17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тях вирусът не важи.И не вярвам,че Патрик е написал книга, съжалявам, не е злоба и завист, просто не вярвам, защото знам нивото на днешните ученици.Та те на 11 още или сричат или едва четат.

Ама вярно си нямаме друга работа ( и аз в момента ). Пък на Венета - браво! Има пари и за ремонт, и за СПА. Откъде ли?

с всичките тези момченца, дето разните "много големи" елитки са ги нарочили за въжете в живота си, и ги водят по разни курортчета и т.н..

и то без да правя никакви ремонти вкъщи.

А защо не си отиде на село по време на ремонта?

Голям кеф?

Баня нали е село....

А и Патрик е доста дебеличък за годините си. Сигурно тежи повече от майка си.

Това ще да е платена новина...щото коги правихме ремонта в къщи ни кой нищо не написа :)

Кой се интересува?

аз!

За 5-6 дни основен ремонт......добре звучи обещанието на майсторите, но щом като има наивници да вярват.....лъжа, има нещо рекламно в тази статия.

Аз може да е приема за повече от 5 дни колко (работи) може да свърши.

И как за 5 дни ще приключи грандиозния ремонт ? И все едно до сега не са ли имали диван ?

Венета, зашо не каза, леглото ми е празно. В момента съм в Милано и не мога да изляза от блокадата. Обади се, ключовете са по изтривалката. недей да харчиш пари по тез хотели. Може и ковид - 19 да прихванеш. Твой почитател. Чикиджийко първи.

ми може да дойде унас да сготви една мусака а аз ще науча Патрик да играе шах....

Къвто шаха, такава и мусаката.

Най-добре ще й е, да започне работа ТАМ,като камериерка.Толкова много е тъпа,че телевизията не е лъжица за нейната уста.

Много важна новина. И на луната да иде да живее с нейното вундеркинче писател все тая.

Само една снимка ли ????Искам повече снимки ,защото това естрахотна новина!!! Другите снимки са стари кадри, дайте новииииии!!!

Е, това вече е истински проблем за цялата държава, как ли ще го преживеем! Защо ли тази дама и момчето не си почиват тихо и кротко без да го правят достояние на всички! Бъдете здрави, но едва ли някой ще се развълнува истински от този грандиозен проблем!!!

Не се притеснявайте са клетата Венета, бая хотелски стаи е обиколила и знае за живота по хотелите. За няколко дни няма да й стане нищо кой знае какво само някой друг спомен да нахлуе в кухата й главица.

Евала за организацията - очевидно всички материали са избрани, купени и доставени и сега само бригадата трябва да ги оползотвори. Този курорт до Банско ли е? Значи си е наела и фирма за планиране и надзор. Има пари жената - нека ѝ е добре.

Ох, добре че ни осведомихте. Така се бяхме обезпокоили за тази забележителна личност ! Само.за нея мислим ден и нощ.

На въпросната снимка виждаме една физиономия излъчваща тежък автентичен (естествен)провинциализъм... Направих си труда да вида от къде е момата-от попово.Хаха.Ама на тоа сайт имаше линкове към други видни БГ "Ентектуалки"-лица използвани за промиване на и без тва полираните БГ мозъци.И кво мислите?Ми все таа-"small town man"-дето немало трамвайни коли да им звънат на главите нощем,както казваше чочо владовски...С изключение на калканджиевата.Ама тя нали е топлата връзка на др живкова с мутрите и нема ка' да не е от софия. И въпроса е :ТВА, ТАКИВи КАТО ТАА КАКА ДА СА ВСЕ ОТ СЕЛО СЛУЧАЙНО ЛИ Е или НА НЕКОЙ ТАКА МУ ТРЕБВА.ЩотУУ,провансалите не знам кво ги работат като малки ама кат пораснат са адски подходящи за подлоги на едни там дрОгарЕ.От провансала можеш да чакаш покорство,раболепие,НЕ ПОГЛЕЖДАНЕ В ТВОЙТО КАНЧЕ,послушание...Е ако некой провансал има глупоста да наруши теа 10 божи заповеди-съответно бива санкциониран... И така окуражен от плюсовете ви(преди да го изтрият),ше продължа с разсъжденията в таа насока.Требва да сте чували термина "еФстествен отбоооор".Перефразирано тва значи-УСПЯВАТ НАЙ-ДОБРИТЕ,НАЙ-СПОСОБНИТЕ ...ЩотУ НЯМА НАМЕСА НА СУБЕКТИВЕН ФАКТОР.Не се издигаш щото на некой така му е гот по некви причини ,а просто щотУ со по-добър от другитеееее.Хубаво.УуубачИ да погледнем публичните личности в БГ-аз така наричам теа дето ви ги набиват в главите от телевизора.И кво?Ми всите са "from the country".И разбира се тук изниква въпроса :А БЕ НА ПАТРИАРХА(дето аз съм израсъл),НА ВИТОШКА НА ГРАФА НА РАКОВСКИ НА ТОЛБУХИН(тва са улици в софия)...ВСЕ ИДИОТИ ЛИ СА ЖИВЕЛИ ТА ДА НЕМА ОТ ТЕХ СРЕД "НАЙ-ДОБРОТО ДЕТО СЕ Е РОДИЛО У БГ".Нали казахме-когато е според естествения отбор-успеват най-"хубавите".И днес у БГ-то те са все от прованса.Значи у софия са билЕ саде идиоти...хаха.ИЛИИИИ...Има и друга възможност-ПРИНЦИПИТЕ НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ОТБОР У БГ-ТО НЕ ДЕЙСТВАТ.Действат си принципите от преди 89г...Нема да ги обяснява.Просто и сега НЕКОЙ РЕШАВА НАМЕСТО СЪДБАТА,да го кажем така условно.ЩотУУУ тва да си ПО_ДОБЪР ОТ ДРУГИЯ СИ Е СЪДБА БЕ.Ей ама наистина съм много умен.Почвам да се плаша чак от тва колко съм умен...хаха.Майтапа се бе.Или вие ше кажете :бе то майтап майтап ама на гол гъз си е живо...знаете финала на мъдроста. Та да формулираме големия въпрос:НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО СЛЕД 89Г.ТВА ДЕТО КОМУНИСТИТЕ НАЛОЖИХА В БГ СИ ПРОДЪЛЖАВА КАКТО ПРОДЪЛЖАВА И ТЕХНАТА ВЛАСТ В БГ -ПЕРСОНАЛНОООО-АКО НЕ Е СВИНАРА ОТ ПРАВЕЦ ИЛИ НЕГОВИТЕ БОЙНИ ДРоГАРе, ДНЕС СА ТЕХНИТЕ ДЕЦА.А те са деца на свинари,кравари,овчари...И СА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА СВОИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ...хихихи-ВЪПРЕКИ ЧЕ ТВА ИЗОБЩО НЕ Е СМЕШНООО

tonk11

Е къв е тоя грандиозен ремонт за 5-6 дена?

То пък нейното едно жилище.От едната страна кръчма и мирише на кебапчета , от другата канал,. който лятото мирише и има адски много комари .Сградата е в една дупка , затворена отвсякъде , в краен квартал.

да не си на нейното! Просто не знам как издържа на тази мъка. Но виждам, че спазва стриктно инструкциите на лекарите да се мие често с вода, даже не излиза от нея, а се смее, за да ни вдъхне кураж. Но трябва да се изследва, все пак дълги години е имала контакт с Тадж Махал.

Нормално за "Бригада Нов Дом". Те за 4-5 дни преобазяват жилището. Ама как ще се зарадва Венета като влезе - до сълзи ще се умили. Гледайте по телевизията другата седмица!

Айде, нема нужда да ѝ гледаме тъпата физиономия с още по-тъпите изказвания....

Това е за рубриката "Без коментар"... Явно не знае с какво се захваща. Ама на русолявите им е простено!

" Грандиозен ремонт " за 5-6 дни, добри са.

Европа се тресе от вируси, икономическа криза, действително ли някой се интересува, че тази клявка е на СПА хотел?

Да, аз се интересувам, проблем? Писна ми навсякъде да чета за вирус, криза, политика и т.н. има нужда и от подобни новини от време на време..

Доката се ожени занимаваше цяла България. Сега след като се разведе пак занимава цяла българия. Нали искаше много ама много да е женена без да се развежда като родителите си.

Малко е разнообразила фотосите... Иначе се снима само на маса.