Гришо за Маша: Радваме се един на друг

Григор Димитров сподели, че двамата с Мария Шарапова си помагат взаимно с професионални съвети.

Обратно в новината

Коментари - Гришо за Маша: Радваме се един на друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали не му гръмва главата докато я... те маша бая креслива....

благословен да си, момче! Винаги съм те подкрепял, на всяка твоя победа се радвам, знам че без труд не става! Бъди силен... Туй от мен, простия даскал:)

Браво Гришо, успехи и здраве и да не ти омекват краката от жените, ако искаш да направиш нещо сериозно в тениса! Лелки, защо така не приемате човек да ви казва истината. :-) Разбирам, че още сънувате розови сънища на 18 годишни девойки с нереализирани мечти, но все пак суровата действителност е друга, а животът по телевизията е виртуален и не съвсем истински. Съчетанието от криворазбран феминизъм и комплекси е ужасяваща. Цъкайте минусчета на воля, дано да ви отпусне малко напрежението. :-)

успехи и здраве. Пожелавам ти да станеш N 1, за да докажеш на всички завистници таланта си. Ти вече си успял тенисист и това, че дотебе има човек като Маша, може само да ти помага да вървиш нагоре. Не се интересувай от това какво говорят другите, радвайте се, че сте млади, здрави и успели. Нека повече български деца вземат пример от теб и приятелката ти и се запалят по този труден, но прекрасен спорт. Стискам палци и на Цвети Пиронкова, но явно в момента на момичето не му е много до тенис, след като се е разделила с гаджето си. За това дръж здраво твоето вдъхновение и само напред.

Срам ме хваща, като чета коментарии, каква злоба ви обхванала??!?!??!?човешка глупост няма край, по скоро българската!!!!!! Пропити сте от злоба!!! Маша и Гришо- страхотна двойка, страхотни спортисти! Евала на тях, браво!!!!!!!!

БРАВО НА ГРИША , МНОГО ТРУД, УСПЕХ, ФИНАНСИ , ЛЮБОВ ИЛИ ЗАБАВЛЕНИЕ , И ТОВА Е НУЖНО И ЧОВЕШКО , А ГЕННО ЗАЛОЖЕНАТА ЗАВИСТ НА БЪЛГАРИНА НЯМА СВЪРШВАНЕ, ЗАВИСТ КЪМ ЕДИН УСПЯЛ С МНОГО ТРУД БЪЛГАРИН, ЗА ЖАЛОСТ НЯМА УСПЯЛА ЛИЧНОСТ У НАС ДА НЕ Е ОПЛЮТА, И ТОВА ИДВА ОТ СОБСТВЕНАТА НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ , НЕ РАБОТИМ , НЕ МИСЛИМ ПОЗИТИВНО, НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТИНЯТА И МОЗЪЦИТЕ НА МНОЗИНА СА ПРОМЕНЕНИ

Едно време имаше един култов филм със Силвестър Сталоун, Роки. Роки Балбоа Италианския жребец беше пълното име на филмовия герой. Пълен кухар в главата от многото тупаници в нея, все пак беше боксьор, но от него остана в историята един много точен лаф: - "От жените отслабват краката". Особено преди мач. Ако беше го гледал, Гришо нямаше да потвърди правилото "Хубава работа, ама българска" Да биеш номер едно в класацията и след това да се изложиш. А иначе интересно, дали ще се оженят? Как мислите? Маша одъртява леко, време и е. Защо да не хване агънцето.

Информация от Уикипедия на руски-Мария Юрьевна Шарапова (19 апреля 1987, Нягань, СССР) Григор Димитров Димитров (болг. Григор Димитров Димитров; род. 16 мая 1991 года в Хасково, Болгария) Тоест има 2 опции- или повтарят Щефи Граф-А.Агаси или ще имаме "тя танцува само 1 лято " щото аз познавам само амбициозни , кариеристични и материалистични рускини.

ццццццццццццццццццццццццц

И аз искам да и се порадвам на Маша

повече си отиват, но в крайна сметка важното е да се разбират и обичат :) опасни са рускините...

имат една година разлика, тъпанар.

по-голяма разликата

5 години

Аз имам представа как ще се развият нещата.Машенка ще си хване друг до 2-3 месеца,просто защото е прекалено известна,желана и по-голяма със 6 или 7 години.Григор ще почне да сменя мацките една след друга и също ще бъде с реномирани вече веднъж създал имидж на плейбой.След това ще играе още година-две и ще зареже тениса или поне няма да е сред първите 30-40.Просто не е злоба а предчувствие.Не е хубаво ако има амбиции в тениса на тази възраст да е познат като гаджето на Шарапова.Жени като нея които имат и пари и слава са непостоянни и своеволни.Утре Маша ще е с някой друг,а Григор ще е пак на корта и ще трябва да се доказва.Така че трябва още малко да направи име,да тренира здраво,да влезе в топ 10 и после и с Маша и без нея ще е марка,може да стане и по-голямо име от нея.Малко съм като свекърва,но просто мнение.Иначе блазе му на момчето,ама той сам си го е направил.Успех,още една две години упорита работа и ще е име познато по цял свят,а след това кеф ти Маша,кеф ти други отбрани мадами.И все пак ако наистина се обичат им завиждам благородно,рускинчето явно е някаква свестна мома четох че гаджетата и са все тенесисти и то все от славянски държави-т.е не търси пари или сензации ами сродна душа и някой който и харесва.

Извинете, случайно да учите или сте учили психология? По-задълбочен анализ съм чувал само по радио Ереван.

не, бе, тя учи психопатия...

Тя е неграмотна и никога не е учила правопис, не знае дори тенис как се пише... но всичко знае и дава всякакви съвети на всички...

А случайно да си си платила данъците за парите, които ти плащат да лъжеш хората? А случайно диплома да имаш? Аман от прости и изкуфели "гадателки"!

ГРИШО Е УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ! В ЕДНА ВЕЧЕР ДА ОПРАСКАШ СВЕТОВНИЯ НОМЕР 1 И СВЕТОВНАТА НΟΜΕΡ 1 В ТЕНИСА Е НАИСТИНА УНИКАЛНО. БРАВО ГРИШО!

Най-напред нека поздравя Гришо за успеха му на корта. В личен план тази история много ми напомня на Щефи Граф и Андре Агаси. Ако съдбата им е отредила нека постигнат техните успехи в живота и на корта. Браво!

пожелавам на гришо успех и в тениса, здравето и любовта...много се гордея с него...виждам много победи..ще видите колко много ще ни радва...

Да, така ни зарадва че още се радваме.....Тоя наистина не става за нищо.

фифи добре чe не каза-'и какъв езиик' хахаа.. иначе са готина двоика да им върви по вода!

Добре си живее Григор, млад, богат, известен, с класно гадже.

Завиждам на Маша, че това атлетично тяло я задоволява в леглото.И какви ръцеееееееееееееееееееееееее. Сигурно прави чудеса в леглото Гришката. Страхотни сте !

Разкошна двойка са! Мария преди малко спечели мача си с Канепи и познайте какво написа на фолиото на камерата ? "How did you catch us???" e точният израз. Буквалният превод е : Как ни хванахте ? , но аз с моя английски го превеждам така : Спипахте ни а ? или Хванахте ни ? . Специалистите по английски ще ме поправят , ако греша , но фактът си е факт - първата мисъл на Маша след победата е за Григор. Трябва да се гордеем много с това момче ( което си стана мъж от класа ) и да го подкрепяме дори когато губи !

ми тои си публикува снимки с нея в личната страница?...какво толкова да ги хващат?

Как успяхте да ни хванете? е може би става за превод по смисъл. Иначе и на двамата не им пука особено от папараците и това е супер. Много са готини.

Ма на калъп ли са ги фанале бре чедоу, че аз нали ми махнаха аналоговата телевизия и не гледам нищо вече...

Човек като чете коментарите,ще си помисли, че в България живеят само идиоти и завистници! Едно е сигурно-всички вие злобни човечета никога няма да се докоснете до щастието,успехите и уважението, което това момче си е извоювало! А най-хубавото е ...че най-хубавото тепърва му предстои. Успех Гришо!

Готини и успели ! Перфектна двойка са : ) Много успехи и късмет. Всички нормални Българи се гордеем с теб , Гришо !

аззз

грозно селянче, опияни се от една случайна победа и сега какво на следващото състезание ще му зачервят задника от бой, аре на село при козите....

Ето на това му се вика люта завист...:))))

по- скоро простотия

Този май надпреварва да собере негативни коментари и минуси: да не се хванал на бас??!?!?ако не така: или завистлив и лош, или глупав ,, селянин,, За Гриша и Маша много се радвам- страхотни са!!!!!! Напред все така!!!!! Браво-о-о-о!!!!!!

каква случаина победа, тои за да стигне до този турнир и то този мач е положил много много труд и усилия. и всеки човек когато види положителен резултат от положения труд се радва. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гришо първият милион от тениса отдавна го е спечелил, ще спечели още много, ти какво си постигнал в спорта и живота?? Помисли си преди да пишеш простотии!!! Маша и Гришо ще вървят само нагоре! Дано все така да ни радват двамата заедно един до друг!

В нашето село хората едно време отлагаха погребение заради секс.Гришо е умно момче и е наясно че пропуснат секс никога не може да се навакса.И постъпва правилно като му отделя повече време внимание и сила.Сигурен съм обаче че през време на секса си говорят само за тенис.Което напълно ги оправдава.От нас се иска да го подкрепяме и в тениса и в секса.Впрочен един тривиален въпрос към мъжете-вие правили ли сте секс с класна рускиня.Ако сте правили тогава ще разберете по добре Гришо.

Както винаги всеки се пише голям специалист и дава съвети,критикува или по-лошото не е доволен...Нека се гордеем с нашето момче,което толкова се е потрудило да стигне до тук!!! Дали друг път сме се наслаждавали на такъв успех точно в този спорт? Не...А пък с кого излиза или спи си е негова работа и мисля,че и сам може да прецени заслужава ли си. Докъдето и да стигне трябва твърдо да го подкрепяме!!!! Давай Гришо :))))

ГРИГОРЕ И ДЪСКА ЗА КОЧИНА НЕ СТАВА ОТ ТЕБ

а ти си тъп,тъп,та чак вдлъбнат

да та е..ааа и галфона

Прав си! Григор не е дъска на кочина, но от теб на цялото ти село кочините могат да се направят!

до КРАСЬО ГОШЕВ злобар си

Оставете двамата намира и не се бъркайте в лични неща. Грозно, опасно и просташко е!

Браво, Гриша! Успех и в тениса и в любовта+!

много злобни хора сте.маи ви е яд - защото тук има младост,елитен sport,хубави са и двама,просто красиви.познати и взехте да оплувате,ама сте осрани и нещастни всички писачи.

Младост, сила, амбиция и много труд. Браво на децата. За мен са деца. Нашата Маша е много амбициозна, като типична рускиня. Да седи до Гришо и да го нахъсва. Ама и нашия си е мъж и пич от всякъде. Добра ни е стоката!

туй рускинче само да не остави Гришата без сила тряя им забранят да са заедно седмица преди мач лололол

Жалко за гришата, не можа да се порадва малко на успех и пак го порязаха.

Радвам се за Григор.Супер са с Маша!

гриш, не може и ка в * и душата в рая. не може 2 дини под една мишница. или със спорта, или с маша в леглото, среден път няма.

Не пиши коментари, много си прост, ама много-о-о-о!!!!!

уи глава затрива.

Гриша, няма как да стане така моето момче! За да спечелиш голям турнир е необходима пределна концентрация, желязна дисциплина и режим. Вместо да си легнеш в осем вечерта преди мача ти си правиш романтични разходки под звездите с Маша, после цуни-гуни до сутринта и излизаш на корта недоспал и с омекнали крака и чакаш да биеш! Няма кой да те остави така лесно да вървиш нагоре без съпротива - всичко трябва да си вземеш сам с много борба и себеотрицание! Разбирам любов голяма има между вас с Маша ама турнира е един път, концентрирай се 4-5 дена, изиграй го мъжки с максимална концентрация, вземи максимума от него пък после ако искаш и един месец не излизай от спалнята! Инъче ще си останеш вечния претендент - с голям талант, но все малко няма да ти достига да си на върха! Надявам се да прочетеш мнението ми и да го приемеш не като критика а като приятелски съвет! Пожелавам ти успех на турнира в Рим!

типично по български. Малко да станем по известни и се отдаваме на сладостите на живота. Не става така. Защо Федерер, Надал и Джокович са големи? Защото хората мислят само за тениса, а не за другата дума която също завършва на ..ениса.

Аман от разбирачи. Вие като сте толкова светнати, що не бихте Джокович?

Ноле и Федерер защо не учиш? Те са по-опитни и отпаднаха преди Гришо? Гришо си има треньори от академия и близък приятел в лицето на Маша, която да му дава подкрепа и съвети! Както виждаме откакто е с Маша (ноември м.г.) Гришо се катери стремително нагоре! Нека да ги виждаме все така двамата заедно да се подкрепят и вървят нагоре! На Гришо можем само безрезервна подкрепа да предложим - защото публиката беше допълнителният играч в мача на Гришо с Ноле! Забрави всякакви простотии и негативни коментари повече, за първи път България има мъж тенисист в елита!

Чудесни са