Портман потресена от антисемитските прояви на Галиано

Носителката на "Оскар" с филма "Черният лебед" актриса Натали Портман заяви, че е "отвратена" от постъпката на дизайнера Джон Галиано, във връзка с неговите расистки прояви.

Обратно в новината

Коментари - Портман потресена от антисемитските прояви на Галиано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза, че семитизма е форма на комунизъм - престъпление е да го критикуваш, дори ако си прав и нямаш право да го мразиш.

А защо полицията не се намеси за антибългарските или антирумънските, или ако щете антиромските(циганските) изказвания на някои европейски политици...

защото сме гои! Не ти ли е ясно?

Всеки има право да каже какво мисли, това не е престъпление . Той не е убил или ограбил никои. По същата огика трябда да се преследват хора който заявяват, че обичат Израел и еврейте. Те по същият начин дори по-брутално, защото целият свят си затваря очите избиват невинни хора, деца всеки Бойи ден.

Абе и мен не ме кефи да ме наричат "Гой" (въпреки опитите на равините да придадат на понятие по-обществено приемливо тълкувание), ама не се възмущавам и отвращавам :-) Трябва да се свикне и приеме, че на земята съществуват и хора с различни възгледи и интереси! А относно Хитлер - мен пък може да не ме кефи, че братятя хамериканци пуснаха 2 атомни бомби върху цивилното население, но пък те са победители от войната и не са злодеи :-)

От изнесеното в новините се разбира, че Галиано е казал, че обича Хитлер. Двойката на масата, на която е казал, че "такива като вас" не трябва да живеят, не са били евреи. Та не става явно къде е расистката или антисемитска проява тука?!

Еми как няма да е "отвратена" като се докопа до слава и пари благодарение на произхода си. И преди да ми възразите, че е талантлива, проверете какъв е процентът евреи в Холивуд - таланти много, но за успех там е необходимо да си от "богоизбраните". Гнусно племе, гадно време...

като любител на Галиано,аз го подкрепям безрезервно и мисля,че портман не заслужава оскар,заради отрицателното отношение към световноизвестния моделиер.

Този пич ми се издигна в очите

ее,срещу евреите никои ли нищо не може да каже вече??? те са най-големите терористи!!! разбира се че Натали е еврейка,как иначе ще и дадат Оскар!!!!

Аз съм потресен от наглостта на т.нар световно правителство и марионетките му. През средновековието са затваряли, измъчвали на клада за магьосничество, през социализЪма за вициве срещу непрогрешимата партия, сега за антисемитизъм. Последното е с особена ирония, защото всъщност почти няма евреи/семити измежду юдеите. Те са наследници на юдеизирани хазари. Да не говорим, че в началото на социализъма/комунизма/болшвизма пак надничат юдейи - Рарла Маркс с партизанско име Мордехай Леви, като дядо му равина. Сифилитичко Ленин, по майка Блок, Троцки Бронщайн и т.н. и т.н Първият Велик инквизитор познайте какъв е бил - той е бил от сефарадите , тоест май наистина е бил семит. Невероятна наглост - държат се с нас като с гои

еми кво, човека просто си е казал кои са му идолите, а и на пяно не се брои

Ся ще му изпишат очите, луда работа

няма шанс галиано, скарал се е с еврейка-лесбийка: "Филм на Дарън Аронофски Черният лебед (Black Swan) буди любопитство най-вече с горещата сцена между актрисите Натали Портман и Мила Кунис."

Ако беше казал 'мръсни араби' или 'мръсни българи' или 'гадни руснаци' нямаше да има проблеми.

И точно какво значене има мнението на тази пършива ционистка, та от него да се прави новина....?

Галиано преминава към модна къща Хитлер. Диор се оглежда за нов централен нападател.

a koi gi obi4a tezi al4ni gadove - krizata koiato dokaraha na sveta e dostata4no osnovanie da badat mrazeni

тази примадона на каква се прави?сакън да не ги нагрубим,евреите че те са божията нация.голям смях

Никога повече няма да гледам филм с еврейката Портман. Галиано беше дразнен и предизвикван от еврейте от съседната маса. Очевидно е доста пиян, а еврейчетата му се смеят и го провокират. Браво, еврейчета, браво Натали. Оскара ти е даден не за актьорска игра, а за еврейство, жалка си.

И какво? Човекът е казал каквото мисли.

Този Галеоне ми стана любимец :)