Лияна: Ще се преборя за независимостта си

Фолк певицата Лияна откровено призна, че се е разделила с годеника си и баща на дъщеря й Махмуд и че по-голямата част от вината за раздялата им е нейна.

Обратно в новината

Коментари - Лияна: Ще се преборя за независимостта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимка 14 ме кефии

Каквото е търсила го е намерила! Защо се оплакваш драга? Искаш принц? Е няма!Те отдавна свършиха? Нима мислиш, че ти си принцеса?? Помисли за след 5-6 години, каква ще е визията ти и продължавай да търсиш джентълмена с многото пари и коли, който ще те носи на ръце!!!

Не коментирам тази Лиана като тяло, но твърдя най-отговорно , че е с леко психично разтройство и за това ме учудва, че е толкова харесвана от зрителите . С остаряването то ще се засили.

Добре тай разработил отзаде МахбудаБито

Тъй е каки, кат навъртиш 30-ка си вече стара чанта. Мой и да се изторбиш.

Тези от Брадъра се чудят на какви унижения да подложат участниците за рейтинг.Лияна да мисли за детето си и да не се хваща на циркаджилъците на брадърите-ножове,подписване на декларации за едното ядене и пийване на съквартирантите в къщата.Аман от простотии и издевателства над психикатана балъците,които заради известност и пари се вкарват сами в разни реалити формати.

Ще се бори за независимостта си, демек ще си търси някой друг да плаща. :) Бах тая независимост. Искам и аз да съм независим - демек да не зависи изкарването на пари от мене. :-)

ще я изям

бори се момиче - само напред. няма да се даваш.

Браво на мацката.

Тази жена е Голяма работа. Да въртиш един кюрд на малкия си пръст и да ти плаща, и да не те притиска, и да те носи на ръце, и ти да си ходиш полугола и да обикаляш с гаджета насам натам...... Вие се замислете колко ли българи ще го позволят, а камо ли кюрд. Тази Лияна за мен знае как да изпозва женскаъта си сила на 100%. Явно не е само външна красота.

Luna0102

Само тя си знае що кютаник е изяла, имам някакъв спомен че я бяха снимали със синьо око, може и да се бъркам и да не е била тя, но мисля че беше тя.

абе силна жена и това е

С кого мислиш да се бориш.И какъв стил на борба си избрала.Аз виждам че ти сама си се нахендрила.Сама си и измъквай от там.

Прекрасна е Лияна. Искам да чета за нея, интересна житейска история има. А това е най-якият сайт.

Зависима си, моме, и ти, и тези като теб златотърсачки: защото ще се избиете да хванете някой богат чичко или мутра, за да седнете в луксозна кола, да си развявате полуголите телеса насам-натам и да не се трудите като 99.99% от бедния ни народ.

Скъпи дирчовци.Може да ми скриете коментара-но това няма да направи истина,че съдържа обиди или цинизми.Така -нека хората като отворят новините-снимките са една под друга.Сами да преценят ,на къде отива България с агресивната подкрепа на Дир БГ.Снимките са на Лияна и на актисата и съпругата на Наум Шопов.

С какъв акъл тази патица се е хванала с кюрд и наркотрафикант, че и дете му родила?! Сега да не се оплаква да си понесе последствията за всичко. Важно е с този кюрд да създадат поносима атмосфера за детето.

и аз харесвам лиана, още от първата й песен съм забелязала като изпълнител. сега в личния й живот има трудности не значи че трябва да плюваме, а да я подкрепяме. давай напред лиана ние феновете сме с теб!

"Вай, вай" каква драма, поредната силиконова развей задница останала без спонсор. А наркотрафиканта продъжава да пробутва наркотици в България чрез така наречените сирийски бежанци които преминават "нелегално" гранцата ни с Турция.(Това последното го пишеше в друг сайт).

Забелязал съм че у нас злобата не спи. Нищо че на човек му е тежко и е преживял много. Явно като човек е красив и известен трябва да го плюват за да им олекне. А Лияна е наистина красива певица.

Че е красива, красива е, може би и умее да пее.Ама момиче, не си струва да си с някой мъж защото имал пари! Аман от "златотърсачки"/защото не искам да пиша обидна дума/. Само у нас май известен се става не с талант.....................................

И какво като е наистина красива, нещо не разбрах?

Nina

стига бе, за каква независимост става въпрос?!? българките сме родени и живеем в страна, в която не трябва да носим фереджета, да вървим на два метра след мъжа си и да изпълняваме безпрекословено волята на свекъра, съпруга и деверите! това, че някои продали се за пари, решат, че все пак това не е техния живот, трябва да смятаме за героини ли?!? докато такива се борят за "независимостта си", отдавна свободните и еманципирани българки учат, работят и се грижат достоино за семеиствата си!!! и не вдигат шум около себе си!

красавицата на батко само да ми падне

Тоз Махмуд сигурно е програмист - познах ли? И не го пускат в българия щото е хакер?

Има един айет от Корана,където е казано,че добрите жени са за добрите мъже и лошите жени са за лошите мъже.Престави си какво е Лилянчето след като осъдения за наркотрафик,нисък и трътлест кюрд я е изгонил.Така като и Благой се върна при жена си.Ако искате да рекламирате еманципацията в момента и правите антиреклама.Никой нормален не би искал да се съизмери с боклук като Лиана.

Е не тъжи толкоз моме и тука има резани калашници.

наистина лиана е секси. но днес видях че има и акъл.

ходеше с оня футболист с бременната жена, друга песен пеехте.

Luna0102

То да беше любов с думи да го опишеш, а това е двусериен късометражен филм с безброй повторения, чак нагарча вече. Хайде смени вече плочата и дай трета серия, че поне като ще четем за теб , то да е нещо дето не сме чели вече.

Проблемът на съвременния свят е,че жените не си стоят по къщите-една жена,ако е извън дома значи е на неправилното място-даже да работи и като професор по неврохирургия -жената не бива да е учителка на момчета,тя не може да възпитава мъже-това спартанците са го знаели най-добре,също мюсюлманският свят,древните азиатски култури и т.н.А и Лияна отдавна да е с фередже,а не по минибикини,което също не е малко като аргумент

Сега е момента онова мазното футболисче да зареже пак приятелката си и двете си деца и да се върне при Лилянчето.

Джийзъс сейвс

Няма отърване от тези парцалеси!!! Вчера Кухолета, днес тази....бляяяяя!

искам да си я гледам всеки ден - уникална жена

МАХМУДЕ ЗСРАМИ СЕ РАЗБИ САРЦЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА КА КЛИ СЕГА СТЕ СИ НАМЕРИ МУЙ

Бори се с каквото си щеш, бе, моме... и не се появявай скоро пред аудитория, освен да пееш...аман от търсене на внимание!!!!

И тя като тебе!

Ниска топка си, моме:) изрязах те в другата тема и се опитваш да вирееш тук:))) и тук ще те изрежа:)) незабележима, та чак нищожна си ми. припкай бързо в канализацията у дома:)))))ба бай!:)

Лиянчето е супер. Няма да я даваме така лесно.

пак добре ако успее да се измъкне от ревнивия ненормален мюсюлманин, тия заравят жените живи или ги убиват с камъни само ако погледнат мъж, а Лиянчето дето се вее гола по кръчми, си представям колко желана снаха е за талибанската му рода

Наистина ми харесва какво е направила. Нека си е в България.

Лияна :''Ще се освободя от своята ''ЗАВИСИМОСТ''???? --ОТ ДРОГАТА ,ОТ МАХМУД,ОТ ДЕТЕТО ,ОТ РОДИТЕЛИТЕ ,ОТ ПАЙНЕРА ,ОТ КОЙ........?????

Ха ха ха ...домашен уют от чалгарка. Даже и наркотрафикант не иска за съпруга някаква където си вее задните и предните части по кръчми да забавлява пияндурници. Горкото дете с такива родители.Тази и "бра'тед",другия чалгар егати отврата са.

Сигурна съм че ще се пребори. тяе силна.

ЛианчИ,...сега може да пробваш и със негри !

Ааааа, тва е запазена територия на Десислава!

Неволите на прехода ! един ЧАСТЕН СЛУЧАЙ! ЛИАНА,.... И НИЕ ''СТРАДАМЕ'',ЗА ТВОЙТА СКРЪБ ПО МАХМУД,КОЙТО ИМА,........ ОЩЕ 20 ЖЕНИ !

АРАБСКИ НЕВОЛИ !!!! ---ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ---ЧАСТНИ СЛУЧАИ?????? Лияна е една от хилядите ,....''ОБИЧАЩИ'',този дилар на НАРКОТИЦИ ,ОСЪДЕН В МОМЕНТА в БЪЛГАРИЯ НА ---10г.ЗАТВОР И ИЗБЯГАЛ в ТУРЦИЯ,С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА Бг-СЪД.СИСТЕМА ! ЕГАТИ ''ЦЕННИЯТ''---''СЪПРУГ''?????

и аз я харесвам , но чакам вече новите й песни - много са забавни.

Кой каквото си направи ,никой друг не може да му направи ! Арабите са от ДРУГА ПОРОДА ,....ДРАГИ Бг-МОМИЧЕТА ! ----МРЪСНИ,ПОТНИ,НЕБРЪСНАТИ,КИРЛИВИ ТЛЪСТИ ,И НЕВЕРНИ СЪПРУЗИ ! КОЙ СЕ МИНАЛ ,МИНАЛ ,...ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ЧАКАТ РЕДА ! ПРОСТ Бг-НАРОД !

Ама той не е арабин... Не че нещо, ма не е арабин

не разбрах, мурат иска ли я или я гони и тя плаче съсипана?! айде малко повече яснота

Ми що не си останала в турция ? И така написано, останах с впечталение, че детето й, дъщеря и се казва Махмут ... Баси тъпнята! Много ви е къса паметта, но поне това запомнете, че който си не помни историята, идва време да я преживее отново. Не съм го измислил аз!