Ласкин ще помага в грижите за бебето на Чочо

Иван Ласкин е готов да вземе под крилото си детето на своя най-добър приятел Чочо Попйорданов.

Обратно в новината

Коментари - Ласкин ще помага в грижите за бебето на Чочо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Робърт Де Ниро от село Рупча не му отива да са прави евтин пи ар по този начин. Дори и да е от сърце и непреднамерено е най- малкото проява на крайно лош вкус популярни личности да праявт подобни изказвания в тъй наречениете кенефни прадон социални мрежи.

Иване, браво на теб. Да знаеш, че заради Алекс, която много ми харесва в Dancing Stars, като една от водещите на шоуто, вярвам, че ще го направиш. Ей, момченце, не заслужаваш това кадърно момиче-Алекс. Бъдете живи и здрави и много късмет!

Да сте живи и здрави.Така постъпват истинските приятели.

Да съдим делата не думите.... Да мине време да видим.... Дано Ласкин удържи на думите си и го направи с нежност и любов каквото заслужава всяко дете. Надявам се това да не е поредната му емоционална експлозия, с която произвежда само шум. Подтисни балканското си празнодумие и покажи арменското си благородство...

Това е похвално. Чочо Попйорданов го заслужава. Жалко, че не можа да се порадва на детенцето си.Талантлив актьор беше и е много жалко, че си отиде толкова рано.

Какъв нареждач само е животът. Всичко си е предначертано. Огромна е мъката на Даниела и останалите близки, няма думи, които да успокоят. Но и това детенце точно в какъв момент идва. Харесвам Алекс и Иван,не ги познавам,но вярвам, че няма да се отметнат от приятелството. Както беше написал някой по-горе и мен ме срам от нездравите коментари за тази човешка трагедия.

Браво на Иван и Алекс.Доброто винаги наделява! Бъди силна Даниела,заради малкото детенце!

странна ситуация и объркани мисли.нищо не вдъхва доверие,за голямо съжаление,защото е замесена съдбата на невинна душица.

Браво! Ласкин е прекрасен мъж, човек и приятел. И не е нужно да злословите пред човешката трагедия! Не би било лошо да има повече такива хора като него - (Ласки), а не само плювачи по сайтовете!

ще поживеем, ще видим

Kalin

Защо се прави шоу от една човешка трагедия?!Не прави чест нито на медиите нито на Ласкин да се включват в него!

Чета и се чудя, не изпитвате ли поне капчица неудобство, след като правите такива злостни изводи за постъпката на Ласкин? Но..., и веднага си отговарям всъщност: Тук, в България, трябва да си подлец, хитрец, да отминаваш чуждото нещастие с радост и тогава се котираш в общественото полезрение. А Иван понеже поема такъв тежък и отговорен кръст (обзалагам се, че малцина са тези, които биха го направили), давай сега да го разпъваме какво бил търсел с тази си постъпка. Как не ви е срам, нямате капчица свян, липсва ви толкова елементарното човешко качество - доброта, което е елемент от ценностната система на всеки един човек. Жалко..., а още по-жалко, ако подобни коментари прави млад човек...

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ОТ БЪЛГАРИНА ПО-ГОЛЯМ ПРОСТАК ДИВАК-ЗАВИСТНИК НЯМА.КАКВО ВИЕ НАПРАВИЛ ЛАСКИН ЧЕ ГО ХРАЧИТЕ ТОЛКОВА МНОГО?ЧОВЕКЪТ ИСКА ДА НАПРАВИ ЕДНО ДОБРО.ЖАЛКИ СТЕ.СРАМ МЕ Е.

Този пък къде е тръгнал да се прави на добрия самарянин! Горкото дете! Забравихте ли как грубо се държа с жените в едно предаване и дори разплака едната без да му е направила кавото и да било! Забравихте ли как грубо се държа и в къщата на Биг Брадър и целеше Орлин и Маряна с бутилки в една мисия! Чувала съм Алекс да го защитава с агрументите че той бул изкрен и директен за това хората не го харесвали! Ами извинете, но в 21 век може да си изкрен, директен и ВЪЗПИТАН и КУЛТУРЕН, толерантен и съпричастенв същото време! А не да се държиш като животно в джунглата и да нямаш никакво уважение към жените! Ласкин за мен е най-антипатичната и злобна личност от изестните в България!

мнението на човек който пише на два пъти "иЗкрен" и "Маряна" сещаш ли се колко тежи? :)))

А,защо си мислиш,че твоето тежи?!:)

Ще го учи да пие ли?Ми то може да си е с такова генетично наследство.

Щяло да е тяхно дете, глупости. Айде да му плащат издръжка всеки месец до 18, а после и в университет. Или е тяхно само когато решат да го поканят.

До тук само прокламиране на "добри намерения" и никаква конкретика.

Мило детенце, татко и баба сега ще те гледат от небето и ще са щастливи!Бъди жива, здрава за радост и на мама!

Има толкова сирачета, не е само Катето, ама покрай нея сега се прави евтина реклама.

Евтина реклама на какво?

БРАВО !!!!! Всеки от нас има поне по един грях. Да не се правим на светци. Желая здраве на всички . Малкото детенце да е здраво и щастливо с мама.а близките дано да не забравят за обещанията си............

браво 123 добро попадение

Иван и Алекс са Човеци с голямо "Ч"

ще поживеем, ще видим

Може и без обиди!Писна ми от комплексирани даскали!

Браво!Вярвам,че Катето ще го направи по-отговорен и ще бъде най-добрия чичо Ванъо.

не беше ли специалист

Е, голяма помощ, няма що! Той не може да се наведе да си върже обувките, че ще се разлее. Какви ли грижи може да полага за каквото и да е?

Иван наистина се прави на зевзек, но отвътре е един готин и чувствителен човек, каквито вече няма. Направили са с Алекс нещо велико, май и те още не могат да си дадат сметка, но горе, там, при Отеца, вече е отчетено в "Счетоводен отдел и Деловодство", че двама тленни люде са подали ръка на сирачето! Велико! А вие ще ми говорите за избори, партии, идиоти и мераклии... Булшитс! Това-а, това на Иван, Алекс, Чочо и Катенцето е истината-ааааа!! Чули, бе, Куневица? Чухте ли там разната паплач от пожарникарчета и турчуля? Ха да ви видим кога бихте направили такова дело, не само да плямпате за него! Нещастници! Иван Ласкин е вече Държавата, той ви иззе функциите, той сега е и Премиер, и Президент, той. Само да смеете да плювнете - ида...

Chefo77

Иван е страхотен ЧОВЕК и, честно да си кажа, го очаквах от него още след като Чочо си отиде. А лумпените е нормално да не го харесват - той е бунтар, казва каквото мисли и прави каквото трябва.

Не му било писано на Чочо да гледа дете. А и то милото е с нелека съдба. Дано, заради всичките беди на крехка възраст, сега да му се върне по 100 в късмет.

Ех, каква съдба носи това детенце? Първо биологичните родители го изоставят, после осиновителят му умира преди да го е взел....Дано да има късмет, горкото дете...

дано се погрижат и за животинките на Чочо, не го казвам с ирония, той много ги е обичал.

Много мъка има по този свят Боже. Защо човек не може да изживее най-хубавият си момент в живота.Желая много сили на Даниела за да отгледа малкото си момиченце и да се радва на живота,въпреки сполетялото я нещастие.......

Браво чест прави на Алекс и Ласкин да се чувстват ангажирани към добър приятел, а Чочо го е заслужавал надявам се към тях!Надявам се ,че и детето ще расбере в последствие какъв баща е заслужавало!

Неграмотнице,пише се раЗбере,а не расбере !

извинете, но е изключително грозно да обиждате така само заради една правописна грешка и особено под статия за такава трагедия!

Chefo77

Не зная кой е неграмотника, след като ТИ не знаеш, че след запетаята се оставя ПРАЗНО МЯСТО. И ти като съименника си празно пространство, но учиш другите ...

и неестественост има в подобни декларации.Никой не може да замени родител по този начин.Дано Даниела се справи и направи щастливо това детенце,към което съдбата явно до момента не е много благосклонна.

Ласкин трябва да се казва вече Паласкин!

Боже, дано не му се вържат на приказките на Ласкин!

Тоо на приказки всеки е голям.

Както и да плюят Иван Ласкин-той е мъжкар,истински ЧОВЕК.Винаги съм го харесвала,Александра -също.

Аз също.

Само да не е толкова брутално циничен. Иначе в повечето случаи е прав с изказванията си.

Прекрасни хора!Да почива в Мир Чочо и нека от небето се радва на мъничката душица, която преживе не е можал да прегърне.

Ласкин може да пие , да е кръгла нула като артист но е ЧОВЕК за което ме кефи . Много е готин с исказванията си

Изобщо не е нула като артист...

много правилно казано "изказванията" си, защото на думи всеки е голям!