"Rolling Stones" спират да пеят "Brown sugar", за да са политически коректни

В тези времена текстът може да се изтълкува погрешно, казват рокаджиите, които са на турне в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, моля! Brown Sugar е другото име на хероина, така нареченият "сленг" израз. Всички знаем, колко много Мик Джагър и Киийт Ричардс са обичали тая дрога. Това е като на "сленг" да кажеш Mary Jane за марихуаната. Какъвто и да е текста, знаем какво им е било на сърцето, като са я писали.

Ами филма "Бялото слънце на пустинята " ????Кога ???

Веднага да се забрани и кафявата / ниско рафинирана / захар , да де а ма тя пък другата е бяла - А бе я ЗАБРАНЕТЕ захарта и всичко свързано с нея : " Няма захар - Няма проблем " !!! Ааа за малко да забравя - Да се забрани и кафето , че някой може да го свърже с маалата !!!

Преименува се -на " СВЕТЛОТО " или "демократичното" слънце - пустинята не е от голямо значение !!

То бива, бива либерастия, но това вече е патология...

Тия и те се орезилиха на д'ръти години!Вместо да не им дреме,щото са великани,и те се хванаха на либералното и фашистко хоро!СРАМ!..А от "Paint It Black" кога ще се откачат?Щото те там в Щатите са много чуствителни на тема ЧЕРНО!!!

Идват времена по-тежки от фашистките.. Дано греша

Това е задънена улица - колкото повече сме политкоректни, толкова повече "малцинствата" намират всякакви измислени поводи да се обиждат, да се изкарват жертви и да врещат за пари.

"Brown Sugar", да не би за негри нещо да става дума? Уайлдър няма ли да поиска от Фюри да му се извини, че му отвинти кратуната от шамари и да му даде да го набие и той?

Представи си какво означава масова лудост - да се опитват насила да те натикат в обувките на психичноболни хора. Ние в България сме длъжни да устоим. Не случайно сме най-старият народ в Европа. Така че, можем.

Днес слушах по радиото в ЮК черните музиканти се оплаквали, че получават по-малко средства от белите! Е няма такава кретения! Риана я обявиха за най-богатата певица в света и е черна! Ама тея мр@и м@ймуни не разбират че пари се вадят с работа!

Примера ти с Риана не е удачен. Причината Риана да е най-богата не е музиката а мода и козметика ;)

А, щото българите не са комплексирани на тема турско робство....

Няма лошо бе , всичко е прекрасно , но притесненията ми са , че скоро наближава Коледа , а още никой не е уточнил какъв ще е цвета на Снежанка ?! Ако може да се реши така по-бързичко , че да се успокоим ?! Обещавам , че няма да правя снежни човеци с децата , че те са доста белички ( по обективни причини ) , но пък си е направо политически НЕ коректно , та затуй де , пък и веднага ще се намери някой да се обиди , че "УЖ" имало затопляне , и аз как така си позволявам да събирам снега на купчини камо ли пък да правя човеци - За тази работа си има дигитални игри ?!

Гледам снимката и съм съвсем объркан - НЕ знам как да опиша барабаниста ! Хубаво свири човека , но как да го опиша така че да ме разберат , в случай че съм бил на концерта например ??!!

А сетлист щото е чуждица и е мъжки род

Светът е изтрещял много жестоко. Да се забранят и цветовете бяло, черно, жълто, червено

Коледата не е политкоректна спрямо другите религии, дето нямат Коледа. За това рано или късно ще се забранят и празниците

Според мен трябва да се забранят и песните за любовта между мъж и жена. Такава груба хетеросексуална пропаганда е обида за хомосексуалните.

Идиотиите с Полит коректностите завземат нову върхове! Очаквам възстановяване на длъжността Полит Комисар, Зам. Командур по Политическата коректност и т.н.

Навремето имаше страхотен филм "белите не могат да скачат", препоръчвам го. Нима мислите че уди харелсън и уесли снайпс се мразят. Не, просто играеха баскетбол

Щом Стонс се опитват да са политически коректени! РОКА е мъртъв !

тези времена са луди, яом думите се тълкиват както им падне на дебилите !

Рокът ще умре когато Мейдън спрат да свирят "Run to the hills", но едва ли ще се случи някога... с оглед на "The Writing On The Wall"... Кой разбрал - разбрал... :)

Иииии... голям филм беше!

Имало едно време кафява захар ..., а какво се случило ще разберете при следващата ни среща , а сега ... - Тра-ла-ла , тра-ла-ла !!!

Ролинг стоунс ги е страх, че всички интернет сайтове ще ги изрежат от хонорари заради забранени думи, като секс, роби черни жени за които се говори в песента и затова няма да я изпълняват на турнето си. Ерик Клаптън се е ваксинирал с "астра-зенека" и от тогава пръстите му изтръпнали и студени. Има и ред други здравни проблеми и сега е бесен анти-ваксър. Раздава пари на приятели за да им помага и ги съветва да не се ваксинират. Помислих, че това ви интересува, та го написах. линк https://www.vulture.com/2021/10/eric-clapton-donating-money-to-anti-vaxx-music-group.html

Няма такова "политически коректно" животно! Защото политиката не е църковна догма!!! Политиката е непрекъснат процес на доказване на различни мнения!!! А какво да кажем за хита на прочутата германска група Boney M "Brown girl in the ring"? Същата работа! Кафяви хора пеят за "кафяви хора"! И къде е драмата???

По скоро когато ахат спрат да пеят черната овца

Ами… хората сами спират да пеят песни да не засегнат нечии интереси и чувства. На нас ни плюят в очите и обясняват за османско присъствие.

И кой ще ми носи подаръци тогава - Аз сега само на дядо Коледа разчитам ?!

Примерът ми е абсолютно удачен и затова казах с работа, а не казах с талант. Или според теб Риана ги е направила тези пари без да си мръдне пръста?

а защо просто не смениха името? то бива полит-коректност, ма чак пък толкова? а ще върнат ли на хората парите, които са изкарали от тази песен?

Дир-а и те трият ли трият за да са политкоректни. Смешници!

Заглавието да сменят е безсмислица, и не защото не става дума за него в цялата дандания а защото песента е много популярна, всеки я знае (освен щатните врякалници на руска служба тук, но дори някои от тях със сигурност я знаят). Пари няма да връщат, защото на билетите не пише кои песни ще са в програмата. А и имат достатъчно други добри парчета. Впрочем не вярвам да го правят от политическа коректност, най-вероятно Чарли Утс като го няма с новия барабанист нещо не се получава още тая песен и затова.

Май, май, медиите обичат тематиката за полткоректността. Сигурно голямо цъкане и коментиране под тях пада. И кинти...

Затова обичам "Rammstein " -освен железен метъл имат текстове, които не се променят "конюнктурно". https://youtu.be/Rr8ljRgcJNM Нещо повече, Rammstein са много по-популярни в Южна Америка....отколкото в САЩ.