17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако мине потъмно по улиците на Лозенец, на 10 минути от знаковата улица Граф Игнатиев, ще си изпотроши кокалите на краката, защото графинята Фандъшка е заебала тротуарите и улиците, не са ремонтирани от Балканската война, Фандъчката ремонтира само вече ремонтирани улици към които има слабост за финансова изгода.

5 поколения не стигнаха да научиш, че е тротОар! Аз съм само трето поколение, но съм много по-грамотна...

на тая безсмислена дейност ?

в лондонистан има много квартали, през които тоя безделник не може да мине безопасно дори и денем, дори и с бронежилетка и шлем!!! да не говорим за улиците на юар , където се лигавеха с жена му преди дни, да мине бял рижав шматарок по тези улици. що не се разходи тоя там, заедно със златотърсачката си, но без бодигардове!?! п.п. изключително тъп и циничен пи-ар, циничен спрямо пострадалите от мини, циничен спрямо тези, които са прочистили пътеката за шматкане на този. впрочем, същото беше и с пи-арщините на майка му...

Не са я и чистили - пише "оживена улица", както и "активно минно поле" - второто те си знаят защо са написали.

Доста голяма глупост. Провал на пра му

Как през 1977 г- Даяна е минала през минно поле - нещо сте объркали десетилетията....

Според изследване, сапьорите обути с маратонки получават значително по-леки травми от сапьорите с високи и здрави военни ботуши или обувки, защото с ботуш отхвръква целият крак, а с маратонка може да се разминат само с леки разкъсвания.

Остава да се повози и на Мерцедес в Париж :(

Какво следва? Плуване ! Да, трудно плавать в серной кислоте. Не съм бил така превъзбуден от времето на чешката инвазия през 1968-ма година.

Ти не си бил, така превъзбуден, докато днес сутринта, си си посягал грубо в леглото.

Хайде сега, скъпи редактори, прочетете си пак източника, прочетете си пак превода, намерете си грешката и си я поправете. Правописната също.

да мине по "Монтевидео" или "Христо Ботев" пеш след 23:00

По тези две улици и посред бял ден не ми харесва да минавам... :)))

Ехаа..., тц,тц,тц, леле, ай, брех,.... Какъв герой.....