Люси Иларионов се контузи тежко преди Великден

Голямата амбиция на режисьора Люси Иларионов да се научи да танцува му докара сериозна травма на коляното и разтегнати връзки. Заради това той ще посрещне Великден с бинтован крак.

Обратно в новината

Коментари - Люси Иларионов се контузи тежко преди Великден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко тежко ? 100 кила ? 130 кила ?

И защо казвало имената на жените с които е спал тоя тлъст нерез?! И жените, какво казват?! Повече ли го бива за либовник или колкото и за танцувач?

Е Люси с тази рецепта за Великден направо ще се оквадрати. С тези килограми му трябва 1 месец ходене по 20км на ден и пиене на 2литра вода и никакво ядене пък било то и салати или козунаци. Всички вегетариански животни са дебели: крава, слон, бик. Дебели пантери, и ягуари няма.

Време е нашите"звезди" да запомнят,че през целия си живот трябва да работят зз името си.За пари и популярност те са готови да приемат участия в реалити формати.Там лъсват всичките им пороци и губят голяма часг от феновете си и блясъка си.Така става сЛюси с тези нелепи изказвания за минали любови.Така се случва с талантливите Рут и Д.Донков,които буйствахз в шоуто "Къртицата".Всички видяха как се наливат с алкохол и разбира се как им се отразява това.Грозно е да гледаме и слушаме псувни и простотии от устата на 23 годишната Рут.

този люси е световно неизвестен. шоуто е нагласено а разни балъци пускат смс-и

Съжалявам за травмата на Люси,дано да се оправи много го харесваме той полага усилия и се представя идеално. Весели празници Люси! Желаем ти късмет!

Що си говориш в мн. число?! Да не те е хванал стам, че си единственият почитател на Люсито?

Отврашавам се от тоя.Избива си комплексите като посочва имената на жените с които е спал.

Ако Люси отслабне достатъчно до края на шоуто, победата му е в кърпа вързана!

това име Luci, не беше ли женско име,by the way???!!!!

Еее, браво на редакторите. Бях се депресирал вече, сигурно седмица не бях чел нищо за Люси. Направо се чувствах ощетен, както повечето хора предполагам :)

Аман от този.С тази спал,с онази спал. Като го гледам верно е спал,непробудно.Време е да се събуди и види в огледалото. Поспаланко.

май повече е ял, отколкото спал

Направо ми се скъса сърцето.... за душицата Луси...

Тук има много тъпи хора.И какво като е дебел или има проблем с килограмите??Това не му пречи да танцува и да се забавлява,защото и той е човек!!Килограмите не пречат на никой да танцува.

пречат много ! - на здравето - на самочувствието - на комфорта - на секса - на тичането - на танцуването - на плуването - на радването .... и т.н.

Не го знам кой е този, но таз шия не е от зелени салати.

Четенето на статии от Райна Деницова лекува болежки, защото хората са казали, че смехът е здраве.

Щом на тая хубавица дедо й се е казвал Деница...смятай!

Тия па се изпотрепаха в това тъпо шоу.

Въпреки килограмите си той танцува страхотно, с чувство за ритъм, емоция и добре технически. Това няма да отрече никой, който разбира поне малко от танци. Освен това решително отслабва, за което се иска изключителна воля. Така че - айде марш на хейтърите, човекът прави нещо добро и трябва да получи подкрепа!

Няма смисъл да си затрива здравето заради такива хвалебствия..

Да попитам тея дето слагат минусчета... Вие замисляли ли сте се, че подтиквате човек да остане инвалид само и само да го видите за 10 минути по телевизията?! Хайде бъдете по-сериозни и отговорни!

предполагам че ще му осигурят заместник ако се наложи както стана с американската богиня стела, нали всички са равнопоставени

Какво да се учи. Люси знае да танцува и как танцуваше преди години!!! Така,че не пишете глупости!

Ужас :))

Надцени се! С тези килограми краката не могат да издържат на това натоварване. Но за хонорара явно е готов на всичко.

Жалко - дебелака беше симпатяга. Ще му намерят заместник докато се оправи, няма как. Не е лесно с тия кила.

Здравейте, "Голямата амбиция на режисьора Люси Иларионов да се научи да танцува му..." преди да бъде режисьор, Люси беше танцьор, моля ви, информирайте се малко преди да пишете и да информирате другите.

Това е на вниманието на Райна Деницова,която е редакторка на статията.

оу, Люси е бил танцьор на бални танци преди, леле, как си е докарал метаболизма до нула, Всичко тече всичко се променя, неприятно, но факт

Кво ли няма да направят за пари някои смешници-с бинтове,патерици,памперси........ама там!

И какво прави за пари? Престъпление ли? Човекът танцува и влага усилия. За това се искат мого воля и мотивация, нерви...А не като теб, безделнико глупав, да седи пред компютъра и да злорадства.

Прави се на маймуна-това прави,а ти сигурно си същата бъчва с лой щом толкова го харесваш.