Уестууд нападна Катрин и показа нова колекция

Повечето дизайнери ще бъдат очаровани да видят тоалетите си върху снагата на член на кралското семейство. Вечната опозиционерка Вивиан Уестууд обаче отправи критики към херцогинята на Кембридж Катрин, заради това, че купува твърде много дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Уестууд нападна Катрин и показа нова колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобно и тъпо бабе, чиито дрехи-изгъзици, една кралска особа никога не би навлякла.

И още: 3. Не бъди моралист Оу, най-страшните. Трудно ми е да общувам с моделки, журналистите са досадни, снобарите са скучни, гейовете ме дразнят, съучениците ми са вече превъртели, но моралистите са най-страшни. Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват като нещо не им е наред. 4. Не отлагай Не спирам, не почивам, не отлагам. Утре може да припадна в колата или да се удавя във ваната. Затова днес трябва да свърша някоя глупост. 5. Не съжалявай Никога не гледай назад, никога не искай да върнеш времето. Аз не обичам историята, тя и без това е написана по хиляди страници. Моето време никога не е било, то винаги е. 6. Не се страхувай Страхът няма да те спаси от гадостите, само ще придаде по-гаден вкус на обяда ти преди да се върнеш в офиса и да разбереш, че ще те уволнят. 7. Не пести Харчи толкова, колкото имаш. Пестенето е като да бъдеш мишка в ресторант. Имаш достатъчно храна около себе си, но все пак си мишка. Не е нужно да ви обяснявам. 8. Пътувай Моите пари са вкъщи, в дрехи, във вечери, дори и във фалшиви приятелства. Но моето богатство е в пътуванията. Не бих могла да ви разкажа за тях. Да не би да искате да го получите наготово? 9. Любовта винаги трябва да е лесна Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни. 10. Обичай се Дано тази любов да не бъде несподелена. Защото тя е най-голямата. Обичай се, глези се, разхождай се гола, гледай се с часове пред огледалото.

Не, не е старческо оглупяване - явно са й спаднали печалбите, та търси лесна слава, а какво по-добро локомотивче в момента от името на Катрин, за която целия свят пише? Та дори и на български, макар че к'во ни "топли" нас коя е Катрин и за какво се бори?

Старческата деменция не прощава. Макар че тази баба е "само" на 70 вече е тотално оглупяла и сдухана. Десетте й "правила" го доказват.

Я чети: Вивиан Уестууд (Vivienne Westwood)- провокативна, червенокоса, известна...Тя е "третата кралица" на Великобритания, както англичаните я наричат. Нареждат я непосредствено след Елизабет II и желязната лейди Маргарет Тачър. Основанията за това са много. Тя разтърсва из основи света на модата още в началото на кариерата си и се споменава сред десетте най-влиятелни световни дизайнери на миналия век. Поведението й е повече от провокативно, което съвсем не възпрепятства английското кралско семейство да й връчи орден за заслуги в началото на деветдесетте. Напълно в неин стил Вивиан не пропусна и този повод за скандал, появявайки се без бельо на официалната церемония. Въпреки всичко, Лондон е неспособен да се разсърди на своята любимка. И като всяка успяла личност, 70-годишната пънк-Вивиан си има своите правила за успех и щастлив живот, към които се придържа и до ден-днешен. 1. Искай невъзможното. Винаги! Вдигни летвата над всички останали. Никой не ми е казал, че ще съм това, което съм. Аз не чаках и това. Просто винаги съм знаела, че съм родена да бъда необикновена. 2. Приеми обстоятелствата За мен животът е непрекъснато преминаване през различни етапи. Наясно съм, че всичко има начало и край. Срещаш някого и той те прецаква, не си допадате. Стискате си ръцете и продължаваш напред. Това не е твоят човек, колкото и да се тръшкаш.

Дрехите на тази Вивиан са не само грозни, но и ужасно скъпи. Катрин си купува много по-достъпни модели и е много по-свежа. Аз придавам това изказване на старческото оглупяване на Вивиан.

Предполага се, че и Виви е жертва на икономическата криза. Търси евтин ПР. Кейт е твърде елегантна, за да облече такива размъкнати дрехи, но вкусове различни. За разходка с кучето някои от дрехите стават.

има и идейни определено е различна не е за всеки стила и

Вивиен Уестууд е абсолютна икона в модата. Не е нужно да носиш нейни дрехи за да го разбереш. Моя позната се облича доста в нейни тоалети и качеството и дизаина им са уникални. По отношение на изказването и за Катрин смятам, че си прави ПР донякъде, но и графинята на Кеймбридж наистоина следва да внимава и да се появява с едни и същи дрехи защото това има страхотно влияние не само в UK, но и в целия свят. Би трябвало всеки потреботел първата му мисъл да е планетата ни и за това и свалям шапка на Вив:)

...айде направо да въведем изпитания китайски модел...еднакви дочени костюми и за мъжете и за жените...щото имало криза. А защо никой не си дава сметка, че ако Кетрин започне да носи една и съща рокля на всяка публична изява, това едва ли ще помогне света да излезе от кризата....само дето ще се увеличат случаите на депресивни състояния / че ако и Катрин няма пари за рокли, мале мила, колко зле вървят нещата/ и фармацевтичната промишленост ще натрупа още няколко милиарда... А защо бабетката Вив не я виждаме с един и същи чул на всяко парти или ревю, а ? Да не би нейните парцалки да са по-евтини от тоалетите на Кейт???? И къде е нейната грижа за планетата? Или тя се грижи за Марс или Уран...

Катрин е личност, в която са се вперили много очи и следователно действията й се отразяват на младите, които се идентифициратс нея. По време на ВСВ британското семейство едемонстрирало скромност и съпричастност с поданиците си. В години на криза следва да направи същото. Дори лейди Ди е носила тоалети по два пъти, а Катрин има бая път да извърви, докато се изравни с нея. ПР или не, явно вманиачаването по модата на новата кралска особа прави впечатление и това е най-важният извод, който следва от коментара на Уестууд. А при положение, че в такива моменти често се възобновяват дебатите дали има смисъл да се издържа кралския двор с народни пари, по-добре да се съобрази със савета, който е съвсем добронамерен.

Аве това да не е лелята на Лейди Гага

В тоя форум какви модни корифеи се навъдиха, тццц. До вмера със същия успех плюехте Катрин и кралското семейство, сега изведнъж друга песен запяхте!

Е, не бих казала, че съм моден експерт, ноооо честно казано никак не мога да си представя Кейт с този грим...

Чети внимателно тя не казва да се гримира или да носи нейните дрехи,та нейната мода е доста различна от стила но херцогинята.

Тази кукумявка пък къде е тръгнала акъл да дава! Да си погледне торбите, с които е облякла манекенките!

Тази трябва да я сложат на корица на приказката за страшната вещица. Вярно е, че жената като старее злобее, но тази икато е била млада е била мно-ого лоша... Да си трае и харчи парите, че е голямо крокодилище!

Тая рошава кукувица, дето е вещица и без грим, да си натиска парцала! Тя ли ще каже на когото и да било, камо ли на това скромно девойче Катрин, какво да облича и какво да съблича! рижавата вампирка умира от завист!!

Рошавата кукувица е права - Катрин може и да си купува рокли само за 150 паунда,но когато си ги купува тя. Оказа се обаче, че свекър и е поел основното перо при снабдяването и с тоалети. Миналата година, на фона на рецесията - безработица, намалени заплати, съкращения, увеличени цени на всичко се оказа, че тоалетите и само за 6 месеца възлизат на около милион и половина. Така, че крокодилка е много права - ако техни кралски особи искат да бъдат възприемани като хора от народа да се държат като такива - practise what you preach - както казват техните поданници. И докато Вивиан Уестууд си плаща данъците не според това колко е грозна тя има пълното право на мнение.

Ха бой де ! Присмял се хърбел на... Катрин поне не прилича на оживяла мумия от някой исторически музей. Да се погледне в огледалото баба Вивиан и ако не получи инфаркт от страх,да се преоблече с нещо по-семпло.

ако коментиращите до сега са мацки само мога да си представя какво имат в гардеробите си. Ако си бехте направили труда да влезете в един магазин където продават уестууд щяхте да проумеете защо тя няма нужда от реклама...нито от популяризиране щото изключителното качество и иновативновст я промотират вече десетилетия. В съвременния свят ние имаме все по-малко нужда от НМ и Зара и все повече от качествените дрехи, които упорито отказваме да носим - точно като палтото на Чарлз - качество, което издържа 25 години и става винтидж...Точно и тва е предимството на Европа в борбата и за икономическо оцеляване - само тук може да се произведе това качество и никога в китай или индия-.....

Разгледах внимателно снимките от последната колекция на тази баба. Нито един модел не ми хареса, крещящи цветове, предизвикателен грим. Стават за някой съвременен спектакъл-пърформанс, но за ежедневно облекло са прекалено кичозни, крещящо екстравагантни. Ако ти пазаруваш от продукцията на тази сладка баба и се обличаш така, сигурно си някой комплексар, който търси хорското внимание, щото с нищо друго освен с бозави шарени дрешки не можеш да направиш впичатление.

Лигавото комунистче пак почна да ни обяснява какви сме плебеи.

'Лигавото комунистче' няма нужда нищо да Ви обяснява - плебейското Ви държание е твърде убедително!

Оо, аз пък съм толкова екологична, че си нося неща от миналия век - качество, на което и социализмът не можа да издържи! Даже не ги пера, за да са още по-винтидж! Палтото на Чарлз ще има да взима пред вълненото ми палто от ученическите години - с един син цвят, с който прогони всичките ми обожатели и молци! Едни чорапи имам от онова време - те се самопочистват и бих ги дала назаем на Чарлз, ако иска нещо екологично чисто...Имам и на баба ми кюлотите в розово! Ще взема да ги обявя на търг, че те са ми най-винтидж!

Абсолютно права е.

Динозавърка тъпа.Не се вижда ,че на нищо не прилича. Пардон прилича на яхнала метла. Тя ще учи на моден дизаин. Тя няма обективно виждане. Иначе нямаше да има такова голямо деколте на спаруженото си тяло.Отврат.Повърня.

Хахаха То щото Катpин се е затичала да купува от тия безумни тоалети Някои хоpа имат баси самочувствието Важното е, че се е сетила да си пpави pеклама на гъpба на кpа.ското семейство.

Харесвам я. Като излезнала от някоя приказка на Братя Грим е. Има оригинало присъствие и запомняща се визия, симпатична ми е.

Дайте и да яхва метлата и да ходи след метеорита.

Тази, ако се яви на конкурс за вещици, може и да го спечели.

На мен Вивиан ми прилича по-скоро на шантонерка от 18 век. Но, като се има предвид, че по онова време вървежните проститутки са се обличали доста прилично и със стил, най-вероятно клиентелата на Виви се е състояла предимно от сифилистични беззъби моряци...

Куку руку, фафла чудна...що не вземе да се гръмне тая изтряскала бабка!!! Катрин е единствената принцеса, която пазарува от народни магазини /Зара/ и не троши луди пари за безумни тоалети. Тая кукувица просто се пръска, че моделите и са толкова изфрашкани и ненормални, че освен някой надрусан наркоман, едва ли нормален човек би ги облякъл, камо ли член на кралското семейство. Мечтай си, Пенкееее...само с това ще си останеш!

Мумията коментира.

ЧИО ЧИО ТРА ЛА ЛА!!

Дъртата грозна кранта пак завижда на младостта и красотата...

Тази дизайнерка е изкукала окончателно.

Тя не го прави от вчера. Тази лейка търси терен, върху който да се представя за нещо си. Прави си ПР за нещо си дето не притежава. Парцал.