Енрике ще се подложи на реконструктивна хирургия

Певецът ще бъде подложен на реконструктивна хирургия на ръката, след като пръстите му бяха порязани от перките на дрон по време на концерт.

Обратно в новината

Коментари - Енрике ще се подложи на реконструктивна хирургия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на него оиздаржа още 30 моинути много харесвам и ми жал че така се случи

"реконструктивна"?! Що за идиотия, не може ли да се каже на български -възстановявам, възстановителна.. Така се правим обаче на ентелигенти, нали. Ша си изкълчите езика, докле го кажете, бре журналя-антибългари!

Човека пеел, постъпил неразумно, не спрял да пее, след половин час го превързали. И за това толкова малко коментари - то няма просто какво да се оплюе :))

В инструкцията за безопасност на някаква моторна резачка бяха писали "не се опитвайте да спрете резачката с гениталии". Харесвам песните на Енрике (на баща му още повече), но бива ли да прави такава простотия?! Пак добре, че не опитал с онова от инструкцията а резачката.

Шоуто си е шоу, стават грешки. Идеята е, че Енрике реагира като истински пич, а не като лигла. Баси имиджа, който ще изпраска след този случай! Жените ценят истинските мъже. ... каквито в България от половин век липсват, скопени от социалистически уродливости и страх.

Щото пък мъжете по царско са били истински мъже...Или пък тия по турско :)

ми то ако става въпрос и жените особенно българските ако си уточнят в главите що е то истински мъж половината проблеми у държавата ще изчезнат хаха! Истинския мъж е властолюбив, тираничен и жените ги използва за да умножат племето му!

Тя простотията не хори по гората, нали? Като не можете да вземете адекватно отношение, то по-добре на коментирайте. Дали Енрике е лигня или пък ти ще си разплетеш чорапите на него не му пука. Човекът си е професионалист от класа, защото ако наистина беше лигня, то нямаше да пее още 30 минути след травмата. Ама, българинът нека си поплюе, защо не. То това си е му е в кръвта. Простотия го тресе нашеница и това е.

лигня

Професионалист и невероятно готин!

Чоки

Ще си разплета чорапите...

Ами що е тръгнал да хваща дронове пък той... На Каспаров като веднъж му пуснаха летящ пенис, той да не би да тръгна да го хваща?