Специален домакин на събитието беше певицата Мария Илиева, която даде гласа си на емоцията Радост – героиня в анимационния филм.
Чуйте я в трейлъра >>
Опашка от фенове търпеливо очакваше да се снима с Мария и да получи автограф върху кадър от специално заснета за филма фотосесия.

Снимки >>
Спечелете атрактивни награди от филма >>

На прожекцията дойдоха двойката Михаела Филева и PavellДеси Бакърджиева, Venci Venc’, Dexter, победителят в MasterChef Симеон и едни от най-атрактивните участници в първия сезон на хитовото риалити - Аврам, Елена, Ву, Дарин, Нина.

Лентата беше представена от Мария Илиева и Васил Новаков от "Александра аудио", отговорни за оживяването на филма на български език, както и останалата част от актьорския състав.

Анимацията "Отвътре навън" надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й.

Световната и българска премиера на "Отвън навътре" е на 19 юни в кината на 2D и 3D.