Люси: Камелия ми даде сигурност

Слънчева, толерантна и добра, Люси Дяковска не загуби симпатиите на българския зрител дори когато показа пред всички, че е влюбена в жена. И доказа, че когато една любов е искрена, истинска и силна, тя винаги е красива.

Обратно в новината

Коментари - Люси: Камелия ми даде сигурност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България всеки разбира от три неща - от футбол, политика и човешки взаимоотношения. То затова нито футбола ни е наред, нито политиката, а колкото до човешките взаимоотношения - големи специалисти се извъдихме ние българите - та да казваме кой за кого не е бил, Камелия не била за Люси, дрън, дрън... Сигурен съм, че една голяма част от коментаторите, нямат свой живот и си ровят носа в чуждия за компенсация, затова оправете вашият си собствен живот, тогава коментирайте. И за каква демонстрация говорим - Къци, Фънки, споделяха колко обичат децата и съпругите си, защо Люси да не го сподели... Основният проблем на коментиращите е ниският умствен потенциал, когато човек е щастлив, какво значение за вас има с кого е щастлив. Колкото до Люси - Люси е изключителен музикант, най-успялата българска поп-изълнителка в Европа, освен това е изключителен човек. Живея в чужбина и съм имал щастието да присъствам на концерти на групата й, въобще не можете да си представите за какво става дума... Аз лично много се радвам за Люси, чее намерила щастието в лицето на Камелия и им пожелам много щастие в съвместното съжителство... А на всички вас - критикувайте, плюйте, след като това ви носи наслада.

Жалко за Люси.По всичко личи че приятелката и е с нея заради парите и хубавия живот...На всички сцени в Биг Брадър Люси тича да я прегръща и целува а приятелката и стои като вцепенена едва удържаща отвращението си.Люси не го казвам от злоба,нито от радост или завист но това момиче просто те използва....отстрани погледнато си личи,но ти си влюбена ,а влюбения е и малко загубен

искам да чукам тази камелия кат животну пред люситу :П

Тази Камелия е типична използвачка и много кухо парче.

Най-непреклонен от всички е св. Йоан Златоуст, особено в своята омилия върху Римляни 1 и 4 глава. Хомосексуалното поведение се обявява за чудовищно безумство, за неестествена страст, разпалена в онези, които са напуснали Бога. Тази лудост, която е много по-лоша от разврата и не може да бъде изразена деградира човека до положение, по-ниско от това на животните.11 Емоционалната изразност на Златоуст може да се обясни (поне отчасти) с факта, че той смята хомосексуалните действия за напълно съзнателни, за съзнателна перверзия на хетеросексуалността, която е дадена на всички хора.

Абе грехота е репродуктивния орган на такава жена да остане не пенетриран от копулативен орган на срещуположния пол.

Люси , май ти постваш тук,а ?? Или простата използвачка Камелия ? Аре не ни занимавайте с вас повече !!

Е, как ще сравнявате възпитанието от самотна майка и баба с възпитанието в едно еднополово семейство? В първия случай баща просто няма, у детето съществува празнота по отношение на неговия образ. А в коментирания случай той ще бъде заместван с човек от друг пол! Майка и баба не си лягат в обща спалня и нямат интимни отношения.Тези неща не остават скрити за децата. А и как ще възпитава момче някой, който ненавижда мъжете?!

А бе няма ли кой най-после да напише някъде с коя песен (или песни) Люси е "световно" известна?! За това, че е лезбийка разбраха и малките деца.

Ех Люсе хубаво момиче си, жалко, че не си попаднала на някой, който да те остави съвсем без ориентация.

грешка при транслетирането в горния коментар : "обричат"

Люси, Люси колко си заблудена.....тази до теб е една абсолютна използвачка и доста проста жена. То е изписано на лицето и. Абсолютно неудохотворена. Една особа, която нарече собствения си народ тъп няма какво да я коментираме повече.

е, как един не се обърка в преценката си за камелия? люси да се замисли над това. и нека си живеят, но да не обрицят и дете на тази проблематика!! Aко е момче-няма да получи представа какъв баща да стане. Aко е момиче -няма да знае какъв съпруг да си хареса. все пак люси и ками имат бащи, не е честно да лишават едно дете от половината му свят!

Относно тези, които не познават Люси : явно по сте наясно с Азис, Галена и т.н. Люси преди всичко е артист - това е думата за човек на изкуството, бил той художник, актьор или певец. Слънчева, лъчезарна и отвратена от мъжете, тъй като е била жестоко изнасилена като момиче. А Камелия е друга тема: дете на нашето време - дали ще й плаща мъж или жена, явно й е все едно, стига да е на печалба. Жал ми е за Люси, като намери по-богат спонсор, ще я зареже и нарани...

явно, е много силно законспирирана като артист и твъъъърде нахален като лесбос. защото за това, че е обратна, и че 'спи' с жена, е очевадно и вече дори мангалите го знаят. какво артистично е сторила, трябва разни пиарки като теб да ни обясняват.

Това,че е била изнасилена преди да обърне резбата обяснява тезата,че хомосексуализма е психично заболяване и трябва овреме да се лекува по адекватен начин, а не да се задълбочава с неподходящи действия.

к'ва е тая , къде е николета къде е азис къде е алиса ааайде молим :) . Люси ли си как си там ...1н добронамерен съвет - не си идвай в Бг отбягвай ни , не давай интервюта - рано или късно ще те накараме да съжаляваш :)

Кец, не се обаждай....

Тези са отвратителни, а Камито е някаква селска пръчка, която си позволи да нарияча цяла България. Но за разлика от нея ние не сме станали известни заради яденето на нечия питка със стафидки.

Повръща ми се от лесбиики!

А също и от гейове. Ама много ми се повръща. Колкото и да се мъчат да се правят на интересни - ами отврат си е.

голяла любов няма що.след няколко месеца няма да могат да се гледат и само ще се плюят,стига с тая показност

Кой парадира и демонстрира?Само лупости са ви в главата.Момичето е поканено да даде интервю в списание и говори за връзката си.Като че ли известни хетеросексуални не говорят за връзките си по разни списания непрекъснато???Само паради и демонстрации са ви в главата....

Да бе, насила я разпитваха за сексуалната и ориентация. Щеше да е смешна, ако не беше ТОЛКОВА пошла. Нарежда се смело до останалите - вече имаме ку(р)ви от мъжки, женски и неясен пол. Същата пача.

ВЛЮБЕНО ТА ЗАГУБЕНО Е ЛЮСИТО ,А КАМИТО Е ИЗПОЛЗВАЧ ОТ КЛАСА!

ДАНО,ДАНО да не си прав!Люси не го заслужава.

То от километри се вижда каква използвачка е Камито, а пък Люси е силно влюбена и другата си позволява да прави каквото си иска с нея.

Едва ли по вече от един процент от българите приемат Люси за "звезда" и биха запяли нейна песен. Виж за креватните й изпълнения и обратни наклоности всички сме осведомени.

Педераст е мръсна дума според link!? Добре. Тогава да живеят гейовете, обратните и полово извратените!

цъс сирурност ще те издои и забрави.....E това е сигурност!

Разбирам.. и приемам обратните, като грешка на природата, но да парадираш, да се показваш и демонстрираш, че си гей -ето това идва в по вече.

люси е готина ама камито е зле доста използвачка и превземка

Харесвам Люси радвам се за нея че е щастлива ,но това създание до нея не е искрено и дано не я нарани впоследствие-защото я видяхме що за чудо е - пълна използвачка

Тази Камелия е паразит около нея. Сигурността човек трябва да търси в себе си. Търси ли я в друг човек, винаги я губи.

тъжното е, че ако се роди момче, то няма да знае какъв баща да бъде. ако е момиче, няма да може да определи какъв съпруг да хареса. нека двете си живеят заедно, но да не осакатяват и трета душа!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма. познай кои са основните спонсори на генния джендър мениджмънт (нагласяване на пола на бебето). лесбосите. въобще, тези двете ако не бяха лесбийки щяха вече да са история.

Само така си мислиш, че ти е дала сигурност. Нека ти свършат парите, пък ще видим тогава...

Тогава Камелия ще изхвърли Люси пред вратата, а Камито ще си вземе някой богат чичко, батко, хлапе или някоя лелка, кака или хлапетия, НО условието е пари, пари, пари да има!!!!!

Не ми стана ясно коя от тях е "мъжът" и коя ще ражда децата?

защо се демонстрират, нека си живеят,но да не осиновяват деца и да не парадират с извратеността си.

защото иначе щеше да е просто една от много средно до малко-надарени 'артистични личности'. ама така, поразкърши члена като селски бек, даже кифла си е намерила...