземаха душ. Няма да ти описвам какво намерихме на ,, кристално чистата,, в гардеробчето един ден- остатъци от мухлясала храна, използувани дамски превръзки, мръсно бельо, един куп мръсни чорапогащи и какво ли още не. Иначе госпожата се носеше модерно. Та малко по леко с това самоизтъкване и твоето Аз и другите.

Вече не се пише използувани, а използвани.

Най-хубаво миришът тези с повечко пари, останалото не ме интересува...

Дъще на Ева! Затова се урждаш само с такива от пазара Илянци...като материал! Но какво да се прави природа.

Не се пише "МиришЪт", а "миришАт". "Ът" е пълен член в българския език, а окомчанието на глаголите, каквото е думата"мириша", в 3 л мн.ч. е "АТ". Разбра ли нещо или напразно се хабих да пиша?

Хахаха, да неграмотна съм но извинявай тези с повечкото пари не ме изпитват точно как пиша, така че напразно се хабиш да ме просветиш :))))))))))) А онзи дето мисли, че съм евтина и се уреждам на Илиенци е в абсолютна грешка, но няма какво да му се доказвам :))))))))))))

Това са естествени неща и тъкмо те определят (на подсъзнателно ниво) привличането м/у партньорите. Затова , като мъж, твърдя, че мъжът трябва да се избира женат според това как изглежда (и ухае) рано сутрин боса на тревата , както току-що е станала от леглото, без да е посещавала банята. Всички тези миризми на парфюми пр. които се носят п о улицата и излэъчват от женските (а и мъжките) тела, само объркват и отбълдскват в крайна с/ка, а не привличат. Но нали тв-тата трябва да си вземат паричките за реклами, а фирмите-производителки да реализират огромни печалби за с/ка на наивните жени...

Добре де,ама къде да търсим трева сега...

Искате всичко на готово! Човек има въображение, за разлика от приматите!

Добре изглеждащи мъже и жени с хубав парфюм (не наливен), няма как да са отблъскващи, напротив.

Че има ли още наливни парфюми да се продават?? Последно съм виждала преди около 15 години....

Наскоро гледах част от някакъв американски филм ли , сериал ли, по някаква телевизия. Някаква звезда не беше доволна от парфюма, който искаше да бъде нейна марка. Събу си гащите, тикна ги под носа на парфюмеристите и каза: Така искам да мирише парфюма ми! Отврат!

Хм...

Това е от филм с Еди Мърфи

Моето обоняние ме прецака здраво! Сега аз мириша на мъж, а той - на стара мома!

ти да него помериса от към аспуха..

За мен мирисът на кожата му е много важна за да го поискам.На вид привлекателни мъже са ме отблъсквали при разстояние да усетя миризмата им.И не ме разбирайте погрешно-може чисти и парафюмирани, приятни мъже да не миришат на моето желание.Просто феромони.

kokobrais

Друго си е да замирише на крачета:-):-)

мириша на пари добър живот спкоиствие и сигурност не взимам виагра и почти приличам на брад пит.. можеби ставам още..

В саморекламата винаги има нещо съмнително.

Ми да не се парфюмират мъжете, да карат на феромони и пот и тогава ще ги желаеш, предполагам:)))

Така е. Парфюм- парфюмиран. Не случайно един и същи парфюм ухае различно на различните хора. Различието идва не от миризмата на кожата, а от феромоните, които всеки човек излъчва. Иначе съчетанието на пот и парфюм е еднаква или зависи колко време е застояла. Много смешни са ми някои реклами на дезодоранти със 72 часова трайност. Та това са цели три дни и ако не се изкъпе през тези три дни се получава съчетанието описано по- горе. Обонянието долавя феромоните и така е не само при жените. Мъжете също ги усещат и съвсем не са необходими два дни. Феромоните се усещат и след най- дългото къпане.

мЪЖЕТЕ МИРИШАТ УЖАСНО!

"Въпрос на вкус", казала котката...

то за туи моита ме взема щот кът ма помириса на кисело зеле и шкембе напраооо са испружи

Радо

Статията е пълно фиаско и деградираща от недоказани и преливащи от пусто в празно абзаци ! Пиша оценка Слаб (2) !

Вместо тениските следващия път да накара студентите да затворят в кутии слиповете... Как може да се занимава с такива глупости... Феромоните са открити отдавна.

kokobrais

Друго си е да ти поднесат претоплен обяд два три пъти!

Точно затова човек трябва много да внимава какво му поднасят. В случая не е претоплен, а професорът е изкукал.