Сикрет сървис: Клинтън имаше руса любовница, черпеше ни

Роналд Кеслър прави сензационни разкрития в книгата си "Детайли за първото семейство: Агенти от "Сикрет сървис" разкриват скрития живот на президентите".

Обратно в новината

Коментари - Сикрет сървис: Клинтън имаше руса любовница, черпеше ни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеееее я сам загазил с секретариата.....е ма бива я

Както пееше Гошо от Почивка в песньовката за Бербатов : "Ние го знаехме предварително, това е удивително". Дано само Хилари-то не стане президентка, че от жена началник по-безмилостно животно няма.

Верно е испитал сам го

политици. А случайните слабаци и комплексари като Путя - чекиджии! Живков беше същата шматка. Ген. Кашев ни спукваше от смях с неговите истории!

не пише. Дали има връзка с предстоящите избори тази книжка???

Дано я издадат на български. Стига само се съветските и комунистически лидери били такива и онакива. Всички с власт са еднакви независимо от къде са. Да видим пикантерии и за "хамериканските" лидери.

И теб пък какво толкова те интересуват тези пикантерии. И тези агенти от "Сикрет сървис" трябва да изкарат пари от това, което са чули и видяли. Като махленски клюкари. Ти да не би да си си помислил, че политик от ранга на Клинтън е бил само със жена си?! Същото важи и за нея. И те това много добре го знаят...

Било е и винаги ще бъде.Мъжете и най-големите мухлювци кръшкат.Силните все са били с хареми--това го има в целия древен свят в Библията пророците са все с по няколко жени.Силния мъж винаги е заобиколен от жени.На края остава коя е шефка на харема,коя ще наследи парите и властта.Нищо ново под слънцето.На Клинтън не са му греховете,че имал любовница,.Той е мъж с власт.Трябва да се гледа властта му дали е причина за по-добро съществуване на хората и като империя на света,на целия свят.А това че сменил няколко жени е най-малкото и незначителното от неговия мандат и роля на политик .

не е от значение, обаче заради тези му наклонности му заложиха капана с Люински и той се хвана в него, а после го изнудиха за войната в Югославия. Колко хора съжалиха, че си го е развявал? Ако наистина беше силен мъж, щеше да каже: "Няма да заповядам да убият толкова много хора, заради една св..ка" и аз лично щях да му кажа браво. Но всички те са само кукли на конци.

Защото живеем в лъжа и лицемерие.Ако мъжете имаха право на няколко жени-така натиска изчезва,,но удара за мъжа идва от друго място.Не защото е пожелал 2ра,3та.А защото ако стане на светло,ще носи финансова и морална отговорност и за тези жени.Сега са с любовници,дават им пари,изнудват ги и кой лъжем,като жените масово усещат ,кога им кръшкат и мълчат заради,пари,деца,какво ще кажат хората и хиляди други причини.Така че лъжата е основата на всичко.А те не го изнудиха за Люински.Който владее Балканите-владее Европа.Думи на Бисмарк.Туй е театро,за Косово.Държава създадена от САЩ.Но техен протекторат в сърцето на Балканите.По целия свят Америка плюе исляма,обявява го за всяка гадост,само в косово обяви исляма за добър.Политика и театро.Лъжи.

Браво Мона.

Много е помиярско да си служил на някого и после да почнеш като една как'Сийка да разказваш тайните му! Помиярско и плебейско! Жалки хорица!

Защо не пишете.Пустата му демокрация- за богатите всичко може и нали са АМЕРИКАНЦИ,