Над 12 хил. души пяха в един глас с Iron Maiden в "Арена Армеец"

Следващата седмица рок месецът на Fest Team продължава с Hills of Rock Пловдив, където очакваме SLIPKNOT, MERCYFULL FATE и SABATON

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега всички са с корона вирус

Какъв ли рев е било?

тоя концерт удари дъното, тия за нищо нестават

Абе и ти за нищо не ставаш, но виж майкати става за много неща, наи вече за св.. ки!!!.

Божеее,какъв неграмотен тип!!!

"Нестават"-неграмотен смешник!

Изгряват на запат залязват на исток консерти в зала най големите асдс кинсерти в зала 1973.1974.1975.1976.догодина 50 години асдс само нито една зала залите за 3 разрядни групи

Първо научи правописа ,после коментирай

Абе,неграмотен философ инвестирай в образование..

"Исток"-ужас!!!

"Запат"-трагедия!

Концертът си беше супер! "Армеец" по принцип има отвратителна акустика за метъл концерти, но самото шоу си беше велико! Я да чуя коя друга група прави такова сценично шоу за всяка отделна песен? И към автора на "новината" - организаторите на пловдивския фест ли ти плащат, че няма и дума за Медалидаре, или Сабатон са по-яки, по-известни и по-успели от Джудас?

Озвучаването как беше? През 2014 г. в същата зала беше безобразно: всичко се сливаше в едно невъобразимо бучене, в което се чуваше основно бас-литаеата на Стив Харис. Дано сега е било по-добре. P.S. Пет години по-късно, Стинг показа, че в тази зала може да има и добър саунд. Тогава всичко беше перфектно като баланс и сила, напълно съобразено с особеностите на залата.

Веднъж само се прецаках да отида на концерт на същата група в същата зала и повече никога няма да повторя. Толкова лошо беше! От китарите се чуваше само размазан шум. Певецът беше толкова зле, че едвам спазваше извивките на мелодията. За високи тонове разбира се не говорим - пропускаше ги всичките. Иначе се радвам, че хората са доволни и твърдят че този път е било по-добре. То наистина трудно би било да е по-зле.

Пропускате интрото- кавър на песента,,Doctor, doctor,, -UFO- музика написана от Майкъл Шенкер. Всеки концерт от това турне на Айрън Мейдън започва с този запис.

Концертче, група възрастни хора, самолетче, горелки, надуваеми кукли, билбордчета на сцената. Да речем, че става. Но не мога да разбера публиката (фиЙеновете, повечето от които ходят на 1 концерт годишно). Абе това е първия "метъл" концерт на който му свършиха билетите по трибуните първо. Кой нормален фен на група в подобен стил иска да ги гледа от седалките? Арена Армеец е спортна зала, звука се наглася да е ок долу, колкото по-високо, толкова повече като зала Христо Ботев.

Много дебилно изказване... Въобще не знаеш какво пишеш, без да си видял снощния концерт.... Изобщо бил ли си някога на рок концерт да видиш хората какви са? Има много млади, на средна възраст,както и младежи. Имам чувството, че коментарът ти е на някое невежо лапенце

Точно за да не се бутам с такива като теб отивам по седалките. Звука си беше супер и горе, с разликата че не се търкаха потни тела смърдящи на бира в мен:)

На мен лично ми се стори, че звука изобщо не беше в синхрон. Брус Дикинсън 3 пъти ходи до миш пултовете да им обяснява какво да направят. И другия хит когато падна кабела на Стийв Харис и се скри вътре за да сложат нов. Иначе: Поклон - Великани.

Наистина беше страхотно. Велико! ОЗвучението беше на ниво и нищо Общо с преднишното фиаско. Велик велик концерт на велика група!

Май предишния ми пост изчезна .....

Не се сещам за по-голяма тъпотия от това да навреш посред лято подобен концерт в тази консервна кутия! Веднъж само бях на концерт в Арена Армеец (пак на Мейдън). Повече не стъпих там .

Бандата е пожелала да е в зала. А и преди няколко дни отмениха концерт в Болоня за лошо време, та е до късмет с концертите на открито. Вълчата пътека имаше много проблеми с дъжда,най-вече първия ден

Така е, даже на Локомотив е по-добре.

На Локомотив бяха 2007 година. Сега не зная в какво състояние е това игрище... Иначе мястото е удобно.

Maiden ги гледах вчера за втори път. Предишния беше на Локомотив. Ама Локомотив стоеше като поредната халтура. Тук може и да е благодарение на добри артистични заложби най0вече в Брус, но беше доста добре. Иначе, както писах в по горен пост, звука лично на мен меко казано ме разочарова.