17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мама изскочи от тортата и направи стриптийз!

Дано не поеме по пътя на майка си,че тая за пари какво ли не правеше:)

Парвеню до парвенюто мила моя май.. льо!

Свят се пука, баба си я ....

Не разбирам тая парвенющина...вместо да дарят парите дето са профукали за това "парти" на болници или социално слаби, те ми се "похвалили" в социалните мрежи с кича, който са сътворили!!! Бог да ни пази от такива ВИП-ове...

Да е здрави детенцито. Тя прилича на туземка пасяща говеда .

На фона на това как вече хората масово се чудят как да свържат двата края, все повече безработни и изобщо обедняващи, се прави тази показност.... Да е живо и здраво детето, и дано като порасне види целия фалш. Никога не съм завиждал на хора с повече възможности (финансови), но нека точно в тази ситуация да се смири малко майката.... А майката да не забравя, че голяма част от нея е фалшива, направена, и т.н, и не е известна с направено нещо добро за обществото, а с голия си зк.

хубава майка е тази

А защо е модерно да приличаш на травестит!?Тия нови стандарти за красота са ми много странни.

Квото и да е правила...си живее живота,а ти си виси у Дира да си пишеш завистливи коментари

Горкото дете. Тъжно дете, подмятано от .. майка й всеки знае, вечно декор за голия гъз за майка си. Рожден ден - детето няма лице, няма усмивка, всичко е снимани балони, и въртележка.

Никога не съм чувал пластмасовото джипси да е дарявало пари за благородна кауза.

Не съм чул същото за теб...

Слабо казано пошло, цинично и без капка възпитание е поведението на тази псевдо красавица. В това време, да навираш в носа на хората хилядите левове, които си дала за едно "празненство", в което горкото дете дори не е разбрало , че е присъствало е ОТВРАТИТЕЛНО. Но, да . В крайна сметка древната професия винаги ще е актуална. Дори след падането на карантината. Пари за подобна показност винаги ще се спечелят само с ............. Николета, засрами се!!!!!

#всичкощебъденаред споко нило скоро меката на ескортите - Милано отново ще отвори врати. Хотелите в които се снимаш по бельо са си още там.

Детето ще порасне и ще разбере, че майка му е кур*а.. От тези долните.. които нищо смислено не са направили за някой друг, освен за себе си.. Хора, които след време ще се помнят с креватните си изпълнения и изкуствени цици..

Баси стриптизьорската торта. Всеки момент очаквах някой по прашки да изкочи от нея.

На това му викат пир по време на чума. Иначе тази Николета знае как да дразни простолюдието у нас!

Безсмислени харчлъци и излишна показност. Някои хора живеят за фейсбук и инстаграм изяви и чума да се появи, акъл няма да им дойде. На какво точно учат детето си не става ясно. Да е жива и здрава Никол и дано ползва мозъка си по предназначение като порасне :)

В България, в която има болни деца, за които родителите нямат пари за лечение, да се прави тържество, което струва колкото спасения живот на едно дете е нещо като:"Като нямат пари за хляб, да ядат пасти", само че по-перверзно. Събирате смс и за лечение от бедния български народ, а родните проститутки правят рождени дни за хиляди левове на децата си и това го показвате на българите! Кой и кога ли ще ви тегли една майна?!

баси и пачаврата мизерна...

Да е живо и здраво детето! Много интересна подредба на галерията обаче - дете, торта, гол николетин задник, кончета, балончета, два николетини балона...

Нямам нищо против тази жена. Всяка майка иска да направи детето си най-щастливо на рождения ден, но сякаш не е нужна тази показност. В тази ситуация има майки,които не могат да нахранят децата си .Може би щеше да се почувстват по добре и по щастливи ,ако помогнат на други майки. В това има смисъл!

С потрошениете пари за това празненсво на суетата... можеше да направи 1000 добрини на бедни хора.

Ми изскача - Николета!

*празненсво -> празненство, извинявам се за грешката.

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ ТАЗИ ПЛАЩА ДА Я ПУБЛИКУВАТЕ ЛИ ДАНО ДА ИЗРАСТЕ НИКОЛ И ДА СТАНЕ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК А НЕ КАТО МАЙКА СИ

Защо я критикувате толкова силно , тя ви показва нещо положително и красиво в тези трудни времена. Грозните думи правят много по-лошо впечатление от красивия декор . И кой ви каза , че тя не дарява и не помага .

Естествено, че знае. Нали е част от него.

женица има нужда от помощ, може да се види от всяка нейна снимка..

Стилистът на НЛ вероятно е доста извратен и импотентен, като гледам на какво е заприличала. Освен, ако целта не е "вдъхване на надежда" на дами-ветеранки в сексуслугите.

Да е жово и здраво детето - има рожден ден. Но кое е наложило ЧРД и името му да са изписани на английски. И двамата родители ли са англоговорящи ли е само единият при смесен брак?

:)))))))) Нали трябва да си прави реклама жената, та да изкара пари и за следващото кичозно парти!

А ти? Ти не си живееш живота въпреки всички направени мръсотии, нали? Явно нещо липсва май :)? Затова ли прозира завист и у теб, въпреки опита за широко скроеност :) ?

Горкото дете! От толкова кич, сигурно не е разбрало за какво е там.

НЛ е станала страшна, чак се плаша като я гледам. Ужас направо!

нищо красиво в това което ни пиказва, а само едно нещастно дете! Няма я пегръдката на мама и тати, усмивката до уши и пламъчето в очите! Само едни заучени пози, скука, и много, много фалш!

Много далече от представата ми за MILF.

Какво ѝ е на Николета, само тя си знае какво ѝ е.

То личи за какво е било там. Доста е дебеличко.

Никол е като от приказката Трите прасенца

няма как да стане това! Примера който вижда постоянно няма как да я направи стойностен човек! Жалко за детето, то няма вина....

Кич и безвкусица, горкото дете! Това са парвенютата, нямат вкус и въображение. Осовен това са горди и публикуват този цирк за да го видят и други :)

На едната снимка детето с тортата, на другата огъзената майка...

На такива като НЛО някой трябва да спре да им купува стоките и да се научат малко да работят, не да работят само с оная си работа. Ние ще си изучим децата, а утре на НиЛо детето измислената Прас Принцеса ще е новата плеймейтка, която ще печели хиляди. Такива като НИЛО са само за магистралата.

87 снимки? Вие нормални ли сте би??

Луд умора няма

Прав си, не са! Трябва снимките да са поне 200!

Ама забавен детски празник са спретнали! Голяма веселба е паднала, личи си!

това ли е най важното сега компелксирано дете компелксирлани родители особено майката колко пъти дари на детски дом да могат и другите деца поне малко торта да имат това е родния хайлайф боклуци