Коментари - Нели Атанасова и Алекс Раева на промоция на Любо | life.dir.bg
назад

Нели Атанасова и Алекс Раева на промоция на Любо

Плеяда от родни звезди от екрана и сцената се изсипа на промоцията на новото видео на Любо Киров "Имам само теб".

Обратно в новината

Коментари - Нели Атанасова и Алекс Раева на промоция на Любо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, не можахте ли да надпишете снимките?! Излагате се!

много лаптопи нямат кирилица и затова изписват грешно,ама каде толкова акал от чалгадиия прост и повечето хора не са машинописки и някои пат се получават грешки глупендар си и никога няма да се промениш

Любо, слушайки новата ти песен "Имам само теб" искам да ти кажа само една дума "Обичам те"

Любо, пайсе брато, че тая печена разпоретина-мутреса, как те е зяпнала сладосраство, направо ще те глътне. Ета ти боклука.

Тази нели Атанасова много грозна нещо...Не се ли водеше за красавица педи време? Хммм,странно..

Докога ще гледаме разни кощрамби и мутреси. Полазиха всички телевизии, като водещи на предавания, на шоу-програми. Писна ми тази пошлост и простотия!!

Харесва ми!

Незнаех че Любо се продава на ПРОМОЦИЯ...

Лъскав клип изразходван за много слаба песен и аранжимент,извадена от нафталина на Кокомания!

Не е лошо парчето, браво!

ало собственика на тоя шибан саиът да си следи работниците дето си позволяват непочтенни неща - каде ми е името на коментара и защо е заличено,може да пишете ,че коментара садаря спам и да ме банвате,но не и да не ми публикувате името,ама каде толкова морал на работниците в шибания саит.

Поздравления, Любо! Песента и изпълнението са блестящи!

Не разбрам злобните коментари тук. Допускам, че повечето от коментиращите не са гледали клипа. Аз го гледах преди часове по НоваТВ и съм приятно, много приятно изненадана. Любо е толкова естествен - не следях предаването и когато чух песента се загледах, не знаех че е клип, в началото помислих, че това е репортаж от някаква снимачна площадкта, но бързо усетих драматургията и ме грабна. Мисля, че това е най-добрата песен на Любо и най-добрият /за мен/ клип, който съм гледала напоследък - дори само заради посланието, което носи. "Имам само теб" - дано го чувате и извън клипа!

"Злобните" коментари не са по повод песента.

"- не следях предаването и когато чух песента се загледах, не знаех че е клип, в началото помислих, че това е репортаж от някаква снимачна площадкта, но бързо усетих драматургията и ме грабна." Ай сиктир!!!

Сложно ти е, да го разбереш ли?

родни звезди - кои ,голям смях,едно орафано човече,което не може да пее,глупав текст и никаква музика.о,господи ела ги прибери и звездите и певците,че сме ялка пародия и на хора и на певци.

Дари

О, родни коментиращи - които не са научили българската граматика, но държат да се "изкажат" злобно по всички въпроси!

Гледах клипа..с претенциите за Холивудски стил...тези хора наистина се вземат на сериозно ..по точно е да се каже добър като за България!

Дари

Очаквах да видя видеото, а не запис от наградите на БГ радио. Не очаквах, че няма да има нито един положителен коментар. На мен лично Любо ми харесва. Не ме дразни поведението му - държи се естествено. Досега може и да не е направил кой знае какви хитове, но все пак името му се знае, а и е истински творец - не просто изпълнител. Пожелавам му тази песен да се превърне в хит, защото наистина е хубава.

"...Любо се превъплъщава в главния герой и яхва мощно BMW M6 с 560 конски сили..." Това идва да ни покаже колко се е мъчил главния герой или Mr. White да се похвали, че и той се е качвал на такава кола?

"Плеяда от родни звезди" ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

На Любо най-накрая мина ли му хремата?

Това е един от най-лансираните певци, въпреки че песните му са слаби. На свеки час по БГ Радио се пуска по една негова песен, соло или от времето на "Те", беше водещ на годишните им награди и даже му връчи награда "БГ изпълнител за 2012". Нека някой се опита да се сети, кои са големите хитове, които Любо е изпял през 2012. Пробутват го по тазни ТВ предавания, присъсътва често в лайф новини. Моето мнение: Може да има глас, но песни и душа на артист няма. Ако не е много богат и не си плаща сам медийното присъствие, значи в сметките някъде се губи едно на ум.

Благодаря за помоща Ви любим екип на ДИР.БГ!!!

Не че нещо, но се пише "помощта". И аз се мъча, ама от простотията...

Я, даскалице, марш да учиш първолачетата циганета!

малеее каква голяма новина!

Да ти имам и звездния елит! Особено дамите - облечени коя от коя по-кичозно!

Аман от тези кощрамби!! - водещи на предавания, на шоута, на всичко, каквото се сетите. Хем грозни, хем мутреси, хем нахални.

Аз си помислих че са се маскирали, а те били в тоалети. Ужасно кичозна е дамскарта част с малки изключения. С тези развлечени парцалки са много "феш".