Петко и Яна пият по чашка преди танц

Една от най-харесваните двойки в Dancing Stars - тази на Петко и Яна, загрява преди излизането си на сцената с червено вино.

Обратно в новината

Коментари - Петко и Яна пият по чашка преди танц | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некой да каже на този "бизнесмен"(явно бивш борец или ММА бияч), какъъв му е бизнеса?

Пият по чашка преди танц, а след танца по цяло шише

гответе се за големия финал:моби дик, буратино и баба лоти това е с тия нагласени схеми , буратино го използват за пилон в танците за да му прикрият дървенията обаче бил с наи голям прогрес, кви четки му правят на тоя клоун не е истина просто и сина му каза че не става ама..

Простак и простакеса - еднакво "красиви" и подхождащи си. По-интересно е какъв му е проблемът на Орлин, че е допрял до тази. Определено има някакъв проблем, внасящ нещо нездраво в иначе балансираня публичен образ.

проблема му е че обича да обменя флуиди с други момченца , а му трябва параван за публиката

Вярно е това. Орлин наистина е гей. Аз лично не виждам нищо лошо в това, но явно той е решил, че не му е дошло времето да си признае истината

Щото само те пият по чашка преди предаването.. не ги ли виждате всичките поркат шампанско преди да си изиграят танца... пф..

Хайде, Петко е симпатяга - какво е намерил в тази грозница! Ама като дойде кьоравата неделя, никой не пита!!!

Ех, как ще ги опъна и двамата,ама първо нея, а него , ако ми остане станал .

Момата е много гушкава.

ЕЙ ХОРА ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЗИ ЗЛОБА

офф...тая Яна ми прилича на настъпана жаба в лицето милата,а за Петко думи нямам.Той е не само настъпан,ами и посран.Що за "личности" са това и с какво изпъкват???Да ги видиш само на живо какви селяндури са,срам да те хване,да ти е жал да се засмееш даже,че е позорно

А не му ли са някак си неестествено бели зъбите на Петко.Стоят му много изкуствено, все едно всеки момент ще му паднат.

Ами сменил си ги е. Има прости чалгари, дето са му ги платили, като му ходят в селското заведение и му плащат.

Очаквам ги в кръчмата в Ямбол, на "Трите вятъра", да ударим по едно- преди и след.

П., не знаеш ли, че се изпива по чаша след..."танца", бе, човек?! Защото от многото "фигури" и стойки човек ожаднява, а и много се поти по време на стараенето да се представи добре и задълго. А уж си голямо момче, пък елементарни неща бъркаш. Я да започвате..."танца" и после изтощени да изпиете по едно или някой фреш... И запомни: тя първа трябва да иде до тоалетната.

П., не знаеш ли, че се изпива по чаша след..."танца", бе, човек?! Защото от многото "фигури" и стойки човек ожаднява, а и много се поти по време на стараенето да се представи добре и задълго. А уж си голямо момче, пък елементарни неща бъркаш. Я да започвате..."танца" и после изтощени да изпиете по едно или някой фреш... И запомни: тя първа трябва да иде до тоалетната.

защо ни занимават с тези никаквици

Тоя има вид на панамски сводник.

Янке, знам че четеш коментарите. Поредният ти пак ли ще бъде от следващото издание на формата? Оказва се, че ти не ги търсиш, а продуцентите ти ги сервират на тепсия. Ама много си оборотна ма, Янче!

ПЕтко Валето и Пчеличката Яна - и на двамата да им се ненарадва човек.

Енерго диагноза: Тия и двамцата се водят само от долните си чакри, горните са леко блокирали.

Ясно - пият преди танците и после се донаквасват.Баси кефа.

Глътката винце е колкото да преглътне химията.

Като гледам на снимката каква конфигурация е извъртяла с пръстчетата на лявата си ръчичка, питам се на кого ли тайно я показва ...

Естествено на онзи повлекан, набеденият певец ;-)

Моля за извинение - няма никаква конфигурация, оптически съм се самоизмамил, това там е отблясък от чашата, а не е палче ... За убиване съм, кьорав ...

Петко ги сменя като носни кърпички. Жалко за момичетата, че се подлъгват за нещо по сериозно с него. Той явно няма такова намерение. Секс,танци и алкохол+още нещо.Това е нашия звезден елит.

И какво излезна накрая, пак Петко е виновен, че всички му се лепят. Еми готин е човека, това лошо ли е?

тия двойка ли са вече??

като я гледам как сее гушнала в него и как го гледа на тренировките им....

Отказва се от хубавото момче орлин да тръгне с тоя,тя май нещо не е добре,за какво се мисли с тоя акъл на танцьорка

Мисля, че тази много ще реве. Този Петко яко ги омайва, има чар, обаче не е мъж за една жена

Защо пък тя да се е отказала от Орлин?Кой го казва?Не мислите ли,че той се е отказал от нея?И добре е направил.Тя не е подходяща за него,ама никак.Орлине,ти си нива над Петко!Късмет!

Вероятно сегашното гадже е "ездач" и паралия.Такива са реалностите.Дива и необуздана страст :))) Това търсят момите.Такива зализани като Орлинчо не минават :)) Хайде със здраве