Многодетна майка: Дженифър Лав Хюит роди трето дете

42-годишната актриса разкри, че бебчето е момче и се казва Ейдън Джеймс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пра-баба ми е имала 11(единадесет деца). Доживя до 94 г., лека и пръст. Сред тях има успешен имигрант в Швейцария, професор по право, хотелиер преди ВСВ, полковник от БА след ВСВ и т.н. P.S.: Българката/европейката вече я мързи да гледа. Ражда по едно дете, защото не може да роди половина. Заради това римляните и бежанците ще ни заместят.

Ти лично колко деца имаш? Защо нямаш като прабабка ти 11 или 12? Много ми е интересна фамилията ти, защото бая послъгваш.

Че се припозна в българката, която ражда едно, защото не може да роди половина?

Май те засегнах, педалче смотано. Мъж съм. А ти гейче ли си само ми кажи? Колко зеленчука имаш, момиченце? Сега ще ми кажеш ли фамилията си, че искам да направя една справка, защото знам за всички учили в Швейцария преди 1944 година.

сгодна женица беше тоест като я погледнеш само и си опънал палатката са все тая може да се насочи към осиновяване на негърчета като Джолито

И предполагаш, че всеки който иска от жена си повече от едно-две деца е педал? Едва ли. Можеш да имаш чурка, ама тя ти е само за чуркане. :-)

Еми да им е честито и със здраве да си го гледат. Тези дежурни американски суперлативи за двете прекрасни деца ми идват в повече, а и не 6 и на 7 не са ги толкова отгледали, щото ядовете с тийнейджърските години тепърва предстоят, ама....пак е добре . Не знам как изглежда бащата, но тя е красива жена, та е добре и че е момче, защото ще прилича на нея. А и за холивудска двойка са доста нормални

Я вземи, та роди ти, като е толкова лесно. И раждането, колкото и да боли, е май най-лесната работа. Само че после трябва да съвместяваш болничните заради неговите неизбежни детски заболявания с работата. С едно все ще успееш някак, ама за още едно? колко работодатели ще те изтърпят, а?И понеже явно си мъж, що не вземеш да станеш бизнесмен и да развиеш необичайно щедра и либерална политика към младите майки , а?

Сгодна кака, макар и на години вече. Аз също бих й направил проба за близнаци. А, честито.

След второто дете мъжа спира да прави секс, няма как да му натресеш сметките за още 5-6.

Те не са като тебе от заплата до заплата, ще си наемат многобройни слуги да отглеждат децата, те самите ще си веят байрака.

В началото на статията пише, че има момиче, после пък - момче :)

Мързи я, друг път…Живеем в така устроено общество, че е доста по-трудно да отгледа едно работещо семейство повече деца. Обикновено няма кой да помага-бабите са и/или далеч и работещи в 90% от случаите. За драмите с ясли и детски градини да не говорим. Много е лесно да се маха с пръста и да се дават клиширани определения. Раждаш дете, учиш се да го гледаш а часовникът тиктака и мястото ти на работа поизстива… Да, законът пази майките до 3 г. Но самият факт да си аут от работната система за година -две си е доста обременяващ. И не си бил на ваканция, почивка а 24/7 майчинство!

е редко тъпа офца...

Остави това, отглеждането на дете в бяла държава струва около милион лева, а цените в БГ са почти същите. Кой печели толкова в БГ?

Не очаквали, но станало . То да забременееш или трябва секс, или с инжекция, не може да дойде с храната или кафето. Колко е изненадана милата, какво иска да каже, въобще не разбрах. Нищо , че майката понякога й клопа дъската, да е живо и здраво бебето( в началото на статията е момиче, после момче, и аз тотално се обърках).

А да продължава... С този нейн широк....възглед може още два пъти по толкова.

Многудетнъ?

Сладурана е, не и много одъртяла , става още за разплод.

Момче , момиче- няма значение! ...То датова и дираджиите тука...

коментарите, ма уроспио?

То и аз се чудя, как на толкова години, мъжът й прави секс с нея? Не, че е грозна, ама все пак е прехвърлила годинки.

На таз тройни близнаци бих и направил.

Той е по-стар от нея. За него си е млада.

Нищо, че като седнем на една маса у нас има поне един рус и синеок, един рижав, един по-мургав и от вас, един татарин, един турчин, един помак, един циганин, един славянин. И един каракачанин, най-паче.

Ама нямаш желание. Щото нямаш възможност.

Хлебецът й е това. Малко клисав, чер, но леб!