Показват за първи път ръкописи на Фреди Меркюри, сред тях и черновата на "Bohemian Rhapsody"

Изложбата стартира от Ню Йорк, след което ще гостува в Лос Анджелис и Хонконг, преди да бъде представена в Лондон

Обратно в новината

Коментари - Показват за първи път ръкописи на Фреди Меркюри, сред тях и черновата на "Bohemian Rhapsody" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си е поживял и творил за 5 живота, това с кого е спал няма никакво значение.

Какви скрити педали са повечето българи. Щом имате проблем с педалите, това значи че вие имате страх от това да не обърнете резбата. Затова се озлобявате толкова лесно....Страх ви е от собствената ви сексуалност че може лесно да се изкриви хахахаха.

От коментарите по-долу, се вижда всъщност колко много свободни, безработни, комплексирани, късопишковци имало, които си умират да коментират!!!! Музиката на Фреди Меркюри ще се слуша и след 100 и повече години, също както сега слушаме Моцарт!!!!! Поклон, респект и уважение пред Фреди!!!!

Най големият е Дейвид Ковърдейл, най добър китарист и композитор Ричи Блекмор!

Ако имате усещане за "Моцарт, Шуберт, Гьоте, Шекспир и т.н)едва ли ще отбележите,че Фреди е "гейското наркоманче".

защо не показват ръкописите на Моцарт, Шуберт, Гьоте, Шекспир и т,н, ами на Фреди гейското наркоманче?!

И какво като е гей!? Това не променя фактите, че е велик изпълнител и текстовете му са гениални. Вие може и да не сте гей, но ако ви разгледаме под лупа, 100% ще ви намерим някои грях да ви лепнем и да ви оплюем по вашата логика.

Голяма част от ръкописите на Моцарт след смъртта му са изгорени, разпродадени или погубени от тъпата му жена. А съвременниците на Моцарт явно не са го оценили приживе, защото след смъртта му го хвърлят в безименен гроб като някой клошар. Фреди не може да се сравнява с тези класици-гиганти, които си изброил, но за съвременната музика беше уникално добър, обичан и всепризнат музикант, певец и композитор.

обясниб си на един примат какво означава талант. Не си губи времето. Приматът ще си остане примат.

Шекспир се е радвал на мъжка любов. Както Леонардо. Както Чайковски, както бисексуала Тургенев. А Гоголь е "дърпал непрекъснато ръчната". Сам. Шопен е бил любен по мъжки от Жорж Санд, заедно с Шуберт. В изкуството да не си познал и "онази любов" е "липса на ноти". Докато в бизнеса и политиката е жив пидерастлък.

Коментарът ти е добър, но се налага да те коригирам: Жорж Санд е жена, оттам Шопен няма как да го причислим към хомосексуалните композитори. А Фреди Меркюри е най-великият композитор и певец в поп и рок музиката според мен, така че е абсолютно без значение с каква ориентация е.

Гьоте е основател на НОВА РЕЛИГИЯ. "Фауст" не е книжка за разтоварване а "библията" на религията му. Бягай в някой ГЬОТЕБАУМ да разбереш за какво иде реч.