Откриха връзката между липсата на сън и рака

Ген допринася за развитието на заболявания при нарушен режим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хем има противоракова ваксина на базата на раковите вируси, хем се чудят как да лъжат и заблуждават хората и да не им казват, че ракът е вирусно заболяване при снижен имунитет - я от безсъние, я от токсични и радиоактивни материали и храни. Предава се и по полов път като всички други полово предавани болести. Сега набедените умници ще ми изтрият поста, защото са гузни.

Как да се стърпи човек и да не каже-педерастки изследвания.Кому са нужни-единствено на бялата мафия-лекарства и алчни доктори.Някой ще измени ли режима на пилоти, стюардеси, капитани, механици и моряци по корабите.Ще задължи ли работодателя да оптимизира работното им време с достатъчно хора в екипите на такива професии.Всичко е ала-бала.както казват -ТОЗИ СВЯТ Е ЗА ТАРИКАТИТЕ-.Трябва да си нагъл, хитър, арогантен, безскруполен за да оцелееш- колкото и цинично да звучи.Никой не е поставил лимит на богатите, както и лимит на индивидите и двойките които се плодят поради удоволствието от нагона-примитивни същества в повечето случаи.Избора е индивидуален.За това от такива изследвания полза няма.

PEYTSCH

Какво да кажем за заболелите от рак от ...предучилищна възраст ? Та те не са имали време за нарушаване на режима си от страна на родителите ... Няколко майки бяха много заети с протеста си...