Криско върна Анджи в отбора си за X Factor

Определянето на отбора на момичетата в X Factor от ментора им Криско бе драматично.

Обратно в новината

Коментари - Криско върна Анджи в отбора си за X Factor | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно на ръка, че от нерви може на всеки да се случи. Второ, детето е младо и глупаво, не реагира адекватно. Сложете ръка на сърце, на кой от нас на тази възраст не му се е случвало нещо такова, че и като възрастен да се буди в студена пот от срам? Аз лично дотук я съжалих. Но не можах да преживея този тотален лигоч, това изкуствено поведение, тази пълна липса на чувството, че все пак си на 16 и трябва да спреш и да послушаш какво ти говорят по-възрастните. Мисля си, че смирение нямаше, а един неискрен опит да замаже гафа. Лошото е, че такъв маниер на поведение се насажда просто от всички страни. Та дори ката говориш по телефона с някоя служба, отсреща ти отговарят - чао, чао, с нежен гласец, вместо някое учтиво довиждане. Не знам дали успявам да обясня, просто неестествеността е навсякъде.

затова кадурните бягат от тук- като гледат криско....срам и позор за родината ни..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Белите конци са още от първите епизоди на "сериала" с кастингите - сценка от вкъщи с майката. Скромните на вид момичета явно нямат шанс, независимо как пеят. Тази АнДжи прилича на героиня от манга анимация. Лошо беше изпълнена актьорската задача.

той този криско кога си оцапа г..а с тиква, кога стана градинар, както е казал народът български - рапър, жури, догодина..... пилот на самолет, може би

ти не знаеш ли - криско е "звизда", дядо маги си го избра по липса на други "звизди" - порочна американска практика - форматът е платен и трябва постоянно да бълва предавания за да си избие парите продуцента - никой не го е еня нито за качество, нито за количество - има много талнтливи деца, които се лъжат, че като се изявят на бг варианта на х фактор ще им се отвори някаква вратичка за музикална кариера - абсолютна заблуда - жив пример е криско, за нищо не става, затова "краси"жкрито

Дано не стане като с насила лансираната по всички формати на Слави - Невена Цонева.

За Цонева е много жалко, пее момичето. Но лошото продуциране може да съсипе и най-големия талант. Тя и не се изявява никъде. Остава й да пее чалга или рап, друго у нас няма.

съм класически музикант, не понасям рапъра, но Криско ме впечатли с изявите си в "като две капки вода" и видях, че е певец. Питам се кой е той - този който пее рекламата за кафето, или този който пя в капките. Обаче това шоу, което направиха може да впечатли само дечерлугата.

Анджи ми напомня и по маниери, и по визия на Рут Колева. И може би затова не ме кефи .....

Сценарият е един и същ всяка година - винаги има драма с един участник, за който или фенове "реват" (миналата година) или менторът "съжалява" ...... Можеха да измислят нещо по-интересно.......но най-вероятно така изисква световният формат..

Криско е музикален инвалид,вижте че винаги когато пее пее със компютърни ефекти,иначе на живо е гола вода,не знам кой го уреди този музикален инвалид да пее,явно Мама или Тате.

Не знам доколко пее или не правилно Дриско, но ми падна рязко в очите, когато се изтъпани да пее неприлични песни пред невръстни дечица само защото мамите им мутреси му бяха платили хонорарчето. Жалка родна картинка.

Имаше доста по-талантливи от нея момичета, които отпаднаха. В крайна сметка това е "шоу" и търсят да има интрига, сапунен сериал, любовна история или житейска драма. Тъжно е, че понякога хора, които не заслужават имат шанс. Според мен момичето има още хляб да яде и да се научи на уважение и респект, както и не професионализъм. Много хора оплюха Люси, но тя е изпълнител с грандиозен опит, в тези среди такива сълзливи и несериозни сцени водят или до тотален провал или до фалшиво издигане.

Ужасно лошо си изиграха ролите. Толкова изкуствено мърмореше Люси. Толкова противна история.

Предварително нагласена история. Както е писал Боян по-рано:"Браво на сценариста,режисьора и продуцента-СУПЕР ГОТИН САПУНЕН СЕРИАЛ"

Най-силният отбор е на Маги.От там ще е и победителят/победителката/. Или русначето или гъркинята/за съжаление не и българче.

Кое е русначето от отбора на Маги?

Момичето наистина пее страхотно, искренно се надявам причината да беше адреналина и да успее да покаже максимално най-доброто от себе си. И браво на Криско, че я върна.

думе неам

Рапърчето подбра слаб отбор. Изобщо момичетата са много слаби. За това пък отбора на арменеца кърти. Там ще е мега яко.

И ще съжалява. Това момиче е нестабилно.

Браво на сценариста,режисьора и продуцента-СУПЕР ГОТИН САПУНЕН СЕРИАЛ, ...

Мафия!