За презника футболната съпруга ще почерпи с пълнен шаран за именния си ден днес по рецепта на майка си. "Запържвам лук, орехи, гъби, настърган морков и стафиди и пълня", разкри пловдивската красавица.

За малката Никол пък Валери и Николета са избрали красива кукла за подарък. "С мъжа ми искаме детето ни да разбере, че този ден е специален за него. Името, което ти е дадено, често определя цялата ти съдба. След рождения си ден искаме дъщеря ни да почита и Никулден", отбеляза майката. Семейство Божинови ще ще празнуват днес във Верона, където рита таткото.

Николета вече написа поздравление към дъщеря си и останалте именници във Фейсбук. "Най-прекрасното същество в живота ми днес има имен ден...и това е моята дъщеричка - Никол! Да ми е жива и здрава, а ние с татко й ще се постараем тя да изживее едно спокойно, щастливото и изпълнено само с положителни емоции детство! На всички останали именници, пожелавам здраве, успехи и сбъдване на най-съкровените им мечти! Обичайте ИСТИНСКИ и бъдете обичани! :) :) :)" е посланието на красавицата, след което заваляха поздравления и честитки по случай двойния имен ден в семейство Божинови.

Вижте снимките на Никол >>
Личните снимки на Николета >>