Мария Илиева: Страдах от следродилна депресия

Певицата съветва жените да се обръщат към лекар, ако не успеят сами да излязат от това състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покажи на тия хора... тралала ла ла

Mime kvo praish

За какво е тая награда. Та Мария скоро не е изпяла едно ново парче. Аман от стари лаври. Основната й депресия е, че е напълняла и погрозняла. Едва ли друго я вълнува.

Но обиколи всички предавания, за да обяснява колко е добре и как не вярва в депресии

Абе решили били да се разделят.Как се разделят хора,които никога не са били заедно , освен веднъж.

И аз страдам от постродилна депресия, откакто съм се родил

То ясно беше, че го вижда катп донор иначе никой здраво мислещ и не егоист човек си прави бебе 5 месеца след като се запознае с мшд левент с 15 години разлика надявайки се, че това дете ще отрасне с майка си и баща си.След като си изпълни целта не очаквах, че ще е в депресия

Биха могли да се разделят, ако някога са били заедно. А то няма такова нещо, били са в едно легло, за да заченат Сашко и толкоз. Ама йок, да се прави на модерно-осъзната феминистка. Иначе й съчувствам за следродилната депресия - колкото и някои невежи да се опитват да преставят това състояние за лиготия, то е реално и е страшно.

Бре това си е един MILF дето яко си пада по младо телешко! Лошо няма, но когато почне да ми се прави на моралистка по рани предавания и прочие е това "леко" почва да ме дразни!

Това за грозна съм съгласен. Нищо лично но странното е че жените като родят стават по-красиви, явно при теб е различно. Ама няма да се плашиш не си много грозна

Една глезла се прави на модерна с майчинството си. Така е, като в музиката хич я няма.

Питах майка ми, мамо имало ли е депресии едно време след като родиш, каза...гледаш малко ревящо бебе, чистиш,готвиш, и мъжът ти хвърли някой бой...нямаше такива неща..:-D

Е, как няма да има постродилна депресия една жена, която е свикнала да живее дълги години сама, ражда на стари години и няма мъж до себе си. Нормално е. Навремето българката се е женила на 18, ако не и по-рано, и веднага е почвала да ражда дете след дете, обкръжена от мъж и огромна рода. Как да получиш депресия, когато нямаш време дори да си помислиш за нещо друго, освен за децата, къщата, домакинството... Не, че идеализирам патриархалния модел, но когато ти си избрал индивидуализма като жизнена философия, не се учудвай на съпътстващите състояния, като депресията, например.

То само от това да е..

Мария Илиева е Примата на българската музика. Страхотна.

Важно е ударението.

Айде сега модерни глупости, почти всички жени сме раждали, но само глезлите имат такава депресия. Ама то в Америка сега е на мода, един Кличко не издържа на Хейдън депресията и я напусна, пък на Мария гаджето май само на изписването дойде и се върна в Белгия при мама, ето това е за депресия, а не раждането.