17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Може да поиска да и забъркат манджа с древно месо от онова ирландското 20 годишно, че то вече трябва да е станало 30-40 годишно.

Тази защо няма надпис "скрита реклама"?

Чакаме и построяването на Хеопсовата пирамида .

Ако ще и майка Тереза да дойде пак никой няма да дойде да ви гледа тъпизмите. Семеен билет 70?! Ало за тези пари ще си свалим апартамент на морето и ще лежим на плажа. Няма да дойдем да гледаме цимент, прах и гипсокартон.

На тази защо не й предложат вила в Кокаляне

Навремето Ивелин се кълнеше, че имало китайски инвеститори които искали да купят картофената нива ама видиш ли понеже той бил патриот заради това не искал да им продаде всичко. След това десет пъти променя пусковия срок на " Исторически краварник" и накрая го пусна без нищо да е готово. Такава пародия, такъв идиотизъм и малоумие трудно могат да се синтезират на едно място. За капак Ивелин се кълнеше, че имал договор с немски тур оператори и ще донесат до края на 2019 г. 200000 туристи. Е сега вече нямам нито грам съмнение, че този човек освен измамник е и луд защото на строителната площадка няма жив човек освен дебилите дето му работят безплатно всеки ден.