Pavell и Михаела Филева на анимационна премиера

Вълна от емоции заля "Синема Сити Парадайз" на специалната гала прожекция на най-новия филм на Дисни и Пиксар "Отвътре навън".

Обратно в новината

Коментари - Pavell и Михаела Филева на анимационна премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mихаела е много, много чаровна!

Досега живота ми беше без смисъл. Тази новина ме кара да продължа. Много ми е важно да знам как истинските звезди прекарват свободното си време. Да можех да ги зърна само на живо... павелл ... Как звучи само... Спирам, спирам, че не издържам от вълнение.

Kalin

Михаела Павел?????кои са тия та някой хаби мастило за тях?

Не бъди смешен. Който не знае павелл няма право да изказва мнение.

Михаела е прекрасна,но кой е този хомо бандит с нея?

dirddd@

"Отвътре навън" ми се вее една асоциацияя...

какъв е тоя Pavell че и на латинеца коя беше таз михаела що ни занимавате лейбъла ли им промотирате аааааааааааааааа

Те къде ще ходят на море не сте писали (в духа на една друга статия)?

Синема сити парадайз... Свършиха ли българските думи или стана срамно....и страшно?

Забелязвам, че Мария Илиева много се е разхубавила напоследък. С тази прическа, цвят на косата и грим е много красива. Изглежда, че най-накрая е попаднала на добър фризьор и гримьор. Прическата й и цветът на косата напомнят малко на тези на Глория и много повече ми харесва откакто е така. Михаела Филева пък, както почти винаги е без прическа/с лошо направена коса/. Не се научи това момиче, че като ще появява на светско събитие, преди това трябва да мине през фризьорския салон и гримьора, както правят всички известни дами от телевизионния екран и поп-фолк гилдията.

Михаела Филева има достатъчно красива коса, за да си позволи и да отиде на събитие и без заветното сешоарче. А лицето е младо и свежо и няма нужда от тежък грим.

Абсолютно точен коментар.Младите младостта и свежестта ги краси.Натруфеност и тежък грим състаряват,а Мария Илиева след излагацията с ...видимо доволни...не ме интересува изобщо.

Хаха, а пък за мен е точно обратното. Миахела взе повече да ми харесва напоследък, докато Мара откровено дразни... Но, това си е личното ми мнение, никого не ангажирам с него.

Като си изпише името на латиница да не става братовчед на английската кралица автоматично?