Мария Касимова-Моасе за ужаса на домашното насилие

В "Животът по действителен случай" тя ще сподели как с две малки деца е успяла да пребори страха и да сложи край на личния си кошмар

Обратно в новината

Коментари - Мария Касимова-Моасе за ужаса на домашното насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Поредната либерална леля. И тука ли ще се самосезира прокуратурата?

Като не можеш, скрий се и не гледай.

Бьёт значит Любит!

Коя е таз лелка?

Дайте нещо и за лидия маракуя, че ми домъчнЕ!

https://images.app.goo.gl/RcBqffLo9PhJUMRUA Бившата президентка на Хърватия? Пред такава жена мъжете стоим с уважение и респект!

Сигурно аз съм и разтварял кълките на първият и мъж? Аз 1 дете нямам. Тази е успяла да роди на "насилника" си 2 деца. Как така, стават тези "работи"? Или "насилието" на мъжете започва с изпразването на банковите им сметки?

Мисля, че и този номер няма да мине. НЯКОЙ изглежда плаща някак си за подготвяне на почвата България да подпише подличкия документ "Истанбулска конвенция" и нагълтвайки примамката "борба с насилието над жените", да се окаже приела фактически и безумията в него относно пола.

Хайде, пильо, кажи какво точно те притеснява в тая пуста конвенция! Ама така, с точка и алинея.

Госпожата е еврейка!

интернационален дом, в който нема нищо българско като произход. Айде бегайте у лево. Всички "известни" и " значими" имат небългарски имена. А които имат, ги изкелифенчат и жените се именуват на ОВ - като оная смотла Луиза М...ОВ

Тази добре не я избрахме за вице, че щяхме да и берем резила международно. Сега поне е никому неизвестна, па макар и шамарена

То по конституцията ни не можеше. Въпросът е защо ЦИК не я шкартира още с внасянето на кандидатурата и?

Хора, давате ли си сметка защо е тоя вой сега и защо тия пребитите не реагираха до сега ? Пак на дневен ред идва приемането на Истамбулската конвенция. Да живее педерастията !!!

Нищо Стояне, не се коси . То за това опита за преврат в Германия сега не успя, ама следващия път ще успее. За това не след дълго правителствата във Франция, Австрия, Холандия, България и много други ще се оглавят като сега в Италия от националисти. На народа му дойде до козирката.

Александра и Ракеле Мусолини. Г-жа Мелони е десен политик. Днешното и правителство, дори в коалиция на клоуна Берлускони, е най-дясното в италианската история пълна с МАРКСИСТКИ правителства. Между другото, единствен Дучето се справя с мафията.

Не беше ли тя с академията за добри маниери, където учеше как женичките да се държат като перфектни домакини за богатите си шкембести мъжлета? Лицемерна пача!

Аре, бе, таА пръдла защо не се ангажира с многото случаи на майки, пребили, изоставили или убили децата си? Джендърска паплач и измет, тази пачавра също!

Много от тия Моасета като тая си обичат да ги бият. Лично познавам такава, мъжа и казва да се маха, гони я от къщата без да я докосне, а нашата му вдига всеки ден скандали само и само да и посегне. И той го прави, защото нервите не му издържат. Всеки ден му вдига изкуствени скандали само и само да я ошамари, да и покаже кой е мъжа, това са болни жени.

Бий мА, обичам тЪ ...

Айдее почна се по хамерикански и тука да правят същите курвенски номера. След 10 години се сетила нашата, че е ебана и бита. Иначе в съда ще ти издере очите да ти вземе детето и да плащаш издръжка, ще ти трови нервите нон стоп докато живеете заедно, ще те псува, ще ти казва, че за нищо не ставаш, има правото да ти посегне и го прави. Обаче удариш ли на мърлата един шамар, за да се сети, че и ти си човек и вой до небесата.

Това моасе име на некой бонго бонго от конго ще да е.той е нежен и не я домашно насилваааа в носаааа както предния булгар вампор я е порил у ветърната мелницааа

Нова скумрия на хоризонта. Силистренската лезбийка направи фалстарт и хората я оплюха подобаващо.

Тя дори не е силистренска. Тя е от никво село там. Освен това се пише леСбийка.

Соросоидите яко надуват за нова конвенцийка, а? Да ги хване рак всичките.

ако не си била бита или изнасилена преди поне 10 години, не си никаква секси силна жена,

бееее... мееее тоооо ноовааа меее мооо даааа ако не си била бита или изнасилена, не си секси силна жена. гнус.