Николета Божинова посреща имен ден с дъщеря си

Николета Божинова и дъщеричката й Никол днес ще посрещат заедно имен ден.

Обратно в новината

Коментари - Николета Божинова посреща имен ден с дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остаряла е...

Много бяло дете има тази циганка. А тя коя е? Някоя известна може би?

Ти да не си и правил генетичен тест, та знаеш, че е циганка?! :) Жената може да е испанка и те са мургави, а да не забравяме и прабългарите!

Николето аз имам повече парички от Варели или както там се казваше.Бърже стегай багажа и идвай при мен. Обещавам да си увелича дебелината на портфейла и намаля умствения си капацитет на минимум. Примерно: ъъъъъъъъъъъъ,оооооооооо,ааааа и още малко гласни. За целта гледам филми за неандерталци.

Честит имен ден на красивата майка Николета и на малката чаровница Никол! Да сте живи и здрави, много усмихнати и щастливи! Вие сте едно прекрадно семейство и всякакви злословия по ваш адрес ги игнорирайте!Пожелавам професионални успехи на таткото, на майката и всичко най-добро на малката красавица! :)

Sisi да не се казваш Николета. Имам къща в Барселона и те каня на гости. PP: без детето и Божо please

А професионални успехи на майката що не пожелаваш.

Татко Хю все още е жив и неженен Никол-ета да му се обади за среща или да му пише емайл. Та она си разбира може и смс да прасне. Па току виж г-ша Хю станала и още повече блесне с способности.

Докога ще кухи лейки и празноглавци ще са новина ? Поне да си плащаха за това, но явно са ни ялови писачите в БГ. ДИР БГ обърнете внимание искаме да виждаме нещо стойностно не прости хора с пари !!!!!

На тия хорица не им ли писна да се показжат по вестници и телевизия акоимат и котка и на нея да напавят имен ден , че да има за какво да пищат ,амойе и котката на котката на Н.Л. да си вземе куче и да го крастя Н.Л.( съкр.няма лощо ) и то да има имен ден ......горкото дете 6те го повредят от малко с болните амбиции на маиката .... жалко

г-да юрналисти спрете с това нещастно семеиство направо ми се повраща от тях тая израчка всичките маже в бг сега роди от тоя глупак за да му смаква парите нали не си мислите че има нещо в тапата и глава и не е от пловдив а е от едно село около пловдив о господи ела и си сабери вересиите по земята и ритнитопковеца има друго парвопродно дете валери което е много по стоиностно от тая глупава дебелогаза крава

малее къв речник

Вили, искрено се надявам, че сте първолак. Подобна неграмотност може да си позволи само една плеймейтка...

Каквито ни виповете, такива ни и феновете им - неграмотни :))

Много моля журналистите които им плащат да пишат за това семейство ,седмица да пропуснат ако е възможно.Благодаря предварително ако го спазите.

Nina

а дали е честитила на николаи михаилов?!?

да са живи и здрави всички , а малката много да ги радва ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малии тая ако я вкарам при кравата..ще и се вдигне млякото от страх..Каква се е озъбила,къде че яла гъци..Ужас..

Някой няма ли да създаде ASSBOOK , та там да си пишат такива личности ?...

Уникално!!!!Да честитиш именния ден на 1-2 годишното си дете във Фейсбук.Чак и пожелания да му напишеш.Направо кърти.Дано името на малката не предопредели майчината и съдба.

Стига сте ни занимавали с тази Николета, плаща ли ви за да пишете за нея?

Ей, денят ми се изпълни със съдържание, след като прочетох тази статия..! Благодаря ви, Дир!

"Името, което ти е дадено, често определя цялата ти съдба" Това кърти! Съдбата си я определяш сам! Ако видиш, че за нищо не ставаш, хващаш някой богаташ, връзваш го и му цицаш парите на шарана!

Аз си мислех, че с мене ще празнува, пък тя с детето си. Как може така.

Абсолютна циганка, а детето е грозовато.

Не ни интересува,пишете за някой,койтоправи нещо смислено с живота си.

Ми тя прави, както голяма част от българите - виси във фейсбук