Сашо Кадиев с емоционално извинение в ефир след обвиненията за трансфобия и расизъм

"Дълбоко съжалявам, защото съм си позволил да бъда емоционален и некоректен, това не трябва да се прави", заяви водещият

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А няма ли да се засегнат МАЙКИТЕ, които са износили и родили дете? А?!?

Тези станаха много нагли и не позволяват на никой дума да каже по техен адрес. На какво прилича това?!?

Не реагирам на това, че има гейхора. Имало ги е ще ги има. Потресена съм от агресивната реакция на тези "транджендъри" ли както там се наричат, защото някой е изказал мнение по темата: "...въвеждат нова политика и са казали на акушерките, че вече не могат да използват думите "майка", "кърмене" и "майчинство" в защита на транс хората." Това не е за вярване!

Грешка.

егати, нямам думи, да се извиняваш за глупости.

Различните обикновено са давали тласък на развитие на човечеството, те са приемали съдбата си на различни и са съграждали бъдещето. Сегашните претендиращи за различни, т.нар. джендъри и подобни, са абсолютно комплексирани хора, които до сега не видях да обогатяват с нещо човечеството, освен с хилавото си пищене за някакви права, които никой не им е отнемал. В този си стремеж, те не осъзнават как ограничават нечии други права. И явно няма как да го осъзнаят, защото самите те страдат от тесногръдието, в което обвиняват другите. Те не показват никаква широта на възгледите си. Може би поради дребнавостта на идеите си се вкопчват в букви, думи и дори в свободното слово на другите. Всеки си има своите виждания и разбирания. Но никой няма да избяга от естествения подбор на Природата, Бог или както там го произнасят т.нар. различни.

Мога да приема да си мъж и да харесваш мъже любовта няма граници и такива двойки винаги е имало и ще има, НО това със транс джендър простотията е направо гнусно и извратено, защо въобще се прави сензация от такива психично болни че чак и трябва да се съобразаяваме да не засегнем някой. Ужас.

Единия се извинява на еврейте, другия на педерунгелите!!! Да плачеш ли или да се смееш! Сигурен съм, че и двамата не са казали НИЩО КОЙ ЗНАЕ КАКВО дори без да съм гледал въпросните предавания.

Сигурен си без да гледаш? Откъде черпите такава увереност ??

Другото не съм го чела, не знам какво евреин е казал за евреите или каквото е там, но тук е коментирал, че не е съгласен "майка", "кърмене" и "майчинство" да са забранени думи. Трябва ли да ме е срам, че съм станала майка и съм кърмила, защото някой не може да го прави поради каквато и да е причина. Дали е транс или не е имала кърма жената са си техни особености...но трансджедърите също ги е родила майка, кърмила и е била в майчинство...така че не виждам причина да се извинява някой. Те пък всички много обидчиви станаха...

"Джендърландия"...?!? Що за чудо е това????

Боже, Боже, какво става с тоя свят?!?

Нищо му няма на света, това си го е имало винаги от хилядолетия и винаги ще има такива хора, вески 5-ти има такива наклонности колкото и да не им се вярва на някои.

Чак всеки пети не знам, но със сигурност едни 5 до 8 % от света са или бисексуални или хомосексуални, и в това няма нищо грешно - има го от древността, и ще го има винаги. И просто за цитата - аз съм хетеросексуален, но това не значи да отричам правата на другите. Половин България се води набожна, ама не обича ближния си...

Не реагирам на това, че има гейхора. Имало ги е ще ги има. Потресена съм от агресивната реакция на тези "транджендъри" ли както там се наричат, защото някой е изказал мнение по темата: "...въвеждат нова политика и са казали на акушерките, че вече не могат да използват думите "майка", "кърмене" и "майчинство" в защита на транс хората." Това не е за вярване!

Няма да допуснем някакви,те си знаят какви да ни налагат тяхното мнение със сила. Ако някой п... влезе да ражда и не иска да го наричат майка,негова си работа. Но другите може да се засегнат,ако не ги наричат майки. Насаждат се забрани в обществото,как да говори и какво да мисли.Не виждам разлика от това срещу което се борят разните разни,транс полови или каквито се определят. Пътя към либералността не минава през подтискане на другите.

" Пътя към либералността не минава през подтискане на НОРМАЛНИТЕ (другите.)

тези вече са толкова силни, че Сашко бърза да превие гръб, за да не го изритат от всякакъв ефир /т.е. не само тази ТВ/. При това положение считам, че бялата раса няма шанс. Мангалите от Африк аи Азия ще наделеят. И после пак Средновековие /Тъмни векове/. Поне и на "тези" ще им е гадно. Мюслитата не са демократи/джендъри и ще ги изколят.

smirn0ff

мръсни гадове

Абе хора, побъркахме ли се? Оставяме ЛГБТ общносттта да решава кой какъв е, какво предаване да води и пр. и пр. Тези хора са едно малцинство, те трябва да се опитват да не обиждат мнозинството, а не обратното! А че Европа, Англия и САЩ са се побъркали вече си е просто факт.

Сашо Кадиев ми падна в очите - да си извинява на "Джендърландия"?!? ... Докъде стигнахме - да се извиняваме, че сме се родили руси, синеоки и нормални. ... ПАТОЛОГИЯТА е обект на ПСИХИАТРИТЕ, драги толерасти!

Тия простотии и при нас ли почнаха?

Айде, бтв да си я гледат от Джендърландия, щом им се извиняват за подобни тъпотии, че прочел новина за Съсекс, където я има и на английски, че тези думи като майчинство стават забранени в болниците им. И мишока Кадиев тръгнал да се извинява и да се унизява заради службицата. Което пък директно означава, че тия джендърски НПО та колят и бесят вече, уволняват... Ай, сиктир ! Спирам да гледам джендърски парцали... Аман от либерастия, педали и болни мозъци. Както и от мазни плазмодии, които не стоят зад думите си, а се извъртат като педалски гъз...

"Извинявсм се! От малък съм прост и нищо не става от мен. Роден съм безгръбначен и не мога да си отстоявам изказванията. За да ви уверя колко много се разкайвам съм готов да заема поза партер или друга удобна и да поема всяка... вина отвсякъде" 1

Отвратен съм от тази новина! Оказва се, че вече не можем дори и да си помислим да коментираме всякакви извратеняци, които заставят обществото ни ден след ден да им се извинява и да се съобразява с тях. Синът ми расте и непрекъснато ме пита "Защо този мъж е с рокля и червило" и "Защо тези две каки се целуват? " Какво трябва да му отговоря??? " Мълчи, да не те чуят и им се прекланяй"

Абе, вие - джендъристките извратеняци, запомнете моето пророчество - каквато и свирепа ценцура да се налага над мненията срещу вас, вие завинаги ще си останете гнусна, презряна от обществото пасмина и нормалните хора винаги зверски ще ви подиграват, макар и в тесен семеен и приятелски кръг!!!

Ти първо се вгледай дали в семейството и близките ти около теб няма такива хора, пък тогава проклинай че нали знаеш...

Сашко, Сашко, не е лошо и страшно това, което си казал преди, защото това е абсолютна истина. Лошото и трагичното е това, че са те пречупил и се извиняваш, плачейки.

Може ли някой да обясни как един транс мъж ражда? И от къде? Благодаря

Бе боли ме фара че некви лъгъбъта се били засегнали и аз съм веднага да ми се извинят деба динамата.

Гласуваш за Да България - получаваш извращенията на спонсориращата ги байдънова партия...

Комедия, да не кажем трагедия.

Къде ни отиде свободата. Искаме си я. И аз се обиждам от много неща, ама по цял ден трябва да получавам извинения, а нямам време за това. С извинението влизат отново в ушите на хората.

Подозирах, НО вече съм сигурен, че Сашко Кадиев е пл. Само пл може да се извини на друг п*л!

Брей, сега разбирам, че имало бинарни и небинарни хора.. човек се учи докато е жив

глупости, в главите ни не остана място за съществени знания.

Кво има да се извинява на тез дето не ядат краставици а си си бутат в задниците

Започна се! ЛГБТ откриха сезона на тормоза над обществото. Големите пари са зад тях и те ще се вихрят с всички сили, докато не стане като на запад. Кенсел културата в действие. Ако Кадиев не се беше извинил, щяха да му отнемат работата. Властта им е по-голяма от тази на правителството и парламента. Новата диктатура в действие. А това е само началото.

Тоталитаризъм е някой с мнение, различно от твоето, да те кара да се извиняваш, за да не загубиш някаква позиция - служебна, социална или друга. Ясно, че Сашо не е пораснал ей так случайно, за няколко часа, че дълбоко да преосмисли мнението си, а е бил принуден. Тук не става дума дали е прав, или не (в случая изказването му е като на 12-годишен, викащ на стадиона "съдията педе*", баз да разбира и бъкел какво значи това), а за изконното право на свобода на мисълта, словото и изразяването - обратното го знаем от историята и не само - Белене, ако имаш късмет, или зводът за екзекуции, ако нямаш и си примерно в Северна Корея.

Този изнасилваше непълнолетни момичета в Слънчев бряг в станцията на мипистерсси съвет, когато майка му беше любовница на видни политици. Естествено всичко се потулваше...

Честно, хич не ги разбирам. Какви са тези абревиатури, небинарни или незнам какви хора, джендъри и прочие. Кой кой е, направо ми е мъгла. И като се замисля май не ме и интересува.

Веднъж да се изкажеш като мъж и ще се извиниш после.

Кадиев да се извинява за нещо, въпреки че точно за това немаше нужда. Тва е най-наглото мижаво човече от всички медии. Толкова нелицеприятен със свещ да го беха търсили... Що не се извини на всички останали за високомерното, нарцистично, противно поведение, а точно на .....сите се извинява? Щото се оказа, че ....сите са по мъже и му искат сметка, че е тъпанар? Бахти сбърканата простотия.

Никой няма право да не харесва ЛГБТ и джендъризма,а още по-малко да го казва на глас.

бТВ е проводник на педерастия и извратеност. Бойкот на тази телевизия

Веднъж и Кадиев да каже нещо смислено, а после насила да се извинява.

Стига с тая измислена толерантност ... Тия от Джендърландия защо не са толерантни към мнението на Сашо ? Само към тях ли всички сме длъжни да сме толерантни ? Ми то това си е жив терор,диктатура и сбъркан ляв фашизъм, бе ?! Аман от мрънкащи и вечно незадоволени сатанински творения с неясен пол и увредена психика. Докога ще ни разиграват тия идиоти ? Докато и ние луднем като тях ли ? Ай, сиктир !!! Джендърландия ???? Сами са се нарекли така тия болни мозъци... А в същото време, ако кажеш на някой джендър се третира като обида от същите тия сбърканяци... С други думи. Щом си бял, ти винаги си расист. Щом си хетеро, ти винаги ще си хомофоб... Няма отърване от нарочената ни вина. Няма отърване от тия болни мозъци. Те са държава в държавата ни. Те са терор и диктатура над нормалното. Те са жестока цензура. Те са сороските комсомолци. Хайде, спрете да гледате бтв !!! Тази телевизия ни налага със сила и лично унижение извратени ценности. Тази тв е на Джендърландия, тя не е нашата телевизия. Нека си остане само за педеругите и там да се харесват и лъжат колко са прекрасни педалските задници и тем подобни сбърканяци. А

“ Докога ще ни разиграват тия идиоти ? Докато и ние луднем като тях ли ? Ай, сиктир !!!” И кой те разиграва, бе идиот! И що за идиот си, и го признаваш, без дори и да го зацепват, щом се оставяш “идиоти да те разиграват” - това какъв те прави:) Що мен например не ме разиграват? И много други хора (които НЕ са идиоти)!?! Защо на мен не ми пука, доколкото не ми досаждат?

Щот си същият като тях... Не му пукало. То от такива дет не им пука го докарахме дотука. Не му пукало, че някакви откачалки ще му налагат цензура.Не му пукало, че някакви откачалки ще го уволнят, понеже е изразил конституционното си гарантирано право на свободно мнение. Не му пукало, че трябва да се извинява на болни мозъци. Аман от либерастките ви брътвежи. От 100 кладенци вода ще ни донесете да ги оправдаете, а нас да изкарате виновни... Не му пукало на тоя дебил, щот не му били досаждали... Ми ти утре няма ра разбереш, че има война, докато не ти съборят къщата, бе малоумнико. Мишки безподобни.Все не им пук, докато лично не ги засегне и почнат да квичат като заклани свине...Все са над нещата и широоооко скроени. Абе, чини ми се, че и хич няма да ти пука, ако ти го набутат изотзад...

Факта, че много се коментира случая с Кадиев в предаването на бтв говори колко много хора го гледат. Предпочитам да гледам сутрин бнт с двамата много приятни водещи вместо тези банални такива по нова и бтв.

Гледай си квото искаш. Тук коментираме казуса...

Тоя пък им се извинява УАУ, докъде я докарахме, в собствената ни държава да се страхуваме или съобразяваме за не произнасяме думата педерас, джендър , а вече и съвсем безобидните майка, мляко, кърмене и какво ли още ще измислят рептилите, те съвсем изпълзяха на повърхността. " Евреите съвсем си повярваха, че са господари на света. Ето какво е казал Христос за тях : Йоан 8:44-46 44 Вашият баща е дяволът и вие искате да следвате желанията на баща си. Дяволът бе убиец от самото начало и никога не е стоял на страната на истината, защото в него няма никаква истина. Когато говори лъжи, той открива истинската си същност, защото е лъжец и баща на лъжите. Това са думи на Бога Христос. Да не го търсите да го съдите и него.

Бе айде стига с тия либерастки циркове... Някакви болни мозъци се били обидили и те нарочват за хомофоб и расист. Последният пък бърза да се извини в ефир, стъпвайки върху собственото си достойнство и чест. Защо ? Ясно е защо. Ще последва уволнение. Аз пък съм обидена от факта, някакви кресливи и тънкообидни джендъри с объркани кратуни да се изживяват като цензура и да ми налагат с агресия сбърканите си възгледи за живота, които са в жестоко противоречие с природата и изконните човешки ценности. Това не е ли дискриминация ? Тия болни мозъци съвсем се самозабравиха и стават все по-противни и натрапчиви. Психопати, на които вечно някой им пречел. В случая те ми пречат на мен да изкажа конституционното си защитено право на свободно мнение. И все ни вменяват чувство за вина, че не ги обичаме и боготворим. Сатанински отрепки, ние обичаме Бог, набийте си го в педалските задници. Само на Бог се кланяме. И никой не е длъжен да ви харесва и обича. Лекувайте си липсите и дефицитите. Ние нямаме вина, че не си обичате тялото, че вътрешно се ненавиждате. И карате нас да премираме пред вашта психопатия... Няма да стане. Ще ви се извинят още няколко лабилни мишока, и дотам. Никой нормален човек няма повод да ви се извинява. Вие ни дължите извинение, че ни обиждате като се подигравате с Бог и природата... Да ви....

Аман от политкоректност! Е така всички ще натикат в ъгъла - смешници

аз пък искам да видя как едни "татковци" с чашка D кърмят в тая болница... ебахти шпинделите...

когато бездетници и безродници изродясали, управляват светът. Това е и една от причините, да се крадат децата от нормалните семейства, тъй като изродите не могат да се възпроизвеждат по нормален, човешки начин. Тия същества, по един или друг начин, са болни. и като такива е редно да бъдат лекувани, а не да им се дават права равни с тия на нормалните хора, които се възпроизвеждат по нормален начин, и допринасят за развитието на нормалното човечество. Първото, и най-важното за всеки един човек, подчертавам ЧОВЕК, е да създаде семейство, да има потомство, за да може ЧОВЕШКАТА раса да бъде продължена по нормален начин.

Къде е пробелмът , проблемът е там , че за разлика от нас - неприемащите "небинарните" идиотии , пропагандаторите им пишат петиции, писма , вдигат шум и постигат своето. А истината е , че са малко ... смешно малко на фона на хората за , които трансджендърството си е писхично отклонение , Но ние за разлика от тях сме гласовити само в коментарите а не в действията , и така накрая се получава ,че те постигат своето ,

Убеден съм,че майка ти ще си премълчи деликатно! И тя няма да те подкрепи!

Саше, много ти е високо либидото, опипваш Деси пред камерата, а зад камерата сигурно си сексуален звяр... горката женица...

Абсолютно е бил прав и е нямало нужда да се извинява. Значи някой/я си се обиждали и затова в някаква болница забранили да се ползват думите "майка", "кърмене" и "майчинство". Извинете, но за много жени майчинството е едва ли не смисъла на живота им. И ако някой си тръгне да ги нарича с всякакви други думи, но да избягва "майка", е ми всяка нормална жена би се обидила. И хайде да вземем да мерим колко жени биха се обидили ако ги наречеш майка и колко биха се обидили ако ги наречеш родител1!? Като се обиждат така лесно ЛГБТ, да си изградят свой собствен свят в който те да са центъра и да си се любуват на себе си! И да престанат да налагат мнението си на другите, защото това също е дискриминация! Те не позволяват някой да има мнение, различно от тяхното.

Предлагам да наложим гражданоско вето за БТВ! Не на джендърите и техните подлоги!

Кой го гледа?

ЛГБТ-то. Явно и джендърландия. Най-вероятно и педофиландия, ама си траят.