Коментари - Русия и Украйна на конкурса „Мис Вселена“: Короната на Екатерина II срещу „воин на светлината“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя свят съвсем е изперкал. Такава простотия чак е трудно да се асимилира. Дали няма да се повтори гафа от Евровизия

Егати и тъпотията.

Фашисткия травестит най смешен травестит

Aз мислех че ще дефилира Зеленски

политически коректна красота!... Направо задъхва публиката!

от когакрасотат започна да е в оръжието? Или Еленски прави и тук пропаганда и иска да предизвика съжаление .

украинката има пластична операция на носа и силикон на устните

Украинчето по-си го бива. Каква е тая "Дуся" с похабените телеса и баджаци бе? По-добре да бяха пуснали преоблечен самият Путин или още по-добре...Шойгу, ха-ха-ха.

Интересни сексуални предпочитания имате...

пък да знаете "Мис Българка" в Бесарабия колко е красива

Това, която сега прави Путин, трябваше Русия да го направи още през 1991 г, когато предателите- Елцин и Горбачов РАЗДЕЛИХА СССР ( Русия). Някакви ЕВРЕИ лъжат руснаците в Украйна да се бият срещу Русия !! Оня Зеленски е както СОбствениците на футболни отбори, преди 20 години. Евреина Зеленски ходи по цял свят да ЛЪЖЕ да му дават МИЛИАРДИ долари- заеми и ОРЪЖИЯ и после казва на украинците ( руснаците от украйна)- ""Ето нося ви оръжия.. Бийте се срещу тия подкрепящи другата футболна фирма( отбор) !!!"" През 1709 г, Шведите нападат Русия и стигат до Полтава( това е в източния край на Украйна сега.., Но РУснаците побеждават Шведите. През 1812 г, Наполеон напада Русия, но и той е победен.. През 1941-1945 г, Германия ( на Хитлер) напада Русия, но също губят войната. Тия в Украйна трябва да ИЗГОНЯТ всякакви евреи, които ги ЛЪЖАТ и да се ОБЕДИНЯТ отново с руснаците от Русия.. Иначе, като НЕ знаеш от къде си тръгнал( направил държава), ставаш лесна ПЛЯЧКА на алчни ИЗМАМНИЦИ- араби и негри, представящи се за бежанци, мигранти !! Украйна НЯМА шанс да оцелее срещу араби и негри !! По - добре да са отново част от Русия !!

Русия е многонационална империя, а украйна се бори за "чиста нация", били братски народи, никога не са били, украинците винаги са искали национална държава, нацотрядите им са убивали дори смесени семейства, различават се и по външен вид, руснаците са руси и синеоки, а украинците са тъмнокоси и мургави, ако има руси, те са малко, дори при нас са повече, при нас във всеки род има някой със сини очи, но русите са малко

Укринците искат просто държава , която да не е зависима от Русламия. А и в националните държави няма нищо лошо освен ако не си фен на глобализма или интернационализма, Руснците руси и синеоки а украинците тъмнкоси и мургави ...това сериозно ли ?

а Волинското клане за какво е - 100 хиляди поляци избити със зверска жестокост, в нета има документални кадри

ами какъв е зеленски рус и синеок? ами всички около него? съседната статия е за украински войник, копие на зеленски, а и украинката с черни вежди, изрусена?

Ок, но това е под Киев и малко на запад. Останалото е 100 г. укранизация и заселването на изгонените от Полша украинци в южно и югоизточно направление. Най на запад си е вече полско и т.н. - унгарско, румънско, каквото си е било до '39 г. Ако бяха оставили украинската република в 1921 г. и да е в тези граници както тогава, нямаше сега да има проблем. Щеше да си е като Латвия, Литва и т.н.

Едната е тръгнала да коли... каквато е нагласата на всички с украинско самосъзнание, изградено в съответствие с бандеровската идеология. А другата намеква за немкинята която стана рускиня... и съгради половината градове на територията на днешна Украйна, и докато си е почивала уреди и независимостта на въстаналите английски колонии в Северна Америка, същите колонии които тя хранеше обличаше по време на тъй наречената революция, а след като и писна Полско-литовското княжество да наема кримските татари за да воюват заедно срещу Русия, взе че прибра и Крим в Руската империя... единственото черно петно в биографята и е това че е била запалена "ваксърка" :"Едно от най-важните Ви задължения е въвеждането на инокулацията срещу едрата шарка - болест, която причинява големи вреди, особено на обикновените хора", пише Екатерина Втора на граф Пьотр Александрович Румянцев, генерал-губернатор и вицерегент на Малорусия по това време. "Подобна инокулация трябва да е позната навсякъде", добавя тя." А Малоросия- е, това е едно от имената на голяма част от днешна Украйна.

не са ли джендъри, нямат шанс но да не се отчайват, ще ги утешим

Рускиня се готви активно за участие в //МИС ВСЕЛЕНА// https://www.youtube.com/watch?v=6PqUhn598UA

Пак ще го повторим, какво лошо има в това? И двете жени са красавици, естествени синеоки русокоси блондинки наша славянска кръв източно православна, кое не е вярно? Защо не можем да си представим как двете красиви момичета са двете финалистки и хванати за ръце очакват решението на журито? Красотата може да спаси света! Войниците украински и руски оставят оръжието и войната спира без посредник или с посредник ей тези две красавици! ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТО С КРАСОТАТА защото грозотата е завистлива и не при нея не вирее нищо. Не вярвате ли?!

Украинката е по яка. Рускинята.. става за веднъж...

Бе дайте ги по бански Ако можи и без бански

Няма никакъв смисъл от напъване! От началото е ясно, че с титлата "Мис Вселена" ще бъде награден ... Зеленски! :))))))

_stankow

Може пък да се размине само с една реч към публиката от видеоекрана. Но ако съвсем не се появи - ще анулират резултатите от конкурса. Не може да се съберат повече от 100 западняка в една зала и да не им пуснат Зеленски ! ;) :D

Ами няма нищо национално и в двата костюма ...

Екатерина дори не е рускиня!

lu4ka

То па ‘щото Симеончо е българин. А Екатерина и украинка не е, ама е основала Киев.

ха ха ха викаш Екатерина била основала Киев ??? Ей много проЗ народ са навъди напоследък ве

Лучке, когато Киев е бил основан, предците на Екатерина (с рождено име София) са спяли с добитъка да не измръзнат.

Не.

От сега се знае кой е мис вселена...питайте зеления,ако не оня с деменцията...

За рускини незнам но украинките се пускат на по 50 лв. в София. Много гладни

Има си хас украинската участничка да не се появи въоръжена на конкурс по красота.

а рускинята сигурно ще се появи яхнала любимия ви Сърмат и ще го гали по голата ядрена глава

Рускинята е супер красива

От укро курволяка по трипоерлив няма .

Боклуците сте една марка

ей ЛГБТ смешника

щеше да е мис кисело зеле .

Тия крила от полските рицари ли са инспирирани? Прилича на Робокоп...

А крилата на хусарите знаеш ли от какво са инспириани , малоумник

И двете дядо попе !!! Ще ги плаща и двете !!!

Ши повърна. И двете са като порно парадоия на "Мис ненам си кво...." Тея конкурси как намира още спонсори, че да ги организират не ми го побира пъпеша презрял.

Украинката е красива с интересна модерна визия. Дуняшката с този комбинезон и ален сарафан е като извадена от някой имперски сандък с антики.

Това не са жени, това са кукли - пипнати, гримирани, с перфектни тела. В истинския живот такива жени няма

Русия изобщо не трябва да бъде допускана . Колхозниците трябва да усещат че даже курвите им не са желани

бих ги любил и двете...ама то така или иначе ще ги люби некой арабски шейх.

Украинчето е много по-хубавко от мамашата. Изобщо украинците са красив народ. За разлика от ватенките.

Затова и украинките са най-търсените в Амсердам. То, не че други могат да се уредят де, на всяка втора плочка- украинка

Те пък точно там не ги търсят заради красотата им:))))

Рускинчето е облечено с много повече вкус, а Украинката като типична курва.

Руска курва срещу украинска принцесра-воин!

Украинските шлюхи,най-добрите урви в света

И бая сифилис..ама да... добри са

Шило

Я, конкурсът не е ли за второ място и надолу? Щот първото е ясно- украинката. Печели служебно, щот Зеленски ще се появи на екрана!

Не , Путин ще спечели първото място като първа дама на Кадиров

Тия си правят шоу. Тоя свят не върви на добре.

За това ли се харчат парите на европейските данъкоплатци. За това ли в Германия мръзнат на 17 градуса. Кат ги гледам тия крила поне 1 милиард евро струват.

Ще ги изтряскам и двете, но да бъдем реалисти

Фашистки"войн на светлината"?!

Уффф, и двете са грозни. Оная биткойновата на Ел Салвадор е по-красива!

Това няма никакво значение, важното е, коя е на политически правилната страна.