17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заболяването може да засегне хора на възраст над 40 години А? Верно ли бе, дирници?

Типично българско поведение - в текста се говори за едно, коментарите са за сто други работи, но не и по темата. Това, разбира се, не е деменция, обикновена простотия е.

"Обявиха основните симптоми, свързани с появата на деменция. Заболяването може да засегне хора на възраст над 40 години, а ранното увреждане на мозъка се обозначава с пет основни симптома." Това с 40-те години не е вярно. Я вижте колко млади хора галсуваха за Слави Трифоновата "формация".

Я виж и за Бойко колко гласуваха? Повсеместно сме болни от деменция.

Основен признак на деменция , гласуваш за бсп!

коментар, коментар, абе кво трябваше да коментирам ? стои си иван пред огледалото и щрака с пръсти жена му - кво прайш бе иване верно, иван съм , да се обръсна и после кво щях да правя ?

Забелязах, че деменция се получава при хора, които преди това са носили редовно маски. Изглежда маските са един от симптомите.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Кога преди това?

С ваксина съм и съм болна от Ковид. Уж предпазвали.

Да наричаш експериментален препарат "ваксина" е още един признак на деменция.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Само деменцията да ти беше заболяването, всичките психози дето влачиш та си говориш и сам със себе си както тук.

Помнете . Който тренира фитнес не може да се разболее от деменция,диабет, рак, тумори. Тренирайте докато сте живи или ставате клиенти на болници,аптеки и преждевременно прибиране в гробищата. Инструктор съм от 25 години - влизат болни и стават здрави и красиви. Нямам случай на болен от тези болести.

Тия си мрат здрави и красиви.

“На второ място, може да се появи афазия - пълна или частична загуба на речта, както и трудности при намирането на думи за изразяване на мисли.” Мисля, че би било добре някои от “редакторите” в ДИР-а да се прегледат, съдейки по правописа и изразяването им в статиите.

Симптомите: Луда вяра в Съветската власт, русифилизъм и култивиране на личността Путин.

Това обяснява защо Рейгън специално отиде на Червения площад в Москва за да поднесе цветя пред мумията на Ленин... а днес Байдън твърдо стои на марксистко-ленински позиции срещу Маоизма. "Бившият американски президент Роналд Рейгън показвал ранни признаци на болестта на Алцхаймер докато все още обитавал Белия дом, пише синът му в нова книга, части от която бяха предоставени на „Ройтерс" преди официалното й излизане от печат."

Много добре ни подготвят за страничните действия на ваксините, едно от които е деменцията. Това се дължи основно на промяна генома, както и на алуминиевите наночастици, които действат директно на нервните влакна и клетки. Да ни е честито!

Стига пуса глупости лайньо. Заради боклуци като Вас хиляди ще загубят близки и роднини на есен. За разстрел сте.

Лайньо, заради боклуци като вас хиляди загубиха близки от други лечими болести...

Що е геном? Вземи се образовай