Ласкин написа във Facebook, че чувства осиновената от покойния Попйорданов Eкатерина като своя дъщеря и е готов да я обгрижва като родител:

“Пичове, честно ви казвам, полази ме щурец! Щурче, бе! В леглото дойде! Това е Чочо! На Добър час на Катето Попйорданова! Докато съм жив, ще е и наше дете!”.

Вълнението му в социална мрежа сподели и половинката му Александра Сърчаджиева. Актьорската двойка адресира  посланието си към последната жена до Чочо - Даниела Мирчева, като завършиха с искреното “Обичаме те, Дани!”.

Обща тяхна позната обобщи, че "15-месечната Катя е щастливка в компанията на хора като Чочо, Дани, Иван и Алекс, които са благословени."

Още преди фаталния инцидент Чочо Попйорданов щастливо споделяше, че приятелката му Даниела е най-голямата му любов и двамата планират да се сдобият с наследник. В понеделник музата на най-добрия Македонски ще стане настойник на 15-месечната Катя, съобщават от "Монитор".

Тъжна ирония има във факта, че в деня на погребението на Попйорданов двамата трябвало да си я вземат от дома за деца, лишени от родителска грижа. Близки до Мирчева признават, че тя много тежко преживява смъртта на сродната си душа. Опитва сама да преживее болката след преждевременната кончина на актьора, а единствените, които допускала в дома си, били най-близките й приятели.