Парижкият апелативен съд отхвърли жалбата за изнасилване срещу Люк Бесон

"Клиентът ми съжалява за четирите изгубени години", заяви адвокатът на режисьора Тиери Марамбер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските мъже с някаква власт - най-коректните мъже, не са посегнали , не са обидили никоя жена. Българските жени - най-почтените, най-недосегаемите, най-непродаваемите - не са позволили никой да ги докосне, заради изгода или пост. Затова само тук няма такива искания. И затова не ни трябва истамбулсска конвенция.

ей такива шматки ще попречат на истински случаи да се вземат насериозно. В моята дирекция една секретарка успя да осъди шефа си, но беше го записала тайно как я тормози. Уволниха го и сега си обжалва присъдата, но и на втора инстанция ще го осъдят да лежи, щото има доказателства. Като имаш доказателства и действително се обадиш навреме, нещата се получават. Като спиш за пари и облаги, а после се разквичиш, само компрометираш и жени, които наистина с апострадали.

"След нейната жалба още осем жени обвиняват режисьора на "Безкрайната синева" в неуместни жестове, дори в сексуална агресия." Неуместни жестове?!

Не се отказват лесно търсачките на пари и слава. Правят секс по сметка и след това гледат да забършат някоя пара от обещетения. За всички е ясно, че са готови да свалят дрехите веднага щом сметнат че това е изгодно за хонорарите им. Това си е чиста проституция.

Съвсем скоро повечето от жените сами ще се изтласкат от всички големи културни прояви. Просто времето вече е друго.

Няма филм без ебане. Типично по френски....

Тази не става за актриса,затова гони лесните пари!

Алчни уруспии бре.

Още такива ще има. Докато не намалим тотално раждаемостта и населението ще има и джендърчета и памперси и разрив в отношенията.

Мдааа за жалост на тази златотърсачка, тя е французойка и делото се гледа във френски съд, а не в САЩ. Ако беше в САЩ, досега Люк Бесон щяха да са го опандизили доживот, без значение има ли доказателства или не

Курвииии, каквото сте спечелили дотук, толкова. Вече сте дърти. Продавайте дюнери!

Краварските съдилища да се получат. Трябват доказателства.

Да се поучат.

Ева подава жалба срещу Адам за изнасилване в сговор със змия под ГМО-ябълка. Търси свидетели.

Да я съди за клевета

Ако курвите знаеха, че ако не докажат изнасилването, ги чака дело за клевета и дебел граждански иск, едва ли щяха все да са изнасилени от хора с пари

точно се нарича клевета и Люк Бесон може да я направи проститутка по доход....тази "артистка".

Вероятно точно това ще стане, но "изнасилената" има още една инстанция пред която да обжалва сегашното решение. Когато и там резултатът бъде същия, тогава идва неговия ред..

Първоначално чета " Пазарджишкия апелативен съд отхвърли жалбата за изнасилване срещу Люк Бесон". Викма си, тоя пък нямерил къде.

НА МЕН И БЕЗ КАФЕ МИ СЕ ПРИВИЖДАТ ТАКА ПОНЯКОГА \O/

затвор за тази! че се нароиха много такива нагли и лъжливи! затвор и за бившата на Джони Деп!